DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> motoare pe sn, montate

motorsport_2005
post 8 Aug 2005, 12:09
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

te-ai gandit si ca s-ar putea sa crape motorul?

--------------------
dacia supernova - CT - 19 - VEV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LOVENDAL
post 8 Aug 2005, 12:46
Post #62

Membru autentic

QUOTE(lucius @ 8 Aug 2005, 12:23)
Consider aceasta discutie incheiata . Nu am motive sa o mai continui. Am spus ce modificari am facut , am pus si poze . Asta era ideea. Daca tu nu crezi nu e problema mea. Eu stiu ce masina am iar cine nu crede e liber sa vina langa mine si sa afle pe pielea lui. Daca iti mai spuneam si ca in maxim o luna o duc la aprox 180 cai mureai .
*

De ce sa mor? smile.gif Doar nu crezi ca nu mai pot de grija ta noaptea smile.gif Din partea mea poti s-o faci si de 250 cp. Insa prin faptul ca nu ai demonstrat cu absolut nimic ca masina ta are 150 +/- 10 cp, asa cum te-ai laudat tu si asa cum te-am rugat sa dovedesti, m-am convins inca o data de cat de pretioase sunt zicalele "Tacerea e de aur" si "Lauda de sine nu miroase a bine" ! Numai bine !

This post has been edited by LOVENDAL: 8 Aug 2005, 12:47

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
Antrax
post 9 Aug 2005, 02:16
Post #63

Membru

lucius eu nu stiu de ce te chinui sa le explici la toti ce ai tu sub capota. Degeaba incerci daca omu nu cunoaste in domeniul motoarelor. Si eu ma chinuiam o data sa le explic ca un inginer mi-a scos 0-100Km\h sub 10 sec dupa ce mi-a schimbat parametri calculatorului de bord, dar nimeni nu a crezut.... asa ca lasa-i pe iei sa creda ce vor iar tu fa-ti treaba mai departe.

This post has been edited by Antrax: 9 Aug 2005, 02:17

--------------------
Dacia Super Nova - TN 08 UNB
Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
+
LOVENDAL
post 9 Aug 2005, 04:02
Post #64

Membru autentic

QUOTE(Antrax @ 9 Aug 2005, 03:16)
lucius eu nu stiu de ce te chinui sa le explici la toti ce ai tu sub capota. Degeaba incerci daca omu nu cunoaste in domeniul motoarelor. Si eu ma chinuiam o data sa le explic ca un inginer mi-a scos 0-100Km\h sub 10 sec dupa ce mi-a schimbat parametri calculatorului de bord, dar nimeni nu a crezut.... asa ca lasa-i pe iei sa creda ce vor iar tu fa-ti treaba mai departe.
*

Asa e...fiecare sa-si vada de povestile si masinile lui. Si mai incet cu laudele, atat timp cat nu se poate DEMONSTRA STINTIFIC acest lucru. Eu nu ceream altceva decat o descriere a acelui test si a modalitatilor in care s-a facut acel test de a ajuns la concluzia ca are circa 150 cp. Altceva nici nu am cerut. Si nu am gasit decat niste afirmatii ca el "face o Calibra", ca "face fata unui Golf III" etc.
In rest, si eu am sa ma opresc aici cu polemica. Multa sanatate si aveti grija cum va conduceti masinile, oricare le-ati avea !

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
lucius
post 9 Aug 2005, 08:00
Post #65

Membru autentic

QUOTE(LOVENDAL @ 9 Aug 2005, 05:02)
Asa e...fiecare sa-si vada de povestile si masinile lui. Si mai incet cu laudele, atat timp cat nu se poate DEMONSTRA STINTIFIC acest lucru. Eu nu ceream altceva decat o descriere a acelui test si a modalitatilor in care s-a facut acel test de a ajuns la concluzia ca are circa 150 cp. Altceva nici nu am cerut. Si nu am gasit decat niste afirmatii ca el "face o Calibra", ca "face fata unui Golf III" etc.
In rest, si eu am sa ma opresc aici cu polemica. Multa sanatate si aveti grija cum va conduceti masinile, oricare le-ati avea !
*

Domnu ! Dumneavoastra probabil nu vedeti TOT ce scriu eu . Am explicat cum am ajuns la acea putere. Dar dumneavoastra nu intelegeti nimic . Asta nu mai e vina mea . Repet ... presiune supraalimentare 1 bar , intercooler marit .... daca asta nu va spuen nimic .. nu e vina mea . Citi o carte. Aaaa ... Si golful 3 ala de care ma tinema mai greu ... era VR6. Va spune ceva ? Restul motoarelor puse pe Golf 3 nu imi fac probleme . Deci domnu' .. nu era poleica ci lupta dumneavoastra cu propriile limite de perceptie si procese cognitive .

--------------------
Dacia Nova GTT 1999 - GTG
+
lucius
post 9 Aug 2005, 08:02
Post #66

Membru autentic

QUOTE(motorsport_2005 @ 8 Aug 2005, 13:09)
te-ai gandit si ca s-ar putea sa crape motorul?
*

Pana la 1 bar ... 1,1 nu crapa . + ca am garnitura de chiuloasa din cupru . Am un prieten care a mers cu 1.4 presiune si in afara de garnitura (stock) nu prea rupea nimic. Spre deosebire de mine avea alt set de jiglere . Dar vine si ala .

--------------------
Dacia Nova GTT 1999 - GTG
+
motorsport_2005
post 9 Aug 2005, 10:16
Post #67

Membru autentic

pai tu spuneai ca vrei sa-i mai bagi cai pe gat:)
dupa o limita crapa si motorul ala. are oricum si el niste km.
ai grija si spor la treaba...

--------------------
dacia supernova - CT - 19 - VEV
+
2dor
post 19 Jan 2007, 11:10
Post #68

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Mai exista masina aceasta? Mai functioneaza?

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 00:02
Forum Renault