DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

80 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%

tribunul
post 7 May 2010, 17:20
Post #61

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

Group: Members
From: Micul Paris

si grecii aveau apa calda pana mai ieri.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 7 May 2010, 17:33
Post #62

Membru autentic

From: TM

Prin anii `70 erau incheietorii de pluton in ieuropa se luptau cu spaniolii si portughezii pentru ultimul loc.Macaronarii trecusera deja de faza asta prin anii 60. Vai de steaua lor cand ii vedeai ajungand in Jermanica cu boccele si valize de carton legate cu sfoara cu banii in batista si zambete 3D.Turismul nemtesc si american si EU i-au saltat . Ce e enervant ca tocmai natiile astea fac acum botul` mare cand vin si flamanzii de romanasi. Au uitat cum erau ei in copilarie si mai ales parintii lor.

This post has been edited by bion: 7 May 2010, 17:34

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
studioworks
post 7 May 2010, 17:49
Post #63

Membru

From: de aici

Sper sa scada traficul auto in oras cu ocazia asta!
in rest numai de bine.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 editia cu frana de mana supt bord
+
vijelie
post 7 May 2010, 17:53
Post #64

membru violet

From: Bucuresti

Nu am vazut niciodata Tulcea, dar nu imi imaginez cum ca ar fi un oras aglomerat. Asa e?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
bion
post 7 May 2010, 18:00
Post #65

Membru autentic

From: TM

Bre prin anii `60 la Sulina avut loc un accident auto. S-au ciocnit singurele masini din oras. Vidanja cu aia de carat gunoiul. Deci si acolo se poate pune problema aglomeratiei biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Marty
post 7 May 2010, 18:02
Post #66

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(vijelie @ 7 May 2010, 17:53)
Nu am vazut niciodata Tulcea, dar nu imi imaginez cum ca ar fi un oras aglomerat. Asa e?
*

Cam ca Deva la 3 dimineata pe 25 Decembrie.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
PaulT
post 7 May 2010, 18:06
Post #67

Membru autentic

Tulcea e cum a zis Marty... Super lejera ca trafic.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
tribunul
post 7 May 2010, 18:09
Post #68

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Trebuie sa ai mare grija cand treci prin oras sa nu clipesti, ca ai ratat orasul.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Cornel001
post 7 May 2010, 18:48
Post #69

membru belit

QUOTE(andreiutzu @ 7 May 2010, 12:12)
da' a zis cineva ca ar fi fost altfel cu "miaela dragostea mea"?! in orice caz....sa traiti bine! radmasa.gif
*

Si atunci de ce puii mei toti postacii limitati ii ataca pe aia care au votat cu basescu ? Peste tot pe internet. Probabil sunt limitati ca efect de la laptele otravit pe care il sug zilnic din tata psd@co...
din punctul meu de vedere politrucii sunt toti o apa si un pamant, cu mici diferente regionale, dar nu suport prostia...

This post has been edited by Cornel001: 7 May 2010, 18:51

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
kato
post 7 May 2010, 18:53
Post #70

Membru autentic

From: barlad

am evitat sa mai scriu in ultima vreme ( sunt satul de injuraturi, etichetari, si ura doar pentru ca refuz sa gandesc intr-un anume fel(pro, contra etc.).
din ce am citit aici sunt de acord in mare masura cu kasperski. la colegul radian am o solutie cu femeile de servici: adusi oameni ce beneficiaza de legea 416! mai ales la tara e plin de asistati social care nu stiu decat sa se planga ca "nu au"! daca indraznesti sa le propui sa vina la un cules la vie, sapat etc mai au un pic si te injura. sau au pretentia de minim 35 de ron pe zi+mancare+tigari+bautura! si mancarea sa fie mancare, nu tocanita de cartofi!!!
masura cu subtiatul salariilor la bugetari par la unii colegi absolut revoltatoare, din n motive! in mediul privat cand au fost facute reduceri de salarii, de personal, sa trecut in pas vioi peste, nu a fost absolut nici o problema, era ceva normal si firesc. in privinta bugetarilor este o adevarata tragedie. sunt un procent mic, de oameni care sunt dedicati si fac treaba, oameni care tin in spate pe restul si aruncati in fata si dati exemplu de nulitati ! ca pdl guverneaza prost (accepta furtul sub toate formele) este un fapt. ca acorda contracte, licitatii clinetelei este foarte adevarat, nu e nimic de contestat aici. insa si alternativa exact la fel ar fi facut. si in sprijinul afirmatiei mele este declaratia lui ponta care a afirmat "ca daca eram noi la guvernare, sper ca am fi furat mai putin"!(citez din memorieinsa daca este nevoie sa caut un link il caut si postez (poate ma ajuta totusi colegul george blush.gif ). si sa nu-mi vina liberalii sa -mi spuna verzi si uscate ca fara psd la guvernare nu se poate sa conduca ei! istoria a aratat asta! (cel putin in contextul actual).
reactiile celor care au o viziune a ce se intampla in legatura cu masurile anuntate sunt per total pozitive! adica se reproseaza ca au fost facute mult prea tarziu ( daca erau anuntate in iarna cred ca multi se duceau sa cumpere franghie si sapun) si ca au rezerve despre cum vor fi folositi banii obtinuti din aceste masuri.
reprosez guvernarii basesciene si actualii clase politice ca se comporta ca si cum nu ar fi criza, fac aceleasi tampenii care le-au facut predecesorii lor, fara sa le pese de contextul actual. reprosez actualei clasei politice ca nu reactualizeaza legea ilicitului. nu exista un context ma bun ca acesta de a promulga, vota si aplica aceasta lege. si ar fi rezolvate foarte multe probleme in felul acesta!!! bani la buget sa depasim situatia asta nasoala, readucerea multor oameni cu picioarele pe pamant, si per total eliminarea coruptiei ( la ce bun sa risti sa furi cand stii ca ai posibilitatea sa ramai si cu banii luati si cu inchisoare?).

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
daniM
post 7 May 2010, 19:00
Post #71

Membru autentic

From: Gugulania

Vom sta si vom saruta funduletele parlamentarilor in continuare.E vreo problema?Patru mosi si trei tobe in fata guvernului..HA!Ce tare!

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Markos
post 7 May 2010, 20:09
Post #72

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(bion @ 7 May 2010, 17:04)
Dar cam uitati ca marea majoritate a privatilor nu au alta ocupatie decat umflarea profitului si toti alearga dupa afaceri cu STATUL

n-am uitat, nea bioane. vreo trei patroni de firme serioase (doi dintre ei din domeniul IT, al treilea din telecomunicatii) mi-au zis la un sprit cam acelasi lucru (fiecare la alt sprit, sa fiu bine înteles): "nene Markos, cele mai tari contracte sunt de departe alea cu statul! platesc aia gros si nici nu te phut la cap cu întrebari! asa ca ne dam peste cap ca sa obtinem contracte de-astea, ca sa castigam licitatii babane, indiferent de pret!"

foamea de bani împinge oameni de afaceri scoliti prin Vest si aparent respectabili la proliferarea spagii, oricat de ciudat poate parea asta la prima vedere. si atunci, cum naiba sa scapi de fenomenul asta? dream on...

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
DMP
post 7 May 2010, 20:19
Post #73

Mumu' padurii

Pana si Mercedes a fost anchetata in SUA pentru unele spagi date in mai multe state, printre care si Romania, pentru a obtine contracte publice pentru livrarea de autobuze.

Fenomenul asta e prezent de cand lumea si nu se va stinge niciodata insa diferenta e ca in unele tari esti parlit sanatos cand te-au prins cu astfel de probleme.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
radian
post 7 May 2010, 20:46
Post #74

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Bre Kato, am retinut ideea, o sa le zic femeilor de serviciu sa te caute sa le dai 35 de lei / zi pentru o zi de munca in agricultura. Oferta reprezinta netul, brutul sau e la mica intelegere?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
kato
post 7 May 2010, 21:08
Post #75

Membru autentic

From: barlad

@radian, eu vorbesc de mercurialul de anul trecut, acum nu mai stiu preturile blush.gif ideea este ca sunt multi care primesc "bani de pomana", doar pentru ca "nu au" dar nici nu muncesc si nici nu vor sa munceasca! si e fix categoria aia care da cu votul la greu, ca sa-si pastreze stilul de viata. ca fapt divers juma de romania o constituie zona rurala, zona in care se intampla foarte multe minuni de genul celor prezentate de colegul kasperski. acolo se ascund foarte multi bugetari care efectiv freaca menta si enorm de multi asistati sociali, care mai au si pretentii cat china! la problema ridicata de tine, ca unica femeie de servici ar putea pleca in concediu(medical desigur) am gasit o solutie foarte rezonabila!!! sau crezi ca nu sunt asistati sociali in tara? blink.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
teoX
post 7 May 2010, 21:30
Post #76

Membru incepator

Group: Banned
From: Iasi

QUOTE(namidee @ 7 May 2010, 13:42)
Vad ca unii se fac ca nu vad problema adevarata. Da, fondul de salarii pentru bugetari trebuie redus, dar trebuie redus cu cap! Nu la modul luam 25% de la fiecare! Daca mai si gandim un pic:

- Romania are deja un deficit sanatos de medici si profesori (mai ales in mediul rural), sa le mai micsoram salariile poate rezolvam deficitul asta!
- informatizarea institutiilor publice ar reduce semnificativ necesarul de personal.
- unele institutii deja au prea multi angajati, multi rude/neamuri/numiti politic. De ce nu se dau astia afara.
- de ce nu s-a trecut si la taieri din fondurile de achizitii publice? Cumva pentru ca sponsorii din campanie trebuie sa-si ia partea?
...
*

QUOTE(GBC @ 7 May 2010, 14:37)
...
Din ce imi aduc aminte era vorba de reducerea fondului de salarii cu 25% la toate categoriile de bugetari.
...
Imi place cand mai vin unii si spun ca decat sa scada salariile bugetarilor mai bine s-ar ocupa de coruptie, de contrabanda si tot asa, de parca politia, vamesii, justitia si tot asa ar lucra in sectorul privat.
...
Ma intreb agentiile alea intra la bugetari sau pentru ca ... nu mai reiau discutia ... ei nu intra la reduceri?
...
*

Sper sa nu fi retinut gresit din informatiile care s-au perindat azi, deci va dau doar un info scurt care sa-l tratati ca atare:
- Ministerul de Interne, Justia, organismele ce tine de ele nu vor fi afectate de reducerea de 25% ( deh, cine i-ar trimite inapoi acasa daca ar iesi jandarmii sa faca demonstratie sau variante in conditiile ar avea salariile reduse cu 25%). Deci ramin restul ...
- Garda Financiara posibil sa fie cumulata cu Vama.
- Legea pensiilor este una organica -> necesar 2/3 din voturi pentru a fi modificata. PSD-ul se va folosi de moment si modificarea legii respectiv diminuarea cu 15% nu va trece. Motive evidente.

Poanta zilei:
Boc in "silenzio stampa"

Bancul zilei:
Se ofera post de bugetar. Salar cu discount de 25%.

This post has been edited by teoX: 7 May 2010, 21:31

--------------------
ex-Dacia 1300 1982
+
vi_escu
post 7 May 2010, 21:49
Post #77

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Gata criza. Asta ne va salva!

Attached thumbnail(s)
bancnota_zero_300x160.jpg ( Size: 71.58k ) Number of downloads: 285

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
Markos
post 7 May 2010, 21:50
Post #78

fost programator

QUOTE(teoX @ 7 May 2010, 22:30)
- Legea pensiilor este una organica -> necesar 2/3 din voturi pentru a fi modificata.

daca se dovedeste ca-i asa, s-a umplut Base de penibil definitiv si iremediabil.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
radian
post 7 May 2010, 21:51
Post #79

Ete na, ca ar fi prima oara...

--------------------
+
argon
Post #80

Mesaj semiautomat

QUOTE(Markos @ 7 May 2010, 21:50)
daca se dovedeste ca-i asa, s-a umplut Base de penibil definitiv si iremediabil.
*

si io care credeam ca dadea pe afara inca de cand a revenit in 5 minute.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Garett
Post #81

Membru autentic

From: Galati

De ieri de la "bomba" lui basescu stau si ma minunez cat de usor pot fi prostiti romanii!
Persoanele de fata se exclud, ca sa nu-mi sariti in cap! tongue.gif
E suficient sa apara un idiot, ajuns prin mijloace indoielnice si larga contributie a capsunarilor si manelistilor presedinte care sa apara si sa asmuta pe unii impotriva altora si gata, ratiunea s-a dus pe apa sambetei, nimeni nu mai vede dincolo de proprii ochelari de cal, ba unii mai fac si spume la gura sa demonstreze de ce basescu e cel mai tare, pentru edificare si amuzament va invit sa cititi comentariile de pe hotnews, zici ca s-au revarsat pe acolo toti pacientii de la Socola, spitalul 9 si sectia de nebuni de la municipal!
Toti ii dau cu bugetarii grasi care stau in spinarea privatului slab fara sa realizeze ca de fapt grosul grasului ala e format din mai multi slabi, de care, culmea, si privatul are nevoie, din proprii parinti, etc. A, ca sunt pe langa ei si directori cu salarii de zeci sau sute de milioane, sau neamurile lor pana la a 5-a generatie, true, dar ce partid i-a numit, I wonder?
Si nimeni nu baga de seama ca dincolo de praful in ochi e de fapt same shit in a different wrapping, aceiasi smecherasi numiti pe criterii politice isi vor pastra joburile bine platite, chiar daca vor zbura din schema cei care chiar fac ceva.
basescu are pentru Romania un efect mai distructiv decat cel pe care l-a avut iliescu cu toata tampenia lui de democratie originala. Pentru ca aceasta continua divizare a tarii nu face decat sa submineze si mai mult o strucutra nationala deja extrem de subrezita.
Voi chiar credeti ca sarind, virtual din fericire, la gatul bugetarilor sau pensionarilor, vom scapa de spectrul majorarii taxelor? Sau de eventualitatea falimentului?
Asa ca subiect de meditatie:
http://www.realitatea.net/nu-am-scapat-de-...tii_712550.html

This post has been edited by Garett: 7 May 2010, 21:54

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
argon
post 7 May 2010, 21:53
Post #82

Mesaj semiautomat

scoatem de la naftalina topicul cu bas unde io le spuneam de el, dar ei batman batman..pacat ca ne-au tras pe toti in kkt romanii astia din curentul anti PSD, ca tot forumul era portocaliu in preajma alegerilor, misunau ca sobolanii showfinger.gif Si acu-s tot aici, dar si-au schimbat avatarele si tac ca scroafa'n cucuruz.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
bygy007
post 7 May 2010, 22:00
Post #83

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(rue @ 7 May 2010, 15:06)
de exemplu si la firme te poti mira de anumite cheltuieli.
sunt firme franceze care prefera sa inchirieze masina mai scump de la firma de leasing a brd ului de exemplu, in loc sa mearga la o firma ieftina.
brd sa cumpere poate renault in loc de dacia.
orange sa cumpere alcatel mai scump in loc de huawei.
etc
numa sa umble banii in interesul tarii.
*

firmele dintr-o anumita tara , fac afacerile intre ele , cunosc bine aceasta situatie
as vrea sa stiu si eu din cei care lucreaza ca bugetari ,ar sta cu jegul in cap , ar munci la saiba noaptea, sau simbete duminici , revelion etc, as vrea sa initiez unu dinasta cu camasa si cravata care se plinge ca ia bani putin la stat si la privat este lapte si miere blush.gif

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
vi_escu
post 7 May 2010, 22:00
Post #84

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Ei, le-a mai trecut dragostea de maretul conducator!

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
teoX
post 7 May 2010, 22:04
Post #85

Membru incepator

QUOTE(Garett @ 7 May 2010, 22:51)
...
Toti ii dau cu bugetarii grasi care stau in spinarea privatului slab fara sa realizeze ca de fapt grosul grasului ala e format din mai multi slabi, de care, culmea, si privatul are nevoie, din proprii parinti, etc. A, ca sunt pe langa ei si directori cu salarii de zeci sau sute de milioane, sau neamurile lor pana la a 5-a generatie, true, dar ce partid i-a numit, I wonder?
...
*

Mosule,
Romania a luat anul trecut inainte de alegeri 20 de miliarde de euro. Care s-au dus.
Vrei sa discuti despre reduceri duse la extrem ?
Uite aici pe Mediafax: Guvernul discută impozitarea cu 15% a unor indemnizații, ca alocațiile pentru copii și handicapați ...
(nu compar sursele de informare ca nu-s la aceeasi calitate)

Si ceva info din afara - offtopic:
Grecia ar urma sa primeasca cam 120 de miliarde de euro ca sa iasa din buda de la FMI.
Pentru Spania se estimeaza ca ar fi necesar cam 250-300 miliarde euro.

---
Ma opresc aici.

This post has been edited by teoX: 7 May 2010, 22:05

--------------------
ex-Dacia 1300 1982
+
radian
post 7 May 2010, 22:09
Post #86

QUOTE(bygy007 @ 7 May 2010, 22:00)
... ia bani putin la stat si la privat este lapte si miere blush.gif
*

P-asta ai pus-o de la tine?

--------------------
+
Garett
post 7 May 2010, 22:10
Post #87

Membru autentic

Mda "mosule"...
Asta cu calitatea surselor...
Daca o sursa scrie de bine de basescu si camarila lui e credilbila, daca-i critica e vanduta mogulilor, stiu

--------------------
No Reno Forever
+
Markos
post 7 May 2010, 22:12
Post #88

fost programator

QUOTE(teoX @ 7 May 2010, 23:04)

pentru copii poate, pentru handicapati exclus! doar nu-s atat de fraieri încat sa-si taie singuri din alocatie.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Garett
post 7 May 2010, 22:12
Post #89

Membru autentic

radmasa.gif

--------------------
No Reno Forever
+
teoX
post 7 May 2010, 22:14
Post #90

Membru incepator

[off topic]
@Garett,
Ma scuzi, n-am folosit termenul de "mosule" in sens ironic.
N-am nici in clin, nici in mineca, nici cu unii nici cu altii.
[/off topic]

--------------------
ex-Dacia 1300 1982
+
80 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 00:02
Forum Renault