Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am auzit ca dupa ultimile calcule ar fi mai mult de 25% (undeva 35-40) iar unii au salariul mai mic decit minimul pe economie ,
asa este? asteptam confirmarea |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da, asa se pare. cu toate ca "pingu" ne-a asigurat ca nu vor fi salarii sub 600 de lei am auzit de cazuri de salarii sub aceasta valoare chiar, undeva, se spunea de un salariu de...1 leu !
![]() totusi, este bine: daca, pe fluturas, aparea suma respectiva cu minus ? ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
REPLAY:Ca sa nu fie tot felul de afirmatii aberante. Tanti care face curat in cotetul de la stat avea cam 680 de roni. Acum a primit fluturasul cu 480 de roni.Nu se mai respecta nici macar salariul minim ( afirmativ stapanirea zice : incadrarea e tot cu 6sute si X roni deci nu s-a diminuat nimic legea e respectata.
Eu am pierdut cam 30% ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am colegi incadrati cu studii superioare (vechime 2 ani), functie de control, care pe ultimul fluturas au intre 530 si 650 lei.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bion @ 18 Aug 2010, 11:26) ( afirmativ stapanirea zice : incadrarea e tot cu 6sute si X roni deci nu s-a diminuat nimic legea e respectata. În plus, salariul de care se pomenește e cel pe economie și se știe că bugetarii nu-s parte a economiei! ![]() Ce-mi place e că pe de altă parte, a rămas în vigoare contractul colectiv de muncă la nivel național și în continuare privații sunt obligați să respecte grilele de încadrare în funcție de pregătire și|sau post. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Si indemnizatiile mamelor au scazut. Le trimit niste scutece folosite cadou.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Usor-usor se muleaza si piata.
QUOTE Curvele știu să se adapteze! A demonstrat-o o prostituată din Pitești, Argeș, care de câteva zile nu iese pe centură fără afișul pe care scrie mare: “Reducere 25% pentru bugetari”, conform Curierul Zilei. “De când a scăzut Boc salariile, abia mai fac un client pe zi, și înainte... aveam 4, 5, așa că am zis să încerc și eu o reducere, cum arată la televizor. Acum am văzut că se opresc mai mulți să mă întrebe de preț. Nu știu eu cât înseamnă 25%, dar le cer și eu mai puțin”, a mărturisit Cristina pentru Curierul Argeșean. Femeia cere 40 de lei pentru un sex normal și oral, și 20 pentru sex normal. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce preturi dom'le!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
incepe sa-ti para rau ca nu esti pitestean
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Peste 100 de angajati ai Ministerului de Finante au incetat lucrul si protesteaza in holul principal din cauza reducerii veniturilor Scaderea salariilor si neincasarea stimulentelor pe ultimele doua luni au determinat peste 100 de angajati din Minister sa inceteze lucrul si sa inceapa un protest in holul principal al institutiei, au declarat pentru HotNews.ro surse din cadrul MFP. UPDATE 1: Ministrul Gheorghe Ialomitianu si secretarii de stat Bogdan Dragoi si Gheorghe Gherghina au parasit sediul Ministerului in jurul orei 14.11. Cei care protesteaza sunt functionari din toate categoriile, inclusiv directori de directii, au mai declarat sursele citate. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, acestia si-au desemnat cativa reprezentanti care vor intra la o discutie cu ministrul Gheorghe Ialomitianu. Reamintim ca salariile de baza ale angajatilor din Finante sint mici fata de stimulentele primite pina in urma cu doua luni. Stoparea platii stimulentelor a insemnat o scadere masiva a veniturilor acestora. http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...veniturilor.htm |
--------------------
...
...
...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E un zvon ca acele reduceri ar fi de nivelul a 70% la astia de la finante.
Normal ca s-au umplut de spume. Nu tu sporuri, nu tu prime, nu tu 25%.... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Nu tu salariu legal: prin lege minimul pe economie pentru studii superioare este 1200 lei.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba iau salariul minim prevazut. Binisor mai mult decit asta Asa ca fa-ti ideie cit luau inainte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b34uen |
![]()
|
aici te contrazic: cunosc oameni in ministerul de finante, si profesori care iau acum 650-800 lei. Atata timp cat legea ma obliga pe mine privat sa dau salariu minim de 1200 atunci si in sistemul de stat sa se respecte legea. Stimulentele acelea de 60% erau date ca sa nu se observe salariul mic.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era vorba despre cei din finante. Care-i legea aia care te obliga sa dai 1200? E cu circuit inchis?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Topicul e despre scaderea cu 25% a salariilor.
Despre taierea sporurilor faceti un alt topic. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b34uen |
![]()
|
Hotararea Guvernului nr. 1507/2007 pentru stabilirea salariului de baza.
in articolul 40 se stipuleaza coeficiienti cu care se multiplica salariul minim (pentu studii superioare este 2). "ART.40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. calificati = 1,2; ![]() 1. liceala = 1,2 2. postliceala = 1,25; c) personal de specialitate incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este: 1. scoala de maistri = 1,3; 2. studii superioare de scurta durata = 1,5; d) personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare = 2. (2) Coeficientii de salarizare de la alin. 1 se aplica la salariul minim negociat pe unitate. (3) Salarizarea personalului incadrat conform alin. 1 se va stabili tinand cont si de standardele ocupationale corespunzatoare ocupatiei respective." |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
corbex |
![]()
|
Pune si preambulul si primele articole. Sa stim cui ii e aplicabila
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b34uen |
![]()
|
Tuturor salariatilor, poti sa cauti si tu. Ideea e ca daca salariul unui portar este de 700 lei, in aceeasi unitate nu poti sa dai unui angajat pe post cu studii superioare mai putin de 1400 lei.
This post has been edited by b34uen: 13 Oct 2010, 14:07 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
DIMINUARE BOC
Acum înteleg ce-a cautat Manta la Sighet, s-a dus sa-l "aranjeze" pe informatician ![]() Si el ne aburea cu gustari prin cimitire. Cand de fapt l-a cazat p-ala la veseli. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Si a stat atit ca sa aibe aia timp sa-i scrie epitaful.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo, de la chestia asta cu acordarea în continuare a sporurilor în MF i s-a tras lui Vladescu debarcarea. L-a enervat cumplit pe El Capitano, desi a explicat Sebi "pe cifre" ce ar presupune taierea acestor sporuri pentru salariile angajatilor MF. N-a contat. Acum vad ca au adus un trepadus care n-a pierdut deloc vremea si s-a conformat întocmai.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 13 Oct 2010, 15:27) Ethernet Module/16 DI/Sink/Source/LED îmi zice "Access denied!" ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Incearca cu IE!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 01:14 |