Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
asta depinde de multi factori
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a trecut si 1 iunie, "grevele" au fost un mare fîs, pana si topicul asta s-a fîsîit.. totul e în grafic, conform planului
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu stiu de ce va raciti destele de pomana. stiu ca ne mai descarcam, dar asa nu se rezolva nimic. Sa vedeti ce misto o fi cand cedeaza unu si intra cu pusca in parlament. Daaa... Visez la ziua aia
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io ma uitam din greseala la Nasu' asta seara, era invitat Boureanu. Ma nenica unde dracu' are ala studioul cu geam in spate? Nu a dus pe nimeni capu' cand e invitat cate un smecher d-asta Videanu/Berceanu/*anu sa stea cu o carabina in zona?
Azi in Pitesti era miting mare, te caci pe tine de ras... Au pus boxe ca sa se auda strigatele alea, daca n-aveau sonorizare nici n-ar fi bagat lumea de seama... Tara de oameni tristi care-si merita intr-adevar soarta... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Jun 2010, 23:34) nu stiu de ce va raciti destele de pomana. stiu ca ne mai descarcam, dar asa nu se rezolva nimic. Sa vedeti ce misto o fi cand cedeaza unu si intra cu pusca in parlament. Daaa... Visez la ziua aia Viseaza tu mult si bine, crezi ca degeaba avem legea aia tembela ref. la arme si munitii? Daca regimul armelor era la noi ca-n State crezi ca mai aveau tupeu sa se lege de salarii si pensii? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kog @ 2 Jun 2010, 00:34) nu stiu de ce va raciti destele de pomana. stiu ca ne mai descarcam, dar asa nu se rezolva nimic. Sa vedeti ce misto o fi cand cedeaza unu si intra cu pusca in parlament. Daaa... Visez la ziua aia ![]() eu chiar fac un exercitiu de imaginatie in timpul declaratiilor. imi imaginez cum le apare o gaura in frunte, zboara partea posterioara a calotei craniene si ramane pe peretele din spatele vorbitorului o pata improscata de sange, creier si fragmente de os, in timp ce cadavrul cade inert la podea, faza urmata de panica starnita de cei de la presa, intreruperea brusca a imaginii si difuzarea de reclame. sincer ma binedispune un exercitiu dinasta si chiar visez la asa ceva si cu ochii deschisi ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Constantin TANASE, ne-a lasat mostenire un „algoritm de calcul al pensiei” valabil pentru spiritul tranzitiei noastre:
„Alta chestie E scoaterea la pensie, Astazi esti functionar Însa mâine pensionar. Poate te intereseaza Pensia cum se calculeaza. Ei, uite cum se calculeaza: Din 35 de ani servici Care vor fi socotiti Scazi primii ani de scoala Si absentele de boala, Zilele de sarbatoare, Orele suplimentare, Plus un an si patru luni. Tragi o linie si aduni. Pe urma împarti la cinci, apoi Ce-ti da înmultesti cu doi, Scazi anul când te-ai nascut, Adaugi tot ce-ai scazut Si la cifra ce-a iesit Pui un zero la sfârsit. Anii pentru însurati Se vor socoti dublati Adica ani de razboi Socotind ca-n vremea asta Te-ai razboit cu nevasta. La totalul obtinut Pui trei zero la-nceput Scazi anii de celibat Ridici restul la patrat Si-astfel într-o prima faza Afli sumele de baza. Apoi le extragi la toate Radacinile patrate Si la suma dobândita Aplici cota cuvenita, Care nu trebuie sa fie Mai mare de 5 la mie. Din suma ramasa bruta Scazi 4 si 8 la suta Trei la mie la pompieri, Impozitul pe averi. Supracota respectiva, Taxele pentru coliva, Cinci la suta pentru dric, Pe urma nu mai scazi nimic. Din totalul rezultat Versi 2/3 la stat Si restul ti se cuvine Nu stiu daca ma exprim bine!" This post has been edited by george_scala_2004: 2 Jun 2010, 08:07 |
--------------------
...
...
...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 1 Jun 2010, 13:57) Si profitul e tot al companiei, nu al statului. Daca exista profit. Necazul e ca la multe nu a existat vreun profit de cand se tine contabilitate, iar pierderile sunt acoperite din subventii primite de la stat, sau din neplata unor obligatii catre stat. Astea sunt problema in mod direct. Daca le tai subventiile, ii obligi sa-si plateasca datoriile catre bugetul de stat, vor fi obligati sa faca in asa fel incat sa devina profitabile. Cum fac, e treaba lor, ca societati comerciale, chiar daca sunt in proprietatea staului. Sa nu credeti ca o companie de stat nu poate functiona independent de bugetul de stat. Sunt multe exemple in Europa de companii imense detinute de stat care functioneaza bine fara a fi hranite intravenos de bugetele stateleor respective. Acest cordon ombilical trebuie taiat, si compania ori devine profitabila, ori falimenteaza, ori e vanduta catre privati. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Functioneaza independent de bugetul statului, dar, fiind proprietatea statului, tot ce poseda societatea aia , oricit de comerciala ar fi, este de asemenea proprietatea statului. Gogoasa cu "noi traim din venituri proprii" nu tine. Totul e al statului, inclusiv acele venituri, care mai sint si obtinute, de multe ori, de pe urma unor acte normative cu dedicatie, care ne obliga pe noi, cetatenii, sa platim cit se poate de execesiv si nesimtit niste servicii ce au fost inventate print-un alt act normativ. Si toti banii obtinuti astfel sint risipiti intr-o veselie pe salarii mari, inutile si numeroase. Societatile astea sint folosite ca robionete pentru sifonat bani care altminteri ar fi trebuit sa ramina la buget.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 2 Jun 2010, 00:39) Ma nenica unde dracu' are ala studioul cu geam in spate? Pe Calea Victoriei QUOTE(psychoo @ 2 Jun 2010, 08:05) Cica Prozac face minuni QUOTE(vijelie @ 2 Jun 2010, 09:11) In opinia antenistilor astia nu sunt vinovati de nimic...s-a prescris cica ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
am zis ca imi imaginez...ce sa fac daca am imaginatia bogata?
![]() L.E. OAP, nu raspund la provocari ![]() This post has been edited by psychoo: 2 Jun 2010, 11:52 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce bine-i de voi ca nu traiti in America ! In tara aia plina de docratii expirate, ati fi avut deja FBI ul la usa.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
psychoo |
![]()
|
pai sa vina SRI sa ma investigheze ca inafara de un fluturas de salar rusinos si cateva bonuri de masa nu vor gasi
![]() am dreptul sa spun si sa imi imaginez ce vreau...si asa este si in america. singura diferenta este ca in america, dupa o comunicare de genul celei de mai sus o sa iti verifice baietii in negru fiecare miscare. un fel de bodyguarzi moca ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
corbex |
![]()
|
In america a mai aparut un drept in plus, ignorat, in general de marele public: acela de a trage si consecintele, chiar daca nici n-ai apucat sa faci ceva. Baietii s-au folosit foarte eficient de 11 septembrie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 2 Jun 2010, 13:02) pai sa vina SRI sa ma investigheze ca inafara de un fluturas de salar rusinos si cateva bonuri de masa nu vor gasi ![]() Las ca stim noi ca mai ai ascunse prin gradina soi prin lemne.... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
psychoo |
![]()
|
am gradina? am lemne? unde?
![]() corbex eu nu am zis ca as face ci ca imi imaginez ca ar face cineva care a clacat ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 2 Jun 2010, 13:29) am gradina? am lemne? unde? ![]() Deci nici bancu` nu-l sti (amu o sa se gasesca cineva ca am scris doar cu un i) ![]() |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
Exact
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 2 Jun 2010, 08:11) Vezi ca Basescu a avut un mare rol atunci dar de fapt de vina a fost ala care a construit sinele alea de tren, nu Basescu care a intervenit personal ca minerii sa circule mecanizat pe sinele alea spre Bucuresti. Probabil o sa iasa pe post si va spune ca a gresit, la fel cu promisiunea de marire cu 50% a salariilor profesorilor. A fost o mica greseala, principalul vinovat ramane ala de a construit sinele pe care au circulat trenurile cu mineri. This post has been edited by ionutctn: 2 Jun 2010, 12:34 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu as zice ca ala care a inventat roata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
psychoo |
![]()
|
rog puneti bancul la sectiunea 1 banc... nu de alta dar chiar sunt curios
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
tribunul |
![]()
|
Sigur e pus.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 2 Jun 2010, 13:36) Ideea e ca ar trebui sa te sunam primavara si sa-ti spunem ca am trimis pe cineva sa-ti sape gradina...pe cine? ...tot pe aia de i-am trimis in toamna sa-ti taie lemnele....cam asta-i rezumatul.... |
--------------------
.
.
|
|
psychoo |
![]()
|
aaaaa! i remember
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
kog |
![]()
|
banc, banc, da pe vremuri unui vecin de la sat i-a sapat securitaea gradina
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 06:27 |