Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Jun 2010, 12:04) de unde impresia ca privatii tin bugetul in spate Bine, bine, dar in afara de furat, ce mai face statul? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Jun 2010, 11:37) Eu banuiesc ce vrei sa spui da exprimarea e atat de injineresca ca greu poate fi dovedit....Germania nu a avut armata zeci de ani....romanica a avut o armata plina de dobitoci, zeci de ani, inculti de la coada sapei sau a strungului facuti gradati la apelul bocancilor, subofiteri cu o subcultura infioratoare...toti astia inghitind bani din bugetul sanatatii si al invatamantului si indobitocind mii de copii, unii mai labili psihicm ajungand sa isi traga un glont in cap...asta e institutia pentru care va certati voi pe aici De fapt Germania nu a avut armata doar vreo 10 ani, din '45 pana in '55. De acord, unii subofiteri au venit de la coada vacii, pana de curand. Acum s-au mai ridicat si ei, nu mai accepta pe oricine. Ideea e ca nu putem desfiinta o institutie doar pe baza amintirilor neplacute ale unora din cei care au facut armata. Armata reprezinta o institutie bugetara "de lux" pe care o detii in speranta de a nu fi nevoit sa o folosesti. Sau, vorba stramosilor: " Si vis pacem para bellum" Suficient de ne-ingineresc pentru tine? Btw, ai ceva cu inginerii? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A vrut sa se faca enjener dar nu a apucat ca l-au luat la armata
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DannyY @ 4 Jun 2010, 00:29) Stiu... stiu... QUOTE(DannyY @ 4 Jun 2010, 09:11) In nici un caz nu costa 500 milioane de euro. Poate ca va valora atat, in ceva vreme. Dar aici vorbim de cost. Iar costul e exact cat vor astia sa taie din pensii. Stiu si eu ca nu ar trenui sa coste atat. Dar cand te uiti ca s-o ajuns de la 800.000 bugetari la 1.360.000 bugetari (partial si din cauza ca nu s-a informatizat nimic cum trebuie), iti vine sa dai si dublu, si sa trimiti macar jumate din ei in sectoare care produc ceva. Agricultura, daca nu-s in stare de altceva. Orice care sa aiba "plusvaloare". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da ma si daca nu ma faceau plutonier tot militian ramaneam.....poanta productie proprie proprie similiara cu iarba perpendiculara pe casa....na...n-am nimic cu injinerii...sunt inttr-un domeniu in care atunci cand vreau pot sa ma numesc injiner sau nu...dupa necesitati coane fanica
![]() 4 Jun 2010, 13:06: QUOTE(Garett @ 4 Jun 2010, 12:53) Ideea e ca nu putem desfiinta o institutie doar pe baza amintirilor neplacute ale unora din cei care au facut armata. Cum nici pe base nu-l poti inlatura pe baza senzatiilor neplacute pe care le experimenteaza unii ...corect???? This post has been edited by OAP: 4 Jun 2010, 12:06 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=OAP,4 Jun 2010, 12:03]
sunt inttr-un domeniu in care atunci cand vreau pot sa ma numesc injiner sau nu...dupa necesitati coane fanica ![]() <span class='edit'>4 Jun 2010, 13:06:</span> Aha e ceva ca si in avatar, daca e nevoie delfin sau rumegator dupa necesitati ![]() Fara suparare dar la ce ai scris m-au mancat destele sa-ti raspund ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Jun 2010, 12:03) Cum nici pe base nu-l poti inlatura pe baza senzatiilor neplacute pe care le experimenteaza unii ...corect???? Depinde! Daca cei care "experimenteaza senzatii neplacute" sunt mai numerosi decat cei carora basescu le provoaca "senzatii placute", cred ca ar cam trebui sa zboare. <span class='edit'>4 Jun 2010, 12:13:</span> QUOTE(OAP @ 4 Jun 2010, 12:03) da ma si daca nu ma faceau plutonier tot militian ramaneam.....poanta productie proprie proprie similiara cu iarba perpendiculara pe casa Asta n-am inteles-o This post has been edited by Garett: 4 Jun 2010, 12:14 |
--------------------
No
Reno
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
a vorbit inginereste. si cica astia au privire inteligenta si nu stiu sa se exprime.
|
--------------------
dacia
1310
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
[quote=bion,4 Jun 2010, 13:10]
[quote=OAP,4 Jun 2010, 12:03] Fara suparare dar la ce ai scris m-au mancat destele sa-ti raspund ![]() [/quote] `tar cataua ta afurisita...vorba olteanului... ![]() ![]() [quote=Garett,4 Jun 2010, 13:13] Asta n-am inteles-o [/quote] Tot io sa ghices ce n-ai inteles???? Spune exact cand te exprimi. ![]() Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa Vine calu` si o paste Alta iarba se dezvolta faceam si eu slalom printre poante ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
bun slalomul. nu ai nimerit nici o poanta, le-ai evitat foarte bine.
|
--------------------
dacia
1310
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Jun 2010, 12:37) Eu banuiesc ce vrei sa spui da exprimarea e atat de injineresca ca greu poate fi dovedit.... Daca tu intelegi mai greu ... nu-i cazu sa generalizezi ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OAP |
![]()
|
lasa bre ca o sa intelegi si tu vreodata alt tip de umor decat vacanta mare
![]() 4 Jun 2010, 13:49: QUOTE(Serje @ 4 Jun 2010, 13:30) Daca tu te crezi destept cat sa intuiesti ce vrea sa spuna cineva eu prefer lucrurile clare...poate ne inselam amandoi....sunt sigur defapt...sti tu treaba aia cu "si noi pe voi" sper ca intuiesti ce vreau sa spun...daca nu iti explic eu altadata ![]() This post has been edited by OAP: 4 Jun 2010, 12:49 |
--------------------
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu conteaza cum ma cred io, mie mi s-o parut ca o fost foarte clar ... amu daca tu pricepi mai greu ... nu-i vina lui.
Si las-o mai moale cu atitudinea asta de superioritate ... ca nu esti deloc superior. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 4 Jun 2010, 13:54) Si las-o mai moale cu atitudinea asta de superioritate ... Poate exemplifici ce vrei sa spui????? |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Citește-ți și tu posturile înainte de "Adaugă Răspuns"
![]() Apropos de scăderea salariilor și penziilor: poate cineva să găsescă o explicație logică alta decât "furăciune", "nesimțire" bla-bla de ce și-a tras secretariatul general al guv blu-ray-uri de 40k coco? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2010, 12:17) Ce nu intelegi tu, si altii, este ca de acea "institutie de indobitocire" e bine sa nu avem niciodata nevoie, pentru ca daca ajungem sa fim in situatia de a avea nevoie de ea s-ar putea ca salariile "privatilor" sa nu mai valoreze o ceapa degerata! @ Dragos: ai mai sus exemplificare la ceea ce se vroia clar exprimat....Cat despre atitudine, nu am jignit pe nimeni zic eu, dar poate ar trebui sa mai selectez cui ii raspund sau vorbesc...sub un anumit nivel totusi nu pot cobora nici eu... ![]() ...intreab-te de ce nu am intrat in polemica cu bion desi imi servise motiv....pentru ca admir oamenii inteligenti chiar atunci cand fac glume pe seama mea ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2010, 12:57) Apropos de scăderea salariilor și penziilor: poate cineva să găsescă o explicație logică alta decât "furăciune", "nesimțire" bla-bla de ce și-a tras secretariatul general al guv blu-ray-uri de 40k coco? ![]() Ce naiba fac blu-ray-urile alea de 40k in plus fata de unul normal de 2-300?? @OAP: Mai pe intelesul tau: In caz de razboi daca avem o armata slaba nu mai ajungi sa-ti incasezi salariul de "privat"! Suficient de clar? |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Scuze, m-am exprimat poate greșit: în valoare totală de 40k coco. Da' întrebarea rămâne: care o fi fost nota de fundamentare?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2010, 14:07) In functie de cantitatea comandata, se livreaza la kit, impreuna cu masina/vila in care vor fi instalate. QUOTE(Garett @ 4 Jun 2010, 14:07) Mai pe intelesul tau: In caz de razboi daca avem o armata slaba nu mai ajungi sa-ti incasezi salariul de "privat"! Suficient de clar? Asta e o gluma, la ce armata si la ce dotari sunt, e suficienta o prastie sa le pui pe toate la pamant ![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2010, 14:09) Scuze, m-am exprimat poate greșit: în valoare totală de 40k coco. Da' întrebarea rămâne: care o fi fost nota de fundamentare? alea sunt "consumabile" deci in mod normal nu bat la ochi. as fi curios si cate coli A4 au trecut, cat tonner pentru imprimanta, cate pix`uri etc etc. chestiile astea am impresia ca se ignora, deoarece trebuie un studiu pentru a descoperi ce cantitate este de fapt necesara. parca a fost la tv mai demult o suma enorma pentru hartie igienica in cladirea parlamentului... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2010, 13:07) In caz de razboi daca avem o armata slaba nu mai ajungi sa-ti incasezi salariul de "privat"! Suficient de clar? Permite-mi sa rad. ![]() ![]() ![]() Deci vorbim de armata romana, da? Aia care scot cartofi cu MIG-ul. Pardon, care vor scoate cartofi cu F14-uri. In afara de albanezi, pe care reusim sa-i batem pentru ca ajung obositi de la impins tancurile pana la noi, cu cine ne mai putem masura? Si daca ne cuceresc unii, mai rau de atat cat poate sa ne fie? Nu vreau sa denigrez Armata, dar sa facem o diferenta intre soldatii care lupta efectiv, cu tehnica de lupta antica, si 'structurile superioare', epuletii, care incaseaza pensii si solde grase fara sa aiba merite notabile. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bion |
![]()
|
Blureiuri le trebe ca sa se uite la inregistrarile facute de baietii cu ochisori blu in care marianalu` ii arata lui Nuti cu indicatoru` pe harta pe unde si cum naviga el mai ceva ca Sir Drake
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2010, 13:07) ... @OAP: Mai pe intelesul tau: In caz de razboi daca avem o armata slaba nu mai ajungi sa-ti incasezi salariul de "privat"! Suficient de clar? ![]() poti ... te rog sa-mi enumeri un singur caz din istori in care armata romana sa fi obtinut ceva concret pentru Romania? Iti spun eu .... nu a existat razboi la care sa fi participat si in care sa nu fi pierdut sau .... sa-i scoata aliati din cacao. In schimb .... cand a fost vorba de represalii asupra civililor, fie ei si romani s-au umplut de glorie (rascoalele taranesti din 1880, 1907), Grivita 1933, Revolutia din 89 de pana-n 21 Decembrie, etc. Asa ca daca in toti ani astia s-a "restructurat" ceva cu folos .... asta a fost restructurarea armatei .... e drept ca a fost facuta cu sporirea enorma a "pensionarilor militari" si cu numar record de ofiteri cu grade superioare. Cum spunea cineva mai sus in Romania exista mai multi generali decat in tot NATO. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(paul_p @ 4 Jun 2010, 13:40) Era un banc cu o solutie de iesire din criza. Declaram razboi americanilor si ne predam imediat. Conform legislatiei internationale ar trebui sa aibe grija de prizonieri ![]() Cum au avut grijă de ăia de la Guantanamo și altele.că dacă am declarat război măricanilor ne etichetează teroriști pe toți. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 11:59 |