Probleme la roata din Dreapta fata, Rog ajutor ca am ramas fara idei ca ce ar putea fi!
![]() ![]() ![]() |
Probleme la roata din Dreapta fata, Rog ajutor ca am ramas fara idei ca ce ar putea fi!
zzsolti62 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 1 November 09 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989 motor 1.4
- SM-01-SLZ
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
eu cred ca rulmenti sunt praf acolo daca zici ca din cauciuc nu are nimic in vreun crater nu ai dat cu roata sa fie geanta ovalizata raman la rulmenti
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
zzsolti62 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 1 November 09 From: Satu Mare ![]() |
nu stiu! dar eu nu cred ca ii din rulment ca nu haraie si cand am viteza si scot din viteza nu mai mere pe roata patrata numai atuncia merge pe oua cand ii in viteza si de aia cred ca planetara ar fi problema ce ziceti?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989 motor 1.4
- SM-01-SLZ
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Tovarase care e treaba cu haraitu? am mai auzit pe aici ca rulmentu cand se duce haraie. Haraie pe naiba... eu il aveam zob pe stanga si facea masina exact cum ai zis tu si nu haraia nimic.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
Planetara . Pui cricul si ridici roata dreapta fata , masina într-o viteza , stînga spate cu pene (cale ), motor oprit !
Pui pe cineva sä facä balans rotii înainte-înapoi iar tu dedesupt pui mîna pe planetara în ambele capete sä gäsesti jocul . Cine stie ce vei descoperi ... |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
zzsolti62 |
![]()
|
ok o sa il incerca astazi sa descoper problema lui! si am uitat sa spun ca si pana acuma a facut dar la 20km/h in jos la franare dar acuma tot timpu imi face si maneta de la schimbator imi ia razna cand merge pe oua! eu mam gandit ca poate si bucsile din spatele cutiei mis praf si din cauza aia face asa? ca se balanseaza in mers cu motorul si transmite miscarea la roti prin planetare ii posibil treaba asta???
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989 motor 1.4
- SM-01-SLZ
|
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
Salutare! am si eu o problema legata de roata din dreapta.
am schimbat planetara, bascula inferioara si pivotul superior si de cateva zile mi-a aparut un rontait cand dau sa accelerez brusc. de unde poate fi? rontaitul nu persista mult in timp. |
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
george 07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 February 10 ![]() |
QUOTE(micri @ 4 May 2010, 07:29) Salutare! am si eu o problema legata de roata din dreapta. am schimbat planetara, bascula inferioara si pivotul superior si de cateva zile mi-a aparut un rontait cand dau sa accelerez brusc. de unde poate fi? rontaitul nu persista mult in timp. cel mai probabil vibreaza esapamentul pe scut , din spusele tale... trebuie sa fii mai explicit (mai detaliat) dar rezolvarea o gasesti singur verificand singur la fata locului , bafta si noroc ! |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
salut ca sa nu mai deschid un alt topic am si eu o problema asemanatoare imi scartie roata stanga fata cand dau de volan in stanga putin evident im timpul mersului ce ar putea fi
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:37 |