Probleme electrice, 1300
![]() ![]() ![]() |
Probleme electrice, 1300
alxemanuel |
![]()
|
||
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
poate iti foloseste asta!
Attached thumbnail(s) buton_avarie_dacia.jpg ( Size: 58.1k ) Number of downloads: 128 |
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
alxemanuel |
![]()
|
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
1. Am rezolvat problema, nu facea masa cum trebuie.
2. Cu ajutorul schitei am reusit sa fac avarile sa mearga 3. Fiind pozitionat cam nasol, nu se vedea ca pe filet mai era o bucatica de plastic de la butonasul vechi ce s-a rupt si de aceea nu intra cel nou 4. Nu am reusit sa rezolv problema, in momentul in care dau pe faza lunga in bord se aprinde becul acela albastru insa farurile nu, se stinge si faza scurta. |
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
QUOTE(alxemanuel @ 11 May 2010, 13:38) ... in momentul in care dau pe faza lunga in bord se aprinde becul acela albastru insa farurile nu, se stinge si faza scurta. E normal sá se stingä scurta cînd dai pe lungá . Dacá masina e cea din avatar , cu 4 faruri , nu prea e 1300 , adicá poate fi 1310 cu motor de 1298 cmc . Ce tip de tablou de sigurante ai ? Cu 10 sigurante sub bord - s-a topit tabloul la lungá si nu mai ajunge curent la sigurante . Dacä nu ai nici releu pe farurile centrale - adicä primesc curent direct de la farurile exterioare ( am întîlnit situatia la recarosare , au pus instalatia veche cu punte între faruri ![]() |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:49 |