Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FLP @ 23 Jul 2010, 13:36) Domnu DragosP, Tu ai buget de 1000 de lei de salarii, poti da 500 de lei la un salariat si 500 de lei la un salariat? Daca dai 500 la unu si 500 la altu, nu mai trebuie sa mai dai tu ca firma la stat niste bani, si daca da, cam cat. Domnu' FLP, Normal că nu, doar dacă nu funcționez la negru. Și trebuie dat cam cât trebuie, da' în nici un caz 50-50. QUOTE Ai scos vorbele mele din context si normal ca au sunat altfel. N-am scos nimic din context. Te-am întrebat doar despre ce sume vorbești, ce ai bre? Vii și mă întrebi dacă în Brăila e metrou? Ce are sula cu prefectura dom'le, te-a afectat căldura? QUOTE Te credeam baiat destept, de aici inainte te bag in aceeasi oala cu argon. Esti cam la acelasi nivel cu el. Ce să-ți spun, ne-ai tras-o amândurora, da' mai ales mie! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Markos: Cat cheltuiai pe luna in 2005 si cat cheltui pe luna in 2010?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
toti is prosti, numa el ie destept, gunosc genul de mitic devenit peste noapte.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
DragosP: Nu 50-50, 60-40.
Eu nu am zis ca e cineva prost. Ca nu v-am pus la teste din GMath. This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 12:53 |
--------------------
.
.
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
laura andresan stie ce a facut negoita...
![]() This post has been edited by george_scala_2004: 23 Jul 2010, 12:54 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(FLP @ 23 Jul 2010, 13:50) în niciun caz nu cheltui de 4 ori mai mult în 2010, fata de 2005. vorbesc de sume în euro, cum sunt si sumele alea puse de mine. si chiar daca as cheltui de 4 ori mai mult (poate ca am castigat la loto), nu are nicio relevanta pentru ce discutam aici. sunt banii mei, nu-s banii statului ![]() This post has been edited by Markos: 23 Jul 2010, 12:58 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
Discutia asta chiar nu duce nicaieri asa ca o sa ma retrag. Cititi va rog linku ala de pe wiki si mai departe si cartea respectiva.
Pa pa |
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
nu mai poate întreba omul nimic, ca automat nu duce discutia nicaieri. life sucks
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
DragosP: Noi vorbeam despre faptul ca tu ai un anumit buget ptr plata salariilor. Daca tu vrei sa dai la un salariat 1600 de lei pe luna, in mana, la stat trebuie sa dai vreo 12.
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
Tu așa socotești? Pleci de la net și ajungi la brut? Așa se face mai nou bujetu'? E trist, da' nu mă mai mir de nimic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Ok, hai sa incepem:
- Noi aveam un buget de 12 milioane de euro ptr o firma, ptr 4 ani, de unde am dedus ca vin 250.000 de euro pe luna. - Din astia 250.000 de euro pe luna noi avem de platit salariile la 200 de angajati. Am ajuns la concluzia (citind comentariile celor de pe hotnews) ca un badigard din ala pleaca acasa cu 1600 lei (Asta inseamna salariul NET). - Ptr ca angajatul sa plece acasa cu cei 1600 de lei NET firma plateste aproximativ 1200 pe langa. Deci Salariul badigardului mananca in fiecare luna 2400 LEI. Nu am specificat pana acum niciodata brut sau net. Noi vorbeam despre un buget al unei firme, deci despre cheltuielile firmei. Lasa brutul, netul, termeni economici. Nu baga lumea in ceata prin folosirea de termeni necunoscuti la toti. Mai pun o data linkul: http://www.happyfish.ro/re_play/cat_costa_un_salariu_/ This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 13:31 |
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
Bine. De acord, da' pe țifrele tale rezultă o cheltuială undeva la 112k€/lună. Pân' la 250k€/lună ce e? Bine, mai e aprox 50k€/lună TVA (presupunând că nu deduce nimic și presupunând suplimentar că 12 meleoane € e banu' cu tot cu TVA (n-am citit link-ul pus)).
Și ajung la întrebarea/statistica arătată de grec. Vezi că mai ai puțin și te iei de mână cu regele link-urilor, numa' că ăla cel puțin n-are idei fixe! ![]() This post has been edited by DragosP: 23 Jul 2010, 13:34 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Pfiuu, am reusit si te-am facut sa intelegi ce am vrut sa zic.
