Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vladescu recunoaste ca nu-l tine instalatia sa combata cotnrabanda cu tigari si usturoi chinezesc. Sa se duca, sa lase pe altii care pot...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
stateam eu asa, ca vladescu, si deodata m-a strafulgerat o revelatie: la ce bun 7
![]() nu stiu cum este in alte capitale dar in bucuresti este dezastru. existind 7 primarii si consilii locale fiecare de alta culoare politica, din aceasta cauza contrindu-se mai mereu - cazul basescu/consiliu majoritar psd - eu nu vad o modificare substantiala a conditiilor de viata, din contra: de la an la an s-a redus suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor (constructii pe spatii verzi combinte cu migrarea masiva a populatiei din alte zone, din cauza saraciei), cresterea nivelului poluarii, a numarului de vehicule. nu ar fi mai bine sa ramina o singura primarie ? celelalte fiind desfiintate, in locul lor fiind create filiale ale primariei generale, evident cu un numar mai redus de personal ? o situatie similara se regaseste si in alte primarii ale oraselor mari din tara: un aparat stufos, cu mult peste posibilitatile bugetului local. iasi, constanta, brasov, cluj, timisoara, oradea, craiova sint doar citeva astfel de cazuri. ce de economii ar rezulta... citeam zilele trecute ca doamna de la camera deputatilor, are nu mai putin de 20 de consilieri si inca vreo citeva zeci de nu stiu ce altceva... imaginati-va ca pe linga fiecare primar sau viceprimar, dintre cei de mai sus, exista cel putin 3 - 5 persoane: secretar, sef de cabinet, sofer, curier, consilier, consilier personal, etc. plis un vehicul, nu de putine ori unul luxos; or toate acestea implica cheltuieli substantiale. sa nu mai vorbim despre deplasari in strainatate - de multe ori fara nici o utilitate practica, fiind vorba de tari exotice, la clasa business sau turist in cel mai rau caz. o alta sursa de risipa o reprezinta serviciile speciale. romania, o spun cei ce cunosc fenomenul, are cel mai mare numar de servicii pe cap de locuitor, fata de media europeana...iar rezultatele sint dezamagitoare... mai ar fi achizitiile publice, - mari consumatoare de bani publici, institutii a caror existenta nu se mai justifica, in schimb cu bugete generoase, etc. toate aste nu au aparut peste noapte; ele sint rezultatul a 20 de ani de increngaturi politice, rudenii, afaceri transpartinice, in defavoarea restului populatiei. |
--------------------
...
...
...
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(argon @ 18 May 2010, 07:36) stirile sunt prezentate in mod eronat datorita interventiei puterii, pentru a consola romanul de rand, sa nu-i vina idei, e o chestie psihologica...gen daca fransujii au probleme e clar. la-homeless-01.jpg Minte astia in presa domle, ascultati-l pe argon, el stie mai bine. This post has been edited by FLP: 18 May 2010, 07:41 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce-i cu poza aia din state? de cand lumea au avut homeless pipoli, si orice tara ii are indiferent de bunastare sau nivelul de trai.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Exact, iti aratam poze din tara tuturor posibilitatilor. Acolo unde umbla cainii cu colaci in coada. Acolo e criza, nu la noi. La noi afara de niste babe care au iesit la cotroceni si niste bugetari care oricum stim cu totii ca sunt majoritatea clienti politici si incompetenti nu prea am vazut afectatati de criza. Traficul colcaie de masini scumpe, carfuru&toate hipermarketurile sunt pline ochi de romani, pretul la locuinte e acelasi (in lei), etc
|
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
poza nu e reprezentativa, si cand nu era la ei criza tot erau peisaje de genul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Este daca vrei sa vezi esenta.
Acum ii vezi la fiecare colt de strada. Langa orase au aparut alte mini orasele de corturi. Eu in Bucuresti nu am vazut asa ceva. 18 May 2010, 08:51: Argon este cel mai bun exemplu: Lucrator la companie de stat. Buuun, de cand cu criza si-a cumparat 2 masini. O limuzina si o masina de oras. Halal criza. This post has been edited by FLP: 18 May 2010, 07:51 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
nu, pentru ca tot ghiolbanu e propretar, si e plin de cladiri parasite si canale.
QUOTE(FLP @ 18 May 2010, 07:50) si mai cumpar doua daca as avea ce face cu ele, nu vad unde e problema ta. Te face sa te simti mai bine daca-ti spun ca am si 2 apartamente? This post has been edited by argon: 18 May 2010, 07:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Deci nu te-a lovit criza bai costele. Bravo! Atunci de ce te plangi?
|
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
ba m'a lovit, nu mai iau bonuri de masa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Da-mi adresa pe PM si ti le trimit pe ale mele ca zac prin sertarele de la munca. In plm de 150 de RON pe luna....
