Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(argon @ 9 May 2010, 13:07) ce-ai ma, esti suparat ca taie subventiile la incalzire si in premiera o sa ti-o platesti singur? le laudai ca statul ti-o plateste aproape integral . e rau daca pe tine te-au cumparat cu subventia pentru caldura. sau cu alocatia de stat pentru copii, poate... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu intrati in panica, va da Base caldura moca la greu. e adevarat, cica doar în perioada 1 iunie - 30 septembrie...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
culmea culmilor: basescu il confirma pe geoana ! si justifica aplicarea nediferentiata a procentului de 25% !
QUOTE Cu ce am mai fost de acord, deși am exprimat punctul meu de vedere că nu sunt în asentimentul sindicatelor - este legat de analiza reducerii cu 25% a salariilor. Ca și în discuțiile pe care le-am avut cu Guvernul, unii lideri sindicali au ridicat problema menținerii anvelopei de reducere de 25%, dar o aplicare diferențiată a procentului. Personal nu sunt un adept al acestei soluții, pentru că ea va genera blocaj. N-o să se știe cui mai mult, cui mai puțin, cine are mai multe drepturi, cine are mai puține. Până la urmă situația de criză este în toată țara și o repartizare proporțională din punct de vedere procentual, o repartizare unică din punct de vedere procentual, mi se pare singura soluție, care nu lasă loc la îndelungate negocieri. http://presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=11782&_PRID= tare, foarte tare logica prezidentului nostru ! de ce sa-si mai toace creierasii sa aplice diferentiat ? nu, neica, la toti la fel, de parca ala cu salariu mare, cind se ducea in vacanta aiurea, ii pasa de ala cu salariu mic ca sta in balta de marea neagra ! ori ca 25% reducere din 100 de milioane este egal cu 25% din 20 milioane ! This post has been edited by george_scala_2004: 10 May 2010, 09:54 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
hai ca de la 8 e pinguinul pe sticla, pentru amatorii de desene animate.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cei care il pupau pe base in fund sper ca sunt fericiti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eXtenSion |
![]()
|
Am auzit o solutie din partea sindicatelor... Cresterea salariului minim.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
ce tarani pansati, "liderii" astia sindicali.. (i-am vazut la stiri)
bine hraniti, în schimb. 9 May 2010, 18:40: QUOTE(argon @ 9 May 2010, 14:07) ce-ai ma, esti suparat ca taie subventiile la incalzire si in premiera o sa ti-o platesti singur? argoane, melodia asta, pe langa faptul ca e misto cantata, contine si foarte mult adevar în versurile ei. Inteleg ca nu esti afectat de masurile astea, înseamna ca lucrezi "în privat". Ok, hai sa-ti zic o chestie, asa rapid, ca e duminica. M-a întrebat chiar azi un bun prieten: "Ba Markose, trai-ti-ar familia, tu nu esti nici bugetar, iar pana la pensie mai ai ani buni, corect? Cplm îi tot înjuri pe Pic si Boc, ce naiba te-a apucat?" I-am zis cam asa: faptul ca nu sunt afectat ACUM nu înseamna a fi de acord cu praduiala asta nesimtita a tarii. Azi pot sa nu fiu afectat în mod DIRECT, maine n-o sa mai fie asa. I-am dat exemple si din trecut. Si i-am mai zis ca masuri disperate de genul celor de acum oricum ne afecteaza pe toti, direct sau indirect. I-am mai zis si ca Basescu nu este nici pe departe un om politic important, însa este un as al manipularii populatiei. Dintotdeauna a speculat SI A ADANCIT anumite animozitati din societate, de genul bugetari-privati sau pensionari-populatie activa. "Divide et impera" a fost crezul lui de marinar smecher. Practic, asa a împaritit societatea în doua, neriscand vreodata sa se trezeasca izolat. In timpul asta, praduiala generata de lacomie si nesimtire poate continua, asezonata cu multa incompetenta si cu un tupeu nemaiîntalnit. Asa ca eu zic sa ai totusi unele mici rezerve, atunci cand debitezi pe gura rautati de genul celei de mai sus. Macar din bun simt ![]() This post has been edited by Markos: 9 May 2010, 17:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Markose, sunt unii care nu vad mai departe de fundul propriei curti...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
vizaviule aia e casca de scutier?