Revenind: 1) Ajung oare 200 de anagajati ptr treaba asta? (In astia trebuie sa fie macar 30 de Team Leaderi si la astia le bubuie salariile, ca nu iti sta tie nici un manager pe 2000 de lei vechi) 2) Pe langa salarii se mai platesc: chirii la birouri, uniforme, echipamente, masini de interventie, etc. Unde e teapa? PS: Inteleg ca te-ai suparat ca te-am bagat in aceeasi oala cu argon, dar nu meritam asa jignire ![]() This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 13:38 |
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Pai ce au procentele puse de mine?
Daca tu ca patron vrei ca un salariat sa plece acasa cu x bani, la stat mai dai cam inca o data pe atat. Cam 80% din suma cu care a plecat gigel acasa tu o mai dai inca o data la stat. |
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si descoperirea asta epocala cand ai facut-o.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(FLP @ 23 Jul 2010, 12:42) FLP, esti prietena de familie cu Negoita? Liviu Negoiță a dat în ultimii ani contracte de 50 de milioane de euro unei prietene de familie În ultimii ani, primăria talentatului cântăreț de muzică populară Liviu Negoiță, fost președinte al PDL București, a încheiat contracte în valoare de 49,26 milioane de euro cu firma unei prietene de familie Florina Mihaela Gruia, fostă soție a celebrului avocat de privatizări Doru Boștină. Florina Mihaela Gruia (fostă Boștină), prietena soției edilului de la 3, și-a înființat în 2006 două SRL-uri: AA Marketing and Management SRL și AA Project Promotion SRL, în care este singură asociată. Până acum a reușit să obțină de la acest sector al Capitalei câteva contracte grase, valorând circa 50 de milioane de euro. Ca urmare, în 2007 - conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe - a înregistrat un profit din afaceri de peste trei milioane de lei, iar în 2008 de peste un milion de lei. Florina Mihaela Gruia (fostă Boștină) este o prietenă, foarte apropiată, a lui Negoiță. Apropierea dintre cei doi este ilustrată și prin faptul ca Florina locuiește în apartamentul lui Negoiță din Bd. Octavian Goga. Această calitate a fost suficientă ca prin firmele sale să primească sume fabuloase de la primărie pentru amenajarea câtorva minipărculețe și spații de joacă. În plus, dacă ținem cont de faptul că în ultimii trei ani valoarea contractelor derulate de Primăria Sectorului 3 a fost de 2,3 miliarde de lei, observăm că 10% din acestea au fost dirijate către Florina Mihaela Gruia, prietena familiei Negoiță. Vă prezentăm mai jos o asemenea listă de contracte încheiate de Primăria Sectorului 3 cu firma Florinei Mihaela Gruia (fostă Boștină): 1. 78.957.700 lei (aproximativ 19 milioane de euro) de la Primăria Sectorului 3 2. 70.000.000 lei (peste 16 milioane de euro) de la Direcția Parcurilor Sector 3 3. 46.268.542,20 lei (11 milioane de euro) de la Direcția Parcuri Sector 3 (suma va fi împărțită cu Societatea Cris Garden SRL) 4. 2.503.603,97 lei (600.000 de euro) de la Primăria Sectorului 3 5. 1.530.800 lei (360.000 de euro) de la Primăria Sectorului 3 6. 1.431.338,19 lei (340.000 de euro) de la Primăria Sectorului 3 7. 1.359.652,59 lei (320.000 de euro) de la Primăria Sectorului 3 8. 863.200,59 lei (200.000 de euro) de la Primăria Sectorului 3 9. 2.243.709 lei (530.000 de euro) de la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza" 10. 1.222.505 lei (290.000 de euro) de la Liceul Bilingv „Decebal" 11. 245.025,80 lei (aproape 60.000 de euro) de la Liceul Bilingv „Decebal" 12. 273.845,10 lei (65.000 de euro) de la Liceul Bilingv „Decebal" 13. 747.903 lei (peste 170.000 de euro) de la Grupul Școlar de Construcții-Montaj „Mihai Bravu" 14. 245.300 lei (aproape 60.000 de euro) de la Liceul Teoretic „Benjamin Franklin" 15. 249.301 lei (aproape 60.000 de euro) de la Grupul Școlar de Construcții-Montaj „Elie Radu" 16. 234.301 lei (55.000 de euro) de la Grupul Școlar „Nichita Stănescu" 17. 249.301 lei (aproape 60.000 de euro) de la Grupul Școlar „Anghel Saligny" 18. 249.301 lei (aproape 60.000 de euro) de la Liceul „Dante Alighieri" 19. 249.301 lei (aproape 60.000 de euro) de la Grupul Școlar Industrial nr. 19 RATB Sursa This post has been edited by slaiciprian: 24 Jul 2010, 09:32 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
FLP |
![]()
|
Nu sunt prieten, dar stau in Titan.
Cifrele alea ma lasa rece. Imi este deajuns sa scot capul pe geam si apoi vreau sa mai votez inca o data cu Negoita. <span class='edit'>24 Jul 2010, 10:40:</span> LE: Vad ca se vorbeste de locuri de joaca, ca le-ar fi facut tanti asta de e prietena de-a lui. Bravo domle, sa mai faca contracte cu tanti asta, sa ii aloce ei si mai multi bani, ptr ca face o treaba f buna. Sa iti pun poze cu nepotelul meu sa vezi cat de fericit e cand il duc in parc in locurile alea special amenajate? This post has been edited by FLP: 24 Jul 2010, 09:41 |
--------------------
.
.
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pai nu mai bine o votezi direct pe ea?
|
--------------------
dacia
1310
|
FLP |
![]()
|
Hai s-o dam in diverese acu sa mai umplem vreo 3 pagini. Ideea e ca se vede ca s-au facut multe in sectorul 3 si arata f bine. Asa ca banii aia sunt justificati.
|
--------------------
.
.
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Asa a facut si vanghelie in sectoru' 5 primele 2 mandate, a renovat toate scolile (treaba chiar buna), a bagat gaze si canalizare pe toate stradutele din sector (din nou foarte bine), si la prezentul mandat, anume al treilea la numar, nu prea a mai facut nimic ca cica e criza... daca a renuntat el la vanghelion, va dati seama ca e groasa treaba.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
q_acdc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 July 10 From: Bucuresti ![]() |
FLP !la postul 2237 ai gresit.In general se practica salariul trecut in cartea de munca este minim(in cel mai bun caz 1000 Ron) iar restul de bani la negru.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
2008 preference 1.4 75cai AC DC - RIDE ON
|
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 24 Jul 2010, 09:36) Nu sunt prieten, dar stau in Titan. Cifrele alea ma lasa rece. Imi este deajuns sa scot capul pe geam si apoi vreau sa mai votez inca o data cu Negoita. LE: Vad ca se vorbeste de locuri de joaca, ca le-ar fi facut tanti asta de e prietena de-a lui. Bravo domle, sa mai faca contracte cu tanti asta, sa ii aloce ei si mai multi bani, ptr ca face o treaba f buna. Sa iti pun poze cu nepotelul meu sa vezi cat de fericit e cand il duc in parc in locurile alea special amenajate? da, flp, sa-i aloce si mai multi bani. ea sa aiba bani si in alte parti, cand e vorba de diguri, nu mai sunt de unde. la botosani intr-o singura noapte au murit 7 oameni in inundatii. nu mai pun poze, ca nu are rost. te du in parc si fii fericit. |
--------------------
dacia
1310
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
daca ne-am obisnuit sa vedem doar probleme noastre...de ceilalti nu ne mai pasa... decit atunci cind este prea tirziu...
|
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E, daca nu vor muri timpuriu dadu-si unii altora in cap, de la prafuri, obezi de la fast-food vor ajunge batrani si or sa tre` sa traiasca din ceva si ma indoiesc ca vor reusi din ce strang la ciorap cat sunt activi. Unii vor suferi un soc cand se vor prasi si vor trebui sau sa-si abandoneze progeniturile sau sa renunte la egoism si gandirea de carcalete
![]() ![]() Mai era un topic cu greenhornii si viata ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Uite o masura chiar desteapta, recunosc, nu m-am asteptat:
http://www.realitatea.net/boc-statul-va-re...ale_724942.html Ramane de vazut daca se va si aplica si mai ales cum. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
slaiciprian |
![]()
|
ai tinut un bon fiscal prin casa mai mult de o saptamana? devine o banala hartie alba...
|
--------------------
dacia
1310
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Eu cred ca tu inca dormi si visezi ceva. Daca se va aplica asa ceva o sa ma vedeti si pe mine cu pene pe cur ca pe Badea
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 18:01 |