Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ce comisie europeana?
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
aia care tuna si fulgera in cazul tarilor mici si nou intrate da' care tace milc in cazul rusiei, chinei, israelului...
pentru noi e bine: pune presiune pe guvern sa faca sau sa nu faca ceva... |
--------------------
...
...
...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Comisia Europeana va fi aspra cu China in momentul in care aceasta tara va dori sa adere la UE. Idem Rusia, Israel, Nepal, Somalia etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
Sa va spun cum a reusit sa sparga ieri directorul scolii unde preda nevasta-mea greva: au participat la ciudatenia aia de bacaloreat (vorba ministrului funeriu) suplinitorii + spagarii, chiulangii si hahalerele scolii. Daca este usor de priceput care e treaba cu suplinitorii mai ciudat este cu ceilalti. La sugestia inspectoratului scolar s-a facut un compromis cu jagardelele din scoala de genul "voi participati la bac si noi (director, inspectorat) inchidem ochii la potlogariile voastre".
Probabil asta aste reformarea statului, varianta portocalie, basescu-funeriu-vergu! |
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sotia ta a facut greva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
Da, face parte si din nustiu ce comitet de greva.
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
vijelie |
![]()
|
Si cu ce s-a ales?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu niște zile neplătite.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
popf |
![]()
|
O grama de nervi!
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce predă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Tinichigerie?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu am întrebat foarte serios.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu nu inteleg de ce va agitati atata ca nu se face greva, ca lumea nu iese in strada. Pai stiti de ce? Ca le convine. Majoritatea nu fac nimic si iau salar pe degeaba, si chiar taiat cu 25% tot pe degeaba l-ar lua. La profesori tot asa, multi freaca menta prin scoli si le convine sa mearga la ora 14 acasa si sa nu lucreze in fiecare zi, Astia putini care fac treaba nu pot face nimic ca sunt putini. Medicii la fel, e foarte multa birocratie, asistente care plimba o foaie de la una la alta. Majoritatea medicilor adevarati au plecat, si ramane iar majoritatea, destul de slab pregatita care nu aspira la prea multe. De primarii si consilii nu are rost sa discutam. Pensionarii saracii sunt batrani, poa sa protesteze o luna ca nu ii baga nimeni in seama, sunt la mila statului.
Problema nu se rezolva pana nu se taie subventiile la asa zisele companii de stat, subventiile alea se duc toate in salarii, de exemplu la CFR, nu se face nimic. Zilele trecute am venit din Arad intr-un vagon care NU avea frane. Asta nu e treaba. Daca mai bagam in discutie companiile de electricitate, gaz, etc, undedispar pur si simplu sume uriase de bani vedem situatia reala |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
popf |
![]()
|
Chimie. Nu era nicio rusine daca preda tinichigerie.
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(popf @ 1 Jun 2010, 12:20) Sa va spun cum a reusit sa sparga ieri directorul scolii unde preda nevasta-mea greva: au participat la ciudatenia aia de bacaloreat (vorba ministrului funeriu) suplinitorii + spagarii, chiulangii si hahalerele scolii. Daca este usor de priceput care e treaba cu suplinitorii mai ciudat este cu ceilalti. La sugestia inspectoratului scolar s-a facut un compromis cu jagardelele din scoala de genul "voi participati la bac si noi (director, inspectorat) inchidem ochii la potlogariile voastre". Probabil asta aste reformarea statului, varianta portocalie, basescu-funeriu-vergu! tipic.. n-au facut asa si in parlament, sa-si asigure majoritatea? au "achizitionat" nijte "independentsi". Chiar asta e reforma portocalie, legalizarea santajului si coruptiei si aducerea lui la nivel de politica de stat. Urmeaza falimentul sistemului, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Si daca nu venea femei sa dea bani, era si mai bine. Poate asa o sa se apuce lumea de lucruri serioase, cum au facut nemtii dupa al doilea razboi mondial. Si cum fac grecii acum. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Da' ce fac grecii acum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io-s bine, mersi de-ntrebare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
vijelie |
![]()
|
Despre cine vorbiti, camarazi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 1 Jun 2010, 10:01) Pai, "technically speaking", angajatii din companiile de stat nu sunt 'bugetari'. Ei nu sunt platiti din bugetul statului, ci din banii companiei la care lucra. Auzi, da' banii aia din capitalul social ai cui sunt? Profitul al cui e? This post has been edited by tatabobu: 1 Jun 2010, 11:58 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
@OAP Scapa pur si simplu mecanismu de franare, prindea presiune si scapa, se si simtea cum trenul (3 vagoane si locomotiva) in momentul in care scapa frana respectivului vagon nu mai frana
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
SI io care invatasem ca la treb, cand se strica franele, se blocheaza rotile...ca sa vezi1
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 10:51 |