Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
- Numar mic
2012
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
N-am luat mici, aia se iau de afara.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
O pensionară din Târgoviște a fost ridicată cu tot cu autoturismul fiicei sale QUOTE O mașină parcată neregulamentar pe o stradă din municipiul Târgoviște (județul Dâmbovița) a fost ridicată, în această după-amiază, cu o bătrână de 88 de ani înăuntru, polițistul de la circulație care i-a chemat pe angajații firmei de ridicări auto argumentând că nu a văzut în interior din cauza zăpezii depuse pe mașină. http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-pensiona...ale-915740.html Batran bolnav ridicat cu tot cu masina si plimbat prin Pitesti QUOTE Un batran care isi astepta cuminte in masina ginerele plecat pana in piata s-a trezit ridicat de o platforma cu tot cu autoturism. Politistii, desi erau de fata, nu au intervenit, pentru ca nu pot incalca o decizie a consiliului local.Sarmanul om s-a vazut luat pe sus cu tot cu masina. Il astepta pe ginerele sau plecat la piata sa cumpere niste porumbei cand s-a trezit el insusi in aer. A intepenit de spaima cand si-a dat seama ce se intampla.Autoturismul fusese parcat intr-un loc nepermis, iar batranul, bolnav de diabet, n-a mai apucat sa coboare. Muncitorii, din prea mult zel, nici macar nu l-au bagat in seama. http://www.agendadeiasi.ro/arhiva/12547-re...esti-video.html |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu nu inteleg faza de la primul link...
Aia o lasase pe maica-sa la congelat? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Mascații au greșit din nou adresa
Acasă ● Actualitate Răzvan Sinos, patronul unei firme din Constanța a depus plângere la Parchet pentru că mascații jandarmeriei i-au o rupt o ușă metalică și după ce și-au dat seama că au greșit adresa au plecat fără "să își ceară scuze sau să spună că vor achita pagubele". Un om de afaceri din Constanța a depus plângere la Parchet reclamându-i pe mascații Jandarmeriei. Bărbatul a arătat că în timpul celor 68 de percheziții de ieri-dimineață, vila sa a fost confundată cu cea a unui infractor și jandarmii i-au spart ușa, scrie Adevărul. Martorul spune că a văzut că pe procesul-verbal era trecută o altă adresă, respectiv Eroilor, potrivit Ziua de Constanța. De remarcat că respectiva descindere ar fi fost efectuată de Brigada Specială a Jandarmeriei Române, care a acordat sprijin procurorilor DIICOT. sursa |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bianca Drăgușanu:
QUOTE Bianca Drăgușanu susține că nu și-a găsit nașul și nu ține cont de părerea iubitului ei, Adrian Cristea, atunci când trebuie să ia decizii în privința carierei. [...] Întrebată care a fost ultima minciună pe care i-a spus-o iubitului ei, Bianca a spus râzând: "I-am spus că o are mare. În general nu mint, dar omit să spun unele lucruri. La fel am făcut și când am fost la aniversarea lui Cătălin Botezatu. Nu i-am spus, pentru că este foarte gelos și s-ar fi supărat". ![]() ![]() ![]() La categoria "imbecili autohtoni" îi bag pe amândoi, pe ea pt ce declară (inclusiv acest citat), iar pe el că stă cu o asemenea proastă (mai ales după ce-l umilește în public). Sursa: Lăbărțatea.ro This post has been edited by cosmin_2300: 15 Dec 2010, 22:40 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
de la volvo aveam alte pretentii...
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 223.14k ) Number of downloads: 874 |
--------------------
*
*
*
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
de ce? ca doar e companie chinezeasca, ce te asteptai?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
am fost acu vreo doua saptamini la un test drive la ei si baga ala aluzii subtile ca la volvo cind testezi s80-ul vii in costum, nu in blugi.
eu: ![]() el: ![]() eu: ![]() el: ![]() eu: ![]() el: ![]() eu: ![]() el: ![]() eu: ![]() |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io am un nou idol pe forum
![]() QUOTE(taxi4you @ 14 Dec 2010, 20:18) puterea,comfortul,utilitatea...factori ce au fost mentionati in acest topic,si faptul ca nu conteaza daca ai logan sau CLS,pitipoance exista pentru toti. nu am fost si nu sunt magnat,am o pasiune in sange...MASINILE!!! sunt de acord cu tot ce se intampla in jurul nostru,nu trebuie sa fim invidiosi pe nimeni si nimic,nu inseamna ca daca mie nu imi place ceva acel lucru trebuie sa moara. Pustiul care a deschis topicul a facut-o cu un sentiment curat si deschis fata de noi,iar noi ridicularizam pana si modul daca scriem cu virgula sau punct.Trebuie sa ma controlez cu Dvs. pot opta sa fiu analfabet si atunci ce se va intampla???voi pierde tot ce am facut pana la varsta asta?voi pierde toti prietenii,dusmanii???ce se v-a intampla cu mine? uare ce se v-a intampla cu el??? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
ni-mic b-un
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Si-a editat multe postari multe postari mortale, inclusiv pe-aia in care se lauda ca si-a facut studiile la Rotterdam.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cumpara ciunga din port, facea misto Catalin de el si-i vindea ciunga Turbo zicindu0i ca Chiclets.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
scandal