Nu ai inteles esenta: nu va mai plangeti atata bai nene ca statu nu va face, ca statu nu drege, ca statu nu va suge coiu stang. This post has been edited by FLP: 18 May 2010, 07:58 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
pentru mine contau, nu am salaru' lu' matale.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
2 masini, 2 apartamente, problema la 150 RON ?
Ceva nu se leaga...... |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
pai vezi, sunt multe cheltuieli, si cum spuneai, companie de stat...si erau 180 ron in medie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Uite aici e problema ba muncitor la stat de la Deva. Da-i in plm de 180 deRON, da-l in plm de salar de bugetar mizerabil , vinde un apartament si o masina si fa un bussiness. Apuca-te de scos bani din ceva. Fa TU ceva, nu sta la mana statului.
LE: Sa stii ca e buna viata ta. E usor sa stai sa freci duda la munca, sa ajungi acasa la ora 15, sa iei banuti siguri, etc. E o viata linistita. Tocmai de aia nu ai nici un drept sa te plangi. This post has been edited by FLP: 18 May 2010, 08:05 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
muncitor la stat inseamna bugetar, companie de stat cu autofinantare e altceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Majoritatea companiilor de stat primesc subventii de la buget. Nu stiu in ce situatie e locul unde lucrezi.
|
--------------------
.
.
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
De ce nu se poate renunta la patinoare de 12 milioane:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-72850...ta-pietelor.htm |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
argon |
![]()
|
achizitiile publice nu vor inceta, pentru ca inseamna comisioane, ori lipsa comisioanelor e jale pentru ei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mda, lasa ca pensionarii se pot lipsi de o parte din pensie!
|
--------------------
No
Reno
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
cum sa ramai indiferent si sa nu te plangi cand vezi in jurul tau pensionari care abia se descurca cu pensia de 400 ron pentru care au cotizat o viata, abia ajunge de medicamente, si le mai si ia 15 %?! asta e bataie de joc, nu exista nici o scuza pentru asa mitocanie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce-mi plac mie astia de le stiu pe toate, ii critica pe bugetari ca toti sunt incompetenti si puturosi, dar, ei, care duc tarisoara asta in spate spetind-se cu munca la patron au timp s-o frece pe forumuri in timpul programului de lucru...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() This post has been edited by Garett: 18 May 2010, 08:56 |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, indiferent de ce ziceti voi, eu tot sunt de acord ca pensia maxima sa fie undeva intre 30 si 50 de milioane pe luna.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
Pai nu asta e problema, aia e o suma decenta. Problema e ca marea majoritate au pana la 10 milioane si -15% conteaza al naibii de mult!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sunt absolut de acord cu tine, d-aia si zic, decit sa iei 15% de la saraci, mai bine iei intre 20 si 80 la suta de la bogatani.
Si inca ceva, fara s-am vreo antipatie vis-a-vis de argon, mi se apre absolut aiurea sa te plingi ca-ti merge rau atita timp cit posezi doua apartamente si ti-ai luat doua masini in ultimii doi ani (ca sa nu zic un an). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(radian @ 18 May 2010, 08:54) Ce-mi plac mie astia de le stiu pe toate, ii critica pe bugetari ca toti sunt incompetenti si puturosi, dar, ei, care duc tarisoara asta in spate spetind-se cu munca la patron au timp s-o frece pe forumuri in timpul programului de lucru... Asta-i strict problema patronului. Și a angajatului. Pe când pentru un bugetar sau un angajat la o companie de stat care se "autofinanțează" cu subvenții grase de la buget este problema tuturor patronilor și a angajaților acestora! (Nu vreau să pomenesc de faptul că bugetarii și "autofinanțații" sparg poarta fix după opt ore de program - sau chiar mai repede). Iar argon este în situația a cinci medici cu care am fost eu la iarbă verde: toți se plângeau de salarii, dar își planificau a doua plimbare prin Europa (în acea vară) în mașinile cele noi (străine - nu jafuri de dacii). Mă dezgustă cum plânge cu lacrimi de crocodil pentru săracii pensionari. Deci: ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 18 May 2010, 09:19) Si inca ceva, fara s-am vreo antipatie vis-a-vis de argon, mi se apre absolut aiurea sa te plingi ca-ti merge rau link ![]() QUOTE(aditab @ 18 May 2010, 09:23) tie nu pot decat sa-ti doresc sa-ti mearga mai rau la pensie decat pensionarului obisnuit din romania de azi, asa-i ca vesnic te fugareau pensionarii de la bloc cand erai mic si ai ramas cu sechele?! This post has been edited by argon: 18 May 2010, 09:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 00:30 |