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, de madărfacăr...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 May 2010, 16:06) ce ma? a schimbat protv ora de difuzare a divertisului? ![]() se pare ca numai dinu patriciu si amnistia lui fiscala ne mai poate salva de la colaps ![]() ![]() This post has been edited by kaspersky: 9 May 2010, 18:18 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
UNde cinta stafiloBocu' la 8?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
cre'ca peste tot.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Eu vad ca pe realitatea se pregatesc.
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da-l dracu' p-ala, dati repede pe 0TV ca urmeaza ultimu' episod din cazu' DAMIAN!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ipse |
![]()
|
Asta-i nesimtit, se lasa asteptat.
![]() ![]() A venit, e schimbat la fata. This post has been edited by ipse: 9 May 2010, 19:05 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Marty |
![]()
|
Da-mi-l mie 10 minute pe mina si n-o sa-ti mai para schimbat la fata, ma-ntrebi direct "cine plm e asta si ce-ai facut cu Boc?"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
In ce hal vorbeste boc, e ceva de speriat.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Ce buna idee sa se laude ca face centuri etc, cand astia vor salarii. Nice.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
atata ne-a fost. In 6 luni dam faliment
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 May 2010, 16:33) nu lucrez in privat. Doar sunt scarbit de cum si mai ales cui se dau ajutoarele si subventiile de la stat. De exemplum , pe la noi se duc cu jipu si haudi si-si umplu portbagajele sa primeasca faina si uleiul gratuite pentru someri, aia ce chiar ar avea nevoie nu mai prind. De asemenea subventii la incalzire primesc acelasi gen e oameni, cu apartamentul proaspat amenajat cu 400 de milioane cu marmura si gresie travertin de Spania..aia primesc subventie la incalzire. This post has been edited by argon: 9 May 2010, 19:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Wow, laptele si mierea vor curge garla, dupa ce-i cenzurat pe bugetari si pensionari, vor fi bani pentru sanatate, pentru investitii, petru asfaltari, pentru autosrtada Transilvania, pentru programul "rabla", pentru programul "Prima casa", pentru sprijinirea firmelor care angajeaza someri... Si vom mai avea si un program EXTREM de agresiv de combatere a evaziunii fiscale...
Asta ce-o fi prizat inainte sa intre pe post? L.E. Urmeaza spaima informaticii, maestrul Vladescu... This post has been edited by radian: 9 May 2010, 19:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ipse |
![]()
|
Boc a avut un discurs de campanie electorala. Candideaza undeva?
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sunt curios daca in megalomania lui Ceausescu ar fi reusit sa si termine toate planurile pana in 89 (toti energofagii in functiune, centralele nucleare, hidro si termo, toate explatarile de resurse, agricultura, reteaua de drumuri si autostrazi completa, da exixtau planuri pentru constructia unor autostrazi care sa lege diferite zone ale tarii) am fi fost acum tot falimentari
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
Vai ce jalnic.. si ce penibil
![]() Am pierdut juma' de ora din timpul liber de pomana. Am retinut doar ca vor continua: - prima casa - primul siloz - primul idiot al tarii |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
ce siloz?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ma, voi pe ce lume traiti?
![]() Boc nu e decat o panarama de om, face ce-i canta basescu. Iar daca am fi avut autostrazi se gaseau motive de reabilitare. A1 de cate ori a fost reasfaltat si tot e praf? Nu, ne-am complacut in hotie. Sincer, nici nu meritam pensie, suntem prea prosti... Ne furam caciula unul de la celalalt... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
din ce "zice" sursele io am inteles ca le taie cu 25% salariile la toti bugetarii incepind din iunie pina la sfirsitul anului, dupa aia vor incepe sa dea afara din ei si celor ramasi li se vor mari salariile in asa fel incit sa ajunga la nivelul actual. asa mi se pare ok. in orice caz, vai de familiile in care ambii parinti sint bugetari si mai au si credite!
This post has been edited by kaspersky: 9 May 2010, 19:52 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
da, sigur... fix asa o sa se întample
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:54 |