![]() QUOTE(taxi4you @ 18 Dec 2010, 06:57) IN ATENTIA DOMNILOR ADMINISTRATORI si MODERATORI, si totusi...pentru a va impiedica sa mai stricati imaginea forumului cu toate comentariile dumneavoastra deplasate,pline de jigniri si ofensa la persoana intreb si eu: Domnilor Administratori si Moderatori,va place cum se discuta aici?credeti ca tertipus isi are loc in forum? Am spus bine...in forum,nu in topic.Nu vi se pare ca a intrecut orice limita a bunului simt?Doriti sa incep si eu cu jigniri?Ca mai ne aprindem,este ingaduitor...(dam dovada ca suntem oameni),dar sa devi sub orice critica,este absurd! Atatea jigniri nu am primit de cand ma stiu,s-a ajuns pana la afirmatia lui tertipus de a spune ca sunt abuzat sexual de tata???!!!Chiar este posibil sa fim atat de ingrati? VA ROG stergeti-mi topicurile,postarile si orice alta legatura cu acest forum,ce permite asa ceva. Nu am ce cauta aici,ati permis prea multe la adresa mea,chiar daca am gresit.Si nu insist sa afirm ca nu am gresit,cu toate ca am dovedit de fiecare data ca interlocutorii mei au venit cu detalii nefondate(dovada postarile din dex). Ca nu ma poate inghiti o anumita categorie de oameni...sa-si vada de treaba lor. Verificati Dumneavoastra aceasta adunatura de intelectuali,daca au greseli in topicurile sau postarile dumnealor.Eu am remarcat destule,si ca atare daca un anume forum-ist este jignit si un altul nu...ce sa inteleg?pe unii ii acceptati de dragul lor? Ma asteptam la orice de la viata...dar sa dau peste o astfel de adunatura,NICIODATA. Cu respect va solicit sa tineti cont de rugamintea mea! sa fiu iertat ca m-am bagat in seama cu DOMNII de aici! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() Eu pe asta l-am bagat la ignora(n)ti. Dupa rodica si ionel, gigoloiu asta resapat mai lipsea de pe forum. si tot el cu clontul mare. Nenea....trage un pui de somn si lasa dracu etnobotanicale ca ti s-au suit fumurile le dibla. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
asta e tax-tristu'?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Trist, foarte trist.
|
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Markos |
![]()
|
iote ma, poate sa posteze rodi si ontopic, daca se concentreaza un pic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi-maine aud ca ati iesit impreuna la o bere...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
QUOTE(74xxl @ 11 Dec 2010, 08:43) Tot din Ungaria! Buna ziua, Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este înca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Ungaria, in apropierea lacului Balaton. Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 62) si nu mai folosim masina atât de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vândut casa noastra din Romania si am cumparat o ferma frumoasa aici în Balaton. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie în Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie. Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos în Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna! P.S. Sunt recunoscator daca putem continua conversatia noastra prin e-mail. Semnal mobil este slab aici, trebuie sa mergem mai mult de 2 km pentru o conversatie cat de cat buna. Aveti mai jos datele complete ale masinii . De aseamnea am trimis si ceva poze. SEAT Ibiza 1.4 16v signo Pret: 2500 EUR -- nu accept schimburi Inmatriculata in Romania. Anul fabricatiei: 2002 / 08 Verificarea tehnica: 2011 / 01 Km. rulati: 87.0000 km Combustibil: Benzina Capacitate cilindrica: 1390 cm³ Putere: 74 kw (101 CP) Culoare : albastru metalizat Consum : 6,9 - 9,4 L / 100 km Masina a fost tinuta doar in garaj , folosita foarte putin . Este dotata cu : , inchidere centralizata, computer de bord, climatronic, geamuri electrice fata-spate, oglinzi cu reglaj electric si incalzite, carte service,2 airbag-uri, reglaj electric faruri, xenon , , alarma, imobilizator, abs, esp, jante aliaj originale. Este ca noua , reviziile facute doar la reprezentanta. Acest lucru pote fii vazut pe cartea service. Noi fiind oameni in varsta am folosit-o putin de-a lungul timpului si am ingrijito masina aceasta fiind ca un copil pentru noi . Acceptam orice fel de test la un service autorizat Cu bine, Fam. Plesca Exact textul asta l-am primit raspuns si eu numai ca in loc de Seat era vorba de un Mercedes C Klass. ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, n-aveti pic de respect fata de cei de varsta a treia care trebuie sa-si miste reumatismele 2 km, sa aiba semnal pe telefon in cea mai importanta zona turistica a HU....
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
kxz |
![]()
|
Macar la daciile antice incapea in portbagaj.
Attached thumbnail(s) porcsanie.jpg ( Size: 31.33k ) Number of downloads: 545 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-31-PGD
Scala Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
kxz |
![]()
|
Se cauta bodyguarzi sa-i pazeasca pe politisti.
Politia Botosani anunta licitatie publica pentru SERVICII PAZA SI PROTECTIE SEDII IPJ BOTOSANI! Criteriul de atribuire este clar: "Pretul cel mai scazut"! Anuntul este publicat astazi, 20 decembrie, la ora 11.06, data limita a ofertelor fiind 5 ianuarie 2011, la ora 10.00. Valoare estimata: 100,800 RON! IATA ANUNTUL PUBLICAT PE SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE (SEAP): Autoritate contractanta INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN BOTOSANI Cod de identificare fiscala: 4524865 Adresa: B-dul. M. Eminescu, nr. 57, Botosani Telefon: 0231/507230 Fax: 0231/507230 Denumire invitatie: Servicii paza si protectie sedii IPJ Botosani Modalitate de desfasurare: Procedura offline Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut. Cu faza finala de licitatie electronica CPV: 79713000-5 - Servicii de paza (Rev.2) Tip contract: Servicii Obiectul contractului: Servicii paza si protectