DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

80 Pages « < 44 45 46 47 48 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%

Markos
post 21 May 2010, 21:20
Post #1351

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

p-unde umbli ma aphophis? chiar mi-am facut griji, dupa mitingu ala.. mad.gif

This post has been edited by Markos: 21 May 2010, 21:20

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 21 May 2010, 21:21
Post #1352

Membru autentic

unii mai si muncesc in tara asta biggrin.gif da astept raspunsul lui garret smile.gif care cel mai probabil va fi la fel de deontologic ca si pana acum : se va face ca nu a vazut smile.gif)

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
psychoo
post 21 May 2010, 21:28
Post #1353

Membru

From: Timisoara

raspund eu...
aici nu se face campanie nici unui partid...sau cel putin din pct meu de vedere se injura INTREAGA CLASA POLITICA.
cred ca asta este problema aici...de ce dracu sa ii scuzi pe astia de la pdl? pentru ca si ceilalti au furat? TOTI SUNT IN ACEEASI OALA! niste gunoaie de oameni care taie in populatie sa le mearga lor si grupului lor de interese bine....asa ca va rog nu mai scuzati nici un partid ca nici un partid nu da 2 lei pe nimeni, nici macar pe membrii sai (wake up aphophis biggrin.gif )

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
CGDBZ
post 21 May 2010, 21:34
Post #1354

Membru autentic

From: BZ

up.gif

--------------------
- - -
+
vizitatorul
post 21 May 2010, 21:36
Post #1355

Membru autentic

a scapat.gif ...in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
Dacia 1310 L 1998 - B453SCU
+
Markos
post 21 May 2010, 21:39
Post #1356

fost programator

ok, sunt de-acord cu ideea, însa atitudinea asta e tipica traditiei romanesti, "toti sunt la fel, da-i dreaq, n-ai ce le face" si ramane moarta-n cotet.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vizitatorul
post 21 May 2010, 21:42
Post #1357

Membru autentic

ok...solutii....!?!?!?!?!

--------------------
+
aphophis
post 21 May 2010, 21:45
Post #1358

Membru autentic

QUOTE(psychoo @ 21 May 2010, 21:28)
raspund eu...
aici nu se face campanie nici unui partid...sau cel putin din pct meu de vedere se injura INTREAGA CLASA POLITICA.
cred ca asta este problema aici...de ce dracu sa ii scuzi pe astia de la pdl? pentru ca si ceilalti au furat? TOTI SUNT IN ACEEASI OALA! niste gunoaie de oameni care taie in populatie sa le mearga lor si grupului lor de interese bine....asa ca va rog nu mai scuzati nici un partid ca nici un partid nu da 2 lei pe nimeni, nici macar pe membrii sai (wake up aphophis biggrin.gif )
*

pai eu spuneam sa discutam despre toti. De acord ca aia e o loaza, insa uite un caz si mai si, cu tanti ponta. Nu spui nimic despre felul cum a fost toata viata ei, o bugetara de lux? smile.gif Sau despre asta nu se discuta, ca nu e de la pdl?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
psychoo
post 21 May 2010, 21:45
Post #1359

Membru

gresit.
maine ma duc sa fac miting de unu` singur si urlu sa plece toti de la ciolan biggrin.gif
as avea o imensa satisfactie sa ii vad picati pe base, boc si pdl dar pe urma vine intrebarea "bun...now what?"
as avea o oarecare impacare daca ar veni unii care sa nu fure ASA DE MULT macar acum si sa dea niste pastile gastei bolnave sa faca iar pene, DAR SA II ARDA PE NEMERNICII CARE`S ACUM LA PUTERE NU SA SE ALIEZE CU EI.
mi`am amintit de o piesa ozzy osbourne - dreamer tongue.gif

L.E. aphophis: din partea mea sa`i inchida sau sa`i alunge din tara pe toti care au fost la ciolan pana acum, asta o include si pe tanti aia de care te tot doare pe tine. nu dau nici negreala de sub unghii pe soarta ei, dar de aici pana la a zice ca pdl`ul e bun...mi`as face un control psihiatric

This post has been edited by psychoo: 21 May 2010, 21:47

--------------------
+
vizitatorul
post 21 May 2010, 21:47
Post #1360

Membru autentic

parca s-a lamurit...
QUOTE(Markos @ 21 May 2010, 21:39)
toti sunt la fel, da-i dreaq, n-ai ce le face

--------------------
+
aphophis
post 21 May 2010, 22:13
Post #1361

Membru autentic

QUOTE(psychoo @ 21 May 2010, 21:45)
gresit.
maine ma duc sa fac miting de unu` singur si urlu sa plece toti de la ciolan biggrin.gif
as avea o imensa satisfactie sa ii vad picati pe base, boc si pdl dar pe urma vine intrebarea "bun...now what?"
as avea o oarecare impacare daca ar veni unii care sa nu fure ASA DE MULT macar acum si sa dea niste pastile gastei bolnave sa faca iar pene, DAR SA II ARDA PE NEMERNICII CARE`S ACUM LA PUTERE NU SA SE ALIEZE CU EI.
mi`am amintit de o piesa ozzy osbourne - dreamer tongue.gif

L.E. aphophis: din partea mea sa`i inchida sau sa`i alunge din tara pe toti care au fost la ciolan pana acum, asta o include si pe tanti aia de care te tot doare pe tine. nu dau nici negreala de sub unghii pe soarta ei, dar de aici pana la a zice ca pdl`ul e bun...mi`as face un control psihiatric
*

si care-s aia care nu fura asa de mult? radmasa.gif psd-ul? Pnl-ul? radmasa.gif btw. fa-ti control psihiatric, ca eu unu nu am zis ca pdl-ul e bun. Dar poate tu-mi explici cum ca pnl-ul si psd-ul nu ar fura asa de mult si nici nu au furat asa de mult radmasa.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
psychoo
post 21 May 2010, 22:20
Post #1362

Membru

am zis eu ca aia`s mai buni? am zis doar ca as fi oarecum impacat stiind ca vin unii (nici psd nici pdl nici pnl, altii care nu cred ca exista) care sa fure doar cand "se poate"
eram si eu visator ce dracu`
si da, o sa merg sa imi fac control psihiatric cand o sa incerc sa scuz niste nemernici uitandu`ma in ograda celorlalti nemernici ca sa ma mint pe mine ca totusi astia sunt buni si nu exista solutie mai buna

--------------------
+
aphophis
post 21 May 2010, 22:58
Post #1363

Membru autentic

QUOTE(psychoo @ 21 May 2010, 22:20)
am zis eu ca aia`s mai buni? am zis doar ca as fi oarecum impacat stiind ca vin unii (nici psd nici pdl nici pnl, altii care nu cred ca exista) care sa fure doar cand "se poate"
eram si eu visator ce dracu`
si da, o sa merg sa imi fac control psihiatric cand o sa incerc sa scuz niste nemernici uitandu`ma in ograda celorlalti nemernici ca sa ma mint pe mine ca totusi astia sunt buni si nu exista solutie mai buna
*

asa deci lasand vorbaria inutila deoparte, cine is aia care nu ar fura asa de mult? icon_mrgreen.gif Hai fa-mi ziua mai frumoasa radmasa.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
slaiciprian
post 21 May 2010, 23:01
Post #1364

Membru

From: Botosani

perfect ar fi sa fie impuscati cativa. dupa ceilalti se vor cuminti.
nici alegeri nu am mai face.
tu vrei presedinte? ok, proba 6 luni. dupa, daca nu e bine, poc!. altl la rand. vrei tu? bineee. 6 luni...

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
Markos
post 21 May 2010, 23:12
Post #1365

fost programator

QUOTE(slaiciprian @ 22 May 2010, 00:01)
tu vrei presedinte? ok, proba 6 luni. dupa, daca nu e bine, poc!

daca nu e bine, Boc! wacko.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
radian
post 21 May 2010, 23:59
Post #1366

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Patronatele gasira solutia iesirii din criza. Sa-i puna pe pensionari la munca...

Dupa ce PDLul i-a lasat fara pensii, acum mai vin si patronatele sa-i puna la munca. Probabil aia 40-45 de ani munciti pana acum nu-s suficienti...

In opinia idiotului respectiv, pensionarii ar fi buni sa faca curierat, sa sofereasca, sa dirijeze traficul pietonal in intersectiile din apropierea scolilor. Super propunerile, dar a uitat sa precizeze cine sa-i plateasca? Ele patronatele care si asa sunt suprasolicitate sa duca in carca tarisoara noastra, sau guvernul care n-are bani pentru pensii si salariile proprilor angajati?

Oare patronii stiu ce papagali vorbesc in numele lor pe la posturile TV?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dizzy
post 22 May 2010, 06:15
Post #1367

Work smart not hard!

Primita pe mail, o dau si eu mai departe:

Spânzurați-ne

Nu înțeleg de ce țipă Băsescu la mine.
De ce mă amenință că intră România în colaps.
În ceea ce mă privește, țara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut.
Comuniștii, nu știu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteț. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu țuică, pe orătăniile din bătătură.
Pe capitaliști i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost țara și la mica privatizare, și la marea privatizare, și după ce am scăpat de primul FMI, și când duduia economia, și când căutam luminița de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinților și bunilor noștri.
Și-acum aud că România se duce fix în faliment.
Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidară nu știu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.
Mă uit la Băsescu și nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate.
Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut și urechi de auzit.
- Da. Aparatul de stat este uriaș. Dar nu populația l-a făcut uriaș.Voi, clasa politică,
l-ați transformat în monstru.
- Dacă există un monstru care căpușează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcționarul public; monstrul care a încălecat țara asta sunteți voi, clasa politică. Și pentru că sunteți la putere peste tot, voi, PDL, sunteți grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuția anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Ați devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reușit. Și-apoi ați călărit țara, ați luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă
i-ați vârât pe gât.
- Ați spart instituțiile statului nu pentru că așa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.
- Ați creat instituții noi nu pentru că nu funcționa statul fără ele, ci pentru că ați avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare președinte, i-ați fabricat o instituție.
Și nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, ați mai creat alte structuri; ați adus directori noi, ceilalți au rămas în sistem.
- Nu populația ocrotește fărădelegea în țara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
- Nu populația a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Și venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, ați făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituția președintelui României.
- Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul și rafinăriile, a tăiat pădurile și a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile județene ale voastre, primăriile voastre.
- Nu populația a prăpădit banii statului - sute și mii de miliarde de lei, munți de bani- pe licitații trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe șosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voștri, ai clasei politice; consilierii voștri, ai clasei politice; miniștri voștri, ai clasei politice.
- Nu populația a organizat doi ani întregi de dănțuieli, de parcă venea sfârșitul lumii. Voi, clasa politică, ați făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăștia pe care-i tăiați azi de la pensionari!
- V-ați construit un aparat uriaș de represiune: ministere, agenții, deconcentrate conduse de voi și clientela voastră politică. Prin ei, controlați tot, terorizați înstituțiile mai ceva decât poliția politică a lui Ceaușescu.
- Nu populația se află în AGA și CA din companiile și băncile de stat, plătite, am văzut, regește, ci voi, clasa politică.
- Nu populația a stricat țara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum ați venit, ați distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte și ați luat-o iar de la zero. Și-apoi, ați rostogolit vinovății între voi, partidele politice, de parcă ați fi jucat ping-pong cu România.

Dați-vă afară întâi pe voi și clanurile voastre și-apoi să v-atingeți de părinții noștri!
Și veniți, acum, să mă trageți de urechi pe mine. Să ne trageți de urechi pe noi, că se duce România de râpă.
Vreți s-o scoateți din criză pe spinarea șomerilor, a pensionarilor și a bugetarilor de execuție, cei care vă țin în spate aleșii și numiții, în funcțiile de conducere.
Ce ce curaj? Cu ce moralitate?
Până să vă atingeți de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructurați-vă întâi pe voi!
Dați-vă afară și în șomaj pe voi, pe oamenii voștri, ai clasei politice, și după aceea scuipați pe noi.
După aceea umblați la salariile și pensiile necăjite.
După aceea să-l certați pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei.
1.Dacă nu sunteți capabili să comasați sau să desființați instituțiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceți numărul de directori. Aveți o droaie de șefi. Ați umplut țara de șefi. Pe ei dați-i afară întâi și după aceea ajungeți la pensionar. Sau la doctor.
2. Trei sferturi dintre directorii voștri pe care i-ați instalat, moț, în instituțiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Dați-i pe aceștia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, și de la firma lor grasă, și de la buget, iar altul să crape de foame!
3. Luați-vă clientela politică din toate AGA și CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii județene și ministere. Aveți deja directori acolo, există specialiști.
4. Dați-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce ați crede că ei sunt mai puțin paraziți pe buget decât profesorul?
5. Dați-vă afară consilierii de pe lângă miniștri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecți, președinți de consilii județene, cățel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.
6. Încetați să mai căpușați ministerele (primăriile, consiliile județene) cu clientela pe care o serviți cu miliarde de euro.
7. Voi, clasa politică, ați creat și întrețineți evaziunea fiscală și munca la negru. Oamenii voștri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcționari, să nu-i descopere. Îi apără de lege.
8.După ce veți face toate astea, abia atunci să aveți îndrăzneala să vă legați de bătrânii acestei țări.
Asta este România, dle Băsescu. O știți, o cunoașteți, dar nu îndrăzniți să vă apropiați de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiți de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuți. Loviți-i cu nădejde! Nu țipă.

This post has been edited by dizzy: 22 May 2010, 06:15

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Garett
post 22 May 2010, 06:56
Post #1368

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(aphophis @ 21 May 2010, 21:18)
pai daca vorbim de eurosuccesuri, de ce nu vorbim de tanti ponta, care mai toata viata ei a fost bugetara? Si inca una de lux, fiind secretar de stat , presedinta a autoritatii romane pentru sport, parlamentar, europarlamentar.Te pomenesti ca o fi realizat asta de una singura si nu pentru ca a fost fata lu' tata. SI ghici.. ce a mancat cat a fost pe pozitiile astea? Salariu de 800 lei?  radmasa.gif  ca sa nu mai zicem de activitatea in parlamentul european, unde tanti ponta era printre primele pe listele chiulangiilor din parlamentul european wink.gif vorba aia: cine nu munceste , nu greseste nu? icon_mrgreen.gif
*

Same shit, different story!
Asta incercam sa-i spun si lui Kato, duritatea este mai mare fata de basescu pentru ca si promisiunile si asteptarile au fost mai mari.
Psd-istii stiam cu totii ca-s hoti, din '90 incoace, iar Ilie Sarbu n-a pretins niciodata ca ar fi vreun mare reformator sau incoruptibil, etc. Ca urmasi ai pcr-ului nu ne-a surprins nepotismul, de la Nicu incoace stiam faza asta. basescu pe de alta parte promitea altceva, o gandire mai apropiata de sec. 21 si UE, meritocratie, etc
De la "duminica orbului" incoace increderea in politicieni a fost in scadere constanta, dupa care a aparut basescu (si alianta DA la momentul ala) si a dat speranta unei democratii reale post-psd. Numai ca s-au dovedit a fi la fel ba chiar o alternativa mai proasta decat psd!

A, si mai e o chestie: madam Ponta reuseste destul de bine sa articuleze doua fraze coerente, "little nuti" are numai "succesuri" de fiecare data cand deschide gura. Cat ai fi tu de fanatic nu poti sa sustii contrariul.

Tariceanu a fost un idiot, l-am injurat destul cand era la putere, dar:
1. a avut bafta de a conduce intr-o perioada de boom, stiu, a fost pe credit, de acord, dar important este ca a crescut consumul. Cine spune ca nu e bine sa traiesti pe credit ar trebui sa se uite la deficitul bugetar si ddatoria publica a SUA, n-ar trebui sa luam de bun chiar tot ce ne serveste mugurel, interesele lui n-au nici o legatura cu interesele Romaniei. Am spus-o si o repet cea mai mare tampenie posibila a fost taierea brusca si fara judecata a creditarii, ceea care a taiat in egala masura si consumul si productia.
2. a avut suficienta, nu neaparat intelepciune ca ar fi mult spus, prezenta de spirit sa zicem sa nu omoare mediul privat cu taxe, ceea ce nu se poate spune despre boc si forfetarul lui.

basescu tot da vina si direct si prin vocea marionetei lui boc pe "greaua mostenire" din 2007-2008. Ok, sa presupunem ca asa e. Un guvern responsabil, venit la putere in ian. 2009 care a constatat ca "mostenirea" este grea, cheltuielile sunt enorme, etc trebuia sa ia masuri, cel tarziu din feb. 2009 pentru limitarea cheltuielilor inutile, contracte de partid, sali de sport, lands of choices, etc.
In schimb a preferat sa se imprumute pentru a avea bani si pentru salarii si pensii si pentru contracte de partid iar acum cand au ajuns la fundul sacului prefera sa taie din salarii si pensii doar ca sa poata plati in continuare contractele de partid!
Explica tu, ca partizan si "fin cunoscator" al pdl, aceasta "deontologie" ca vad ca-ti place mult expresia!

This post has been edited by Garett: 22 May 2010, 06:58

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
aphophis
post 22 May 2010, 07:57
Post #1369

Membru autentic

Same shit, different story!
Asta incercam sa-i spun si lui Kato, duritatea este mai mare fata de basescu pentru ca si promisiunile si asteptarile au fost mai mari.
Psd-istii stiam cu totii ca-s hoti, din '90 incoace, iar Ilie Sarbu n-a pretins niciodata ca ar fi vreun mare reformator sau incoruptibil, etc. Ca urmasi ai pcr-ului nu ne-a surprins nepotismul, de la Nicu incoace stiam faza asta. basescu pe de alta parte promitea altceva, o gandire mai apropiata de sec. 21 si UE, meritocratie, etc
De la "duminica orbului" incoace increderea in politicieni a fost in scadere constanta, dupa care a aparut basescu (si alianta DA la momentul ala) si a dat speranta unei democratii reale post-psd. Numai ca s-au dovedit a fi la fel ba chiar o alternativa mai proasta decat psd!

A, si mai e o chestie: madam Ponta reuseste destul de bine sa articuleze doua fraze coerente, "little nuti" are numai "succesuri" de fiecare data cand deschide gura. Cat ai fi tu de fanatic nu poti sa sustii contrariul.

madama ponta nu e urmarit de antene asa cum e eba, par example. Nu o scuz pe eba, insa tanti ponta e o mare chiulangioaica. Acu ce e mai grav? sa mai gresesti din cand in cand un cuvant, participand la lucrarile parlamentului european, sau sa nu gresesti nimic, din cauza ca nu participi la acele lucrari icon_mrgreen.gif din cauza ca ti s-au parut mai interesante reducerile la prada decat lucrarile parlamentului european? happy.gif

Tariceanu a fost un idiot, l-am injurat destul cand era la putere, dar:
1. a avut bafta de a conduce intr-o perioada de boom, stiu, a fost pe credit, de acord, dar important este ca a crescut consumul. Cine spune ca nu e bine sa traiesti pe credit ar trebui sa se uite la deficitul bugetar si ddatoria publica a SUA, n-ar trebui sa luam de bun chiar tot ce ne serveste mugurel, interesele lui n-au nici o legatura cu interesele Romaniei. Am spus-o si o repet cea mai mare tampenie posibila a fost taierea brusca si fara judecata a creditarii, ceea care a taiat in egala masura si consumul si productia.

aaaa.. deci e bine ca am trait pe credit. Atunci de ce il injuri pe marinar cu fmi-ul? Ca banii aia acopera stilul de trai impus de tariceanu. Ca el a marit numarul de bugetari la numarul grotesc de astazi, el a marit salariile. Cat despre taiere brusca a creditarii.. nenea , creditarea a fost taiata de banci, ca firmele mama aveau probleme. Sau de criza nu ai auzit? Oricum ideea e ca tu ii gasesti scuze lui tariceanu, desi lui ii datoram o parte importanta a rahatului (turcesc) in care ne aflam. Ca vezi doamne atunci crestea consumul. radmasa.gif Doh.. Consum neacoperit de nimic, inafara de banii capsunarilor si speculatii imobiliare + bani aruncati in clientela politica + creditul doar cu buletinul. Chestia e ca nota de plata a venit, cand bancile nu mai puteau credita, cand capsunarii nu mai puteau trimite bani, cand imensul aparat taricean trebuia platit. Sa mai vb si de pensii, care au fost marite exclusiv pe motive politicianiste? Sa-ti aduc aminte cine il intreba pe dobitocul de tariceanu si vosganian de unde vor lua bani pentru a finanta cresterea pensiilor? De au sarit amandoi in cor ca vor finanta aceasta crestere din cresterea economica. S-a vazut cat de stabila e aceasta crestere si de sigura wink.gif

2. a avut suficienta, nu neaparat intelepciune ca ar fi mult spus, prezenta de spirit sa zicem sa nu omoare mediul privat cu taxe, ceea ce nu se poate spune despre boc si forfetarul lui.

normal, a preferat sa rostogoleasca datoriile, bazandu-se pe chestiile de mai sus. Si nu era criza. Toata lumea era fericita, ca banii de la capsunari veneau, orice gica cu pamant pe langa marele orase devenea mare proprietar de bemeveu desi pamantul ala valora in realitate cat un logan si tot asa..

basescu tot da vina si direct si prin vocea marionetei lui boc pe "greaua mostenire" din 2007-2008. Ok, sa presupunem ca asa e. Un guvern responsabil, venit la putere in ian. 2009 care a constatat ca "mostenirea" este grea, cheltuielile sunt enorme, etc trebuia sa ia masuri, cel tarziu din feb. 2009 pentru limitarea cheltuielilor inutile, contracte de partid, sali de sport, lands of choices, etc.

in 2009 a incercat lucrurile astea, dar nu avea majoritate in parlament. tii minte de pensiile nesimtite? De scaderea sporurilor? Dar de cele ~3 luni in care am stat fara guvern? Alea tot lui basescu i le datoram? Nu zic ca boc a fost competent, insa a incercat. Primind bete in roate, din partea alora care se plang "pai de ce nu a facut"

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
radian
post 22 May 2010, 08:12
Post #1370

Ca ai adus vorba de pensiile nesimtite. De doi ani, Boc vorbeste pe subiectul asta de cate ori are ocazia, dar cainii care latra nu musca... Nu a facut nimic pentru "rezolvarea" problemei. In final a venit acum cu propunerea de taiere a tuturor pensiilor, inclusiv la amarata ai care are pensie 4 lei lunar...

Dar chestiunea "pensiilor nesimtite" ramane in continuare nerezolvata.

P.S. Tariceanu a cheltuit ca a avut de unde... Dar asa iresponsabil cum il vezi tu, a fost singurul care s-a opus aplicarii acelei aberatii cu majorarea salariilor profesorilor cu 50%. Pe el chiar nu l-ar fi "costat" nimic punerea in aplicare a legii. In mandatul sau apuca sa plateasca cel mult o luna acele salarii majorate, iar sarcina grea, inclusiv inevitabilele pretentii ale celorlalte categorii de bugetari le-ar fi lasat mostenire guvernului urmator, si, in plus ar fi castigat si capital electoral pentru alegerile care urmau la scurt timp. Dar, binenteles pentru tine asta e doar inca o dovada de iresponsabilitate. Responsabili au fost cei care au promis aplicare legii din prima zi dupa ce vin la putere...

This post has been edited by radian: 22 May 2010, 08:18

--------------------
+
Garett
post 22 May 2010, 08:17
Post #1371

Membru autentic

@apophis:
Ce dracu' a incercat boc? Sa finanteze in continuare capusele de partid? Revino cu picioarele pe pamant!
eba sincer as prefera sa chiuleasca naibii din PE sau macar sa-si tina gura decat sa ne faca de balci de fiecare data cand deschide gura!
Si nu bancile au taiat creditarea btw, ci mugurel, lasa vraja cu criza ca nu tine. mugurel ne-a bagat in criza cu cateva luni mai devreme cu manevra aia. Si nu ma refer la consumul cu banii capsunarilor (btw, m-am plictisit de legenda asta cu "Romania care traieste pe banii capsunarilor", neamurile lor traiesc cu banii lor, unii mai si muncesc in tara asta!) ma refer la acele firme care luau credite pentru productie si le returnau la incasarea facturilor si care s-au trezit cu ochii in soare ca asa s-a trezit mugurel intr-o dimineata si a aplicat ce visase seara!
Cat despre criza bancilor mama, da, stiu, noi ne-am imprumutat la FMi ca sa le sustinem! Banii de la FMI au intrat in rezerva BNR care a redus RMO-ul iar banii rezultati au facut aripi si s-au dus la bancile mama desi se presupunea ca trebuie folositi pentru relansarea economiei.

Apropo de legi aplicate "dupa ce venim la putere": mai stii cine topaia sus si tare ca taxa de prima inmatriculare e ilegala si o scot imediat cum castiga alegerile?

This post has been edited by Garett: 22 May 2010, 08:20

--------------------
No Reno Forever
+
radian
post 22 May 2010, 08:21
Post #1372

Aphopis despre ce criza a bancilor vorbesti matale? Sistemul bancar in Romania in anul de criza 2009 a avut cele mai mari profituri din '90 incoace. BNRul la fel. Iar in 2010 le merge si mai bine...

Si galusca asta cu "bancile mama" aruncata de Basescu pe piata, ai inghitit-o fara s-o rumegi nitel?

