Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.446 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nea Radian, mai lasa bre palinca aia cand postezi pe aici.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Garett @ 27 Jun 2010, 09:30) Nu neglijați rolul șoferului în viața politică. Ei sunt cei care cară sacoșele demnitarilor, îi duc prin toate coclaurile mult iubitei patrii, dorm în mașină când demnitarii sunt la amante, etc. Și pe urmă de ce să nu fie și consilieri. La cât de deștept este boc și hamsterul nepoatei poate fi consilier. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 27 Jun 2010, 09:30) Vezi ce am scris mai sus. Toti sunt la fel de baltati, doar ca astia au pozat in reformatori si au facut exact acelasi lucru. Iar acum in loc sa reformeze cu adevarat vor sa o lalaie la fel in continuare. Si mai e o diferenta, oarecum: politizarea structurilor in precedentele guvernari s-a facut prin inregimentarea conducerii existente in respectivele institutii. Atunci cand au venit la putere portocalii au adus oameni din afara, in multe situatii din domenii total diferite, care aveau o singura calitate, erau membri de partid. Asa ne-am trezit cu striperi la cultura, soferi-consilieri, etc, etc. pai daca e asa cum zici tu, cum naiba de a crescut mult mai mult numarul bugetarilor si cheltuielile bugetare salariale in 2005-2008 decat in 2009? Cine i-a angajat pe aia intre 2005 si 2008? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alianta D.A.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Jun 2010, 10:06) Poti, te rog, sa detaliezi? QUOTE(aphophis @ 27 Jun 2010, 11:21) pai daca e asa cum zici tu, cum naiba de a crescut mult mai mult numarul bugetarilor si cheltuielile bugetare salariale in 2005-2008 decat in 2009? Cine i-a angajat pe aia intre 2005 si 2008? Spre stiinta matale, in perioada 2005 - 2008 au fost infiintate o gramada de institutii bugetare fiindca asa ne-a fost impus de UE. In 2009 ar fi trebuit sa scada numarul bugetarilor, fiindca au fost blocate angajarile, si in acelasi timp, s-au facut concedieri, plus pensionarile. Poti matale sa-mi spui de ce a crescut numarul bugetarilor in 2009? Daca se poate, explicatia sa fie corelata cu declaratiile lui Boc cel mic, care lupta la baioneta cu salariile si pensiile nesimtite... Banuiesc ca nu vei avea tupeul sa sustii ca pentru angajarile din sectorul bugetar din 2009 sunt de vina doamnele Ponta si Antonescu... Ti-as sugera un rapsuns, "clientala politica portocalie". Ti se pare verosmil raspunsul? Ar fi interesant de analizat, si cate "pile" au fot angajate de PDListi, daca dupa toate concedierile din 2009, numarul angajatilor din sectorul bugetar totusi a crescut... QUOTE(vijelie @ 27 Jun 2010, 11:48) Mai ai si ceva de spus sau te rezumi doar la a sta la panda dupa colt, si a mai da la gioale cate unuia pe care il prinzi cu garda jos? This post has been edited by radian: 27 Jun 2010, 12:18 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Misu zice lucrurilor pe nume:
QUOTE "Trebuie sa recunoastem... Romania are o capacitate de guvernare modesta, daca nu chiar slaba. In consecinta, capacitatea de guvernare trebuie ranforsata periodic de niste ancore externe, de cineva care este mai putin emotiv si care se gandeste la lucrurile care trebuie facute. Vedeti Uniunea Europeana, vedeti FMI", a spus seful ING Bank. Ok, n-ati aflat nimic nou, stiu asta, am vrut doar sa mai destind atmosfera ![]() This post has been edited by Markos: 27 Jun 2010, 13:11 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de clientela politica, radian, ia zi-ne: a fost frumos pe litoral cu tichetele de la Elena Udrea?
This post has been edited by vijelie: 27 Jun 2010, 12:47 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De fapt, asa-zisa guvernare a lui Boc si a vuvuzelelor din Victoriei este o gluma proasta, o parodie. O fi amuzant, dar tragem cu totii ponoasele. In timp ce piticul se agita ca sucul în pet, înfierand cu manie proletara profitorii acestei tari ("oricine este capabil de munca in tara asta trebuie sa munceasca...smecherii trebuie sa dispara!" - bine ma...), asta în pauzele dintre tampeniile neconstitutionale, Vladescu înroseste firul cu Washingtonul, rolul sau de ministru al finantelor putand fi redus cu usurinta la cel de telefonista de serviciu.
- 'Na seara, helou! Femeiu? - Yes. Ia zi Vladescule, ce-ati mai facut? - Pai cam nasol, a picat chestia cu pensiile.. - We understand.. This is bad. - Acu' ce facem? ![]() - Aia cu bugetarii a trecut? - Da! - Ok, revenim cu un fax în juma de ora, stai sa refacem calculele, sa vedem ce tevea va trebuie. This post has been edited by Markos: 27 Jun 2010, 13:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu ma intreb cata lume stie daca si din ce an este Romania membra a FMI-ului.
Si cate acorduri esuate am avut dupa '89. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(radian @ 27 Jun 2010, 12:17) Poti, te rog, sa detaliezi? Spre stiinta matale, in perioada 2005 - 2008 au fost infiintate o gramada de institutii bugetare fiindca asa ne-a fost impus de UE. In 2009 ar fi trebuit sa scada numarul bugetarilor, fiindca au fost blocate angajarile, si in acelasi timp, s-au facut concedieri, plus pensionarile. Poti matale sa-mi spui de ce a crescut numarul bugetarilor in 2009? Daca se poate, explicatia sa fie corelata cu declaratiile lui Boc cel mic, care lupta la baioneta cu salariile si pensiile nesimtite... Banuiesc ca nu vei avea tupeul sa sustii ca pentru angajarile din sectorul bugetar din 2009 sunt de vina doamnele Ponta si Antonescu... Ti-as sugera un rapsuns, "clientala politica portocalie". Ti se pare verosmil raspunsul? Ar fi interesant de analizat, si cate "pile" au fot angajate de PDListi, daca dupa toate concedierile din 2009, numarul angajatilor din sectorul bugetar totusi a crescut... Mai ai si ceva de spus sau te rezumi doar la a sta la panda dupa colt, si a mai da la gioale cate unuia pe care il prinzi cu garda jos? sigur ca da si tot ei ne-au impus sa le dam salarii de prost gust, sa incarcam schema cu personal si in plus sa si piarda vremea degeaba. Sunt convins ca absolut toate maririle sunt pentru ca cei din uniune au zis asta si ca tariceanu nu are nici o vina ![]() ![]() ![]() 27 Jun 2010, 14:06: revenind la subiectul topicului, ce salariu credeti ca are un secretar ( ![]() Culmea e ca la unii cica nu a aparut fisa fiscala, desi toti stiu ce salarii au luat. Probabil nu s-a vrut sa se stie ca lua salarii mai mari ca secretarul judetului ![]() deci, probabil si astia trebuiesc pastrati si cel mai probabil trebuie sa le marim si veniturile nu? ![]() si probabil toti handicapatii din link-urile date de mine, se vor ascunde in spatele medicilor, ca daca ar castiga pe masura muncii depuse, probabil nu ar lua multi mai mult decat un maturator al strazii btw inca unul cu 61.179 lei anual, adica ~5100 lei lunar. Mic salariu la stat nu? http://www.cjvrancea.ro/files/file/Declara...che%20romeo.pdf dar de dragutii astia 2 ce spuneti? el 44.565 lei pe an, adica ~3713 lei /luna ca director la drumuri si poduri , in timp ce ea (sotia) are 3176 lei/luna ca si consilier in cj. Sunt sigur ca amandoi isi merita salariile si le ocupa ca sunt foarte buni http://www.cjvrancea.ro/files/file/Declara...lan%20elena.pdf This post has been edited by aphophis: 27 Jun 2010, 14:06 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
Si ce anume l-a impiedicat pe "marele ministru" Blaga (in realitate o nulitate absoluta, un PSD-ist pur sange) sa le mai taie din bugete?
Ca incep sa ma satur de atata fatarnicie. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
ca tipau aia una doua? Ca au interese? Oricum toti sunt la fel din acest punct de vedere, indiferent ca se cheama pnl,psd sau pdl.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai daca se intimideaza de protestele unor subordonati, sa stea nene acasa la el.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() QUOTE bai extraordinar cat de ignoranti pot fi unii ![]() daca dupa toate imbecilitatile din ultima vreme voi inca puteti sa il pieptanati in zona anala pe tatucu popeye, ma simt foarte prost ca traiesc in aceiasi tara cu voi. serios. mi-e scarba. punct. p.s. parintii mei sunt amandoi bugetari (tata lucreaza in adm locala, mama in sistemul medical) si va pot spune ca nu putem sa traim din lefurile actuale. cu taierea de 25% si majorarea TVAului murim de foame :| ca sa descoper ca muritorii aia de foame de fapt au mertan vito de 50.000 de euro ce vroiau sa-si ia in februarie 2010, suv de alte zeci de mii de euro ![]() mesajul cu muritul de foame: http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...dpost&p=8404155 si topicul cu mertanul & suv-ul ![]() This post has been edited by aphophis: 27 Jun 2010, 15:57 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si tu faci cinste celor pe care ii aperi (esti exact ca ei adica, pe intelesul tau).
Omul a zis ca nu se poate trai cu salariile actuale si ca cu ele reduse se moare de foame ... dar in cazul lui, banii nu vin din salarii (cel putin asa am inteles eu din ce a zis ala) ... QUOTE ce il intereseaza pe el in mod special este ca masina sa aiba si abilitati in offroad (plimbari la padure si pe camp ca deh...stam la tara si banii de acolo vin) |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
aphophis |
![]()
|
sigur ca da, o sa moara de foame, saracul bugetar nu isi mai permite mertan de 100.000 de euro din leafa de bugetar
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu leafa de bugetar e problema ... nu leafa in sine, ci reducerea ei. Problema cea mai mare(dupa cum s-a mai spus) este ca s-a aplicat aceeasi reducere tuturor ... Cei care aveau 10.000 ron salar de la buget, o sa aiba acum 7500 ... iar cei care aveau 1000 o sa aiba acum 750 ... ti se pare echitabil?
Dar stiu, e usor sa arunci cu noroaie fara a analiza imaginea de ansamblu ... Cateodata ma si mir cat de neobosit esti in apararea portocalliilor ... lasa loc de intrebari multe. Sa inteleg ca tu esti de acord cu "masurile anticriza" luate de trepanatii astia ... |
--------------------
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
nu sunt de acord, da bugetarilor ca parintii juniorului aluia le doresc foame mare si lunga. Fara numar, ca si mertanul
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
Ce treaba are serviciul(fie el si bugetar) cu alte activitati aducatoare de bani?
Ce legatura are masina pe care o conduci cu serviciul pe care il ai ? Poti avea un serviciu mizer dar niste VENITURI(nu salariu ... venituri generale) mari. Cum poate cineva sa imi interzica DREPTUL meu la avea un serviciu, chiar si bugetar? |
--------------------
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
sigur ca da, fix din alte activitati legale o facut mertanul ala. De aia si moare juniorul de foame pentru ca tiranul le reduce veniturile cu 25%. Desi cu cateva luni inainte aveau mertan de 50.000 de euro si plan de a cumpara suv de 40.000 de euro
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
Mie imi place cum speculezi tu ....
Jura-te ca STII ca aia au bani obtinuti ilicit ! |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vijelie @ 27 Jun 2010, 12:47) Apropo de clientela politica, radian, ia zi-ne: a fost frumos pe litoral cu tichetele de la Elena Udrea? Pai, de fapt nevasta-mea e "clientela politica". Si, judecand dupa logica ta, este de doua ori "clientela politica" fiindca primeste si bonuri de masa... In rest a fost destul de nasol pe litoralul romanesc, cu tichetele, daca tot le-am avut, am platit servicii scumpe si proaste, pe care cu bani din buzunar nu le-as fi cumparat pentru nimic in lume. Ca fapt divers, un pachet oarecum similar de servicii, l-am achizitionat pentru vara asta la Balcik cu mai putin de jumatate din banii pe care i-am platit anul trecut (in tichete Udrea) la Eforie Nord. Alte intrebari? QUOTE(aphophis @ 27 Jun 2010, 13:22) sigur ca da si tot ei ne-au impus sa le dam salarii de prost gust, sa incarcam schema cu personal si in plus sa si piarda vremea degeaba. Sunt convins ca absolut toate maririle sunt pentru ca cei din uniune au zis asta ... Nu vrei tu sa pricepi si pace buna... Daca tot manci rahat cu polonicul, macar fa-o pana la capat. Faceai referire la numarul mare de angajari din sectorul bugetar in perioada 2005 - 2008. Ia cauta matale nitel (dar nu in arhivele portocalii) cam ce categorii profesionale au fost angajate si cam cu ce salarii. O sa ai surpriza sa constati ca marea majoritate a celor cu "salarii nesimtite" din regimul Tariceanu, nu se regasesc printre cei angajati in perioada mentionata. Pe de alta parte mentorii tai, au inceput lupta cu salariile si pensiile nesimtite la sfarsitul anului 2008. Iti mai aduci aminte? Si una din primele masuri a fost sa blocheze angajarile in sectorul public. CU toate astea, in ultimul an si jumatate au fost angajate peste 30.000 de persoane. De astea fi comvins, ca de la prima pana la ultima reprezinta clientela politica a PDL la care facea trimitere insusi Zeus in ultima sedinta de partid. Prezinti niste exemple. Corect. Trancalaul ala de Pinguin de cat timp se lupta cu salariile nesmitite? Ce a facut pana acum? Absolut nimic. Gargara ieftina. Asta o recunosti pana si tu, din datele prezentate. Vezi ca la urmatoarea sedinta de partid o sa primesti sanctiune. Ai indraznit sa critici lipsa de activitate a lui Boc cel mic. QUOTE(aphophis @ 27 Jun 2010, 13:22) ... cat despre concedierile din 2009 din sectorul bugetar, zi matalutza ce concedieri au avut loc? Ca eu nu imi aduc aminte de concedieri.. ![]() Ce comod e sa ai memeorie selectiva. Sau tu retii doar ce ti se permite de aparatul de propaganda? Sau, ai si matale o varsta, si ar trebui sa te intelegem... De alea cca. 100 de agentii guvernamentale (mai exact vreo 9000 de bugetari concediati) desfiintate in 2009 iti aduci aminite? Sau alea faceau cumva parte din regiile autonome ale statului? This post has been edited by radian: 27 Jun 2010, 18:23 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 27 Jun 2010, 18:17) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
Repet rugamintea de mai sus: JURA-TE CA STII ca banii aia au venit din activitati ILEGALE.
Asa, de speculat putem specula cu totii .... dar de la specula pana la DOVEZI, e cale lunga. Eu cand vad pe cineva pe strada cu un mertan de 50-60-90K euro nu ma gandesc in secunda numarul 2:"uite-l si p'asta .. a furat de nu s-a mai putut si acum si-a luat masina!" ... este TOTAL GRESITA o asemenea atitudine. Poate ca omul ala a muncit pentru situatia financiara respectiva. E adevarat, 90% din membrii de vaza ai partidului pe care il aperi cu atata vehementa au facut banii aia ilegal .. dar asta nu inseamna ca si restul lumii face banii in acelasi mod. |
--------------------
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
nici pe mine nu ma intereseaza cine si ce conduce pe strada, da cand se coboara ala din mertan si incepe sa se planga ca moare de foame din cauza salariului scazut cu 25% , permite-mi sa-l bag in aia a ma-sii si sa ii doresc foame lunga. Adica vii tu si-mi spui ca stai in salariul din bugetar, acelasi salar de bugetar care ti-a permis mertan de 50.000 de euro, golf de 15.-20.000 de euro si suv de 40.000 de euro? Si ca in cateva luni de la asta mori de foame din cauza acelui salar scazut?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu cred ca te faci ca nu intelegi.
Mertanul ala nu provine DIN SALARIUL DE BUGETAR ! Daca nu intelegi romaneste spune-mi te rog .. ca pot incerca sa utilizez "google translate". |
--------------------
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
normal ca nu provine, spaga face parte din salariu? NU vezi cat plange saracu junior ca il lasa boc fara posibiltate sa-si ia din salariu (spaga) mertan de 100.000 de euro? L-a saracit pe saracutul junior
![]() This post has been edited by aphophis: 27 Jun 2010, 18:39 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu unul renunt in a mai incerca sa discut cu tine. Nu vezi/auzi/citesti decat ceea ce vrei si tragi concluziile selectiv. Iti lipseste abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu. Succes in viata cu convingerile tale.
|
--------------------
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 14:47 |