--------------------
+
aphophis
post 22 May 2010, 08:23
Post #1373

Membru autentic

QUOTE(radian @ 22 May 2010, 08:12)
Ca ai adus vorba de pensiile nesimtite. De doi ani, Boc vorbeste pe subiectul asta de cate ori are ocazia, dar cainii care latra nu musca... Nu a facut nimic pentru "rezolvarea" problemei. In final a venit acum cu propunerea de taiere a tuturor pensiilor, inclusiv la amarata ai care are pensie 4 lei lunar...

Dar chestiunea "pensiilor nesimtite" ramane in continuare nerezolvata.

P.S. Tariceanu a cheltuit ca a avut de unde... Dar asa iresponsabil cum il vezi tu, a fost singurul care s-a opus aplicarii acelei aberatii cu majorarea salariilor profesorilor cu 50%. Pe el chiar nu l-ar fi "costat" nimic punerea in aplicare a legii. In mandatul sau apuca sa plateasca cel mult o luna acele salarii majorate, iar sarcina grea, inclusiv inevitabilele pretentii ale celorlalte categorii de bugetari le-ar fi lasat mostenire guvernului urmator, si, in plus ar fi castigat si capital electoral pentru alegerile care urmau la scurt timp. Dar, binenteles pentru tine asta e doar inca o dovada de iresponsabilitate. Responsabili au fost cei care au promis aplicare legii din prima zi dupa ce vin la putere...
*

pai a avut daca nu ma insel si niste legi care au picat pe motive tampite la curtea constitutionala. PLina cu bosorogi by psd

Cat despre marirea salariilor in invatamant, o fi fost tariceanu impotriva, da tot pnl-l a votat penru marirea salariilor. Si te intreb:dpdv al poverii fiscale ce e mai nociv pentru bugetul tarii: fondul de pensii marit de tariceanu & partide sau cei 50%?

icon_mrgreen.gif

oricum plec la munca, sa produc si pentru bugetarii aia ce dorm in post . happy.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Garett
post 22 May 2010, 08:25
Post #1374

Membru autentic

@radian: Ne batem gura de pomana, omul e atat de indoctrinat ca vede doar portocaliu in fata ochilor!

--------------------
No Reno Forever
+
radian
post 22 May 2010, 08:26
Post #1375

Bine mai, la aberatii legislative respinse pe motiv de neconstitutionalitte, dl. profesor de drept este un adevarat campion.

--------------------
+
DragosP
post 22 May 2010, 08:59
Post #1376

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(kato @ 21 May 2010, 20:26)
edit later!
dragos care banca tati? ai inceput sa ai viziuni? daca stii ceva spune ca eu nu am nimic de ascuns! daca nu stii taci ca te faci de maro! si cica mai esti moderator............
*

@kato: ce-ai nenică cu mine? Vezi că de c ă c a t te faci tu, cât de moderator oi fi eu... Nu era vorba de tine...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Garett
post 22 May 2010, 10:01
Post #1377

Membru autentic

Lasa-l ca a citit in diagonala! biggrin.gif
A vazut discutia aia despre madhawk si a crezut ca-i vorba de el! radmasa.gif
Asta-i problema generalizata la pdl si simpatizantii lor, nu doar la kato: citesc in diagonala, retin doar ce-i intereseaza si interpreteaza cum le convine! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

This post has been edited by Garett: 22 May 2010, 10:03

--------------------
No Reno Forever
+
Serje
post 22 May 2010, 10:18
Post #1378

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(radian @ 22 May 2010, 09:26)
Bine mai, la aberatii legislative respinse pe motiv de neconstitutionalitte, dl. profesor de drept este un adevarat campion.
*

Tu nu ai citit? Nu-i de vina el ... is de vina bosorogii psd-isti radmasa.gif

Si pentru astia portocalii ... tot o dati cu tariceanu is sus si in jos ... da pe ala cine l-o pus prim ministru? Io?
Asa ca ... ciocu' mic... ca tot handicapatu ala pe care il lingeti ... ii de vina.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
DragosP
post 22 May 2010, 10:20
Post #1379

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Serje @ 22 May 2010, 11:18)
Asa ca ... ciocu' mic... ca tot handicapatu ala pe care il lingeti ... ii de vina.
*

Greșit! Fundamental greșit!
Iliescu, minerii, Guzganu, Crin, Năstase, Regele Mihai...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Garett
post 22 May 2010, 10:25
Post #1380

Membru autentic

L-ai uitat pe Tariceanu!
A, si sa nu uitam de moguli! "Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!"
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
No Reno Forever
+
80 Pages « < 44 45 46 47 48 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 07:32
Forum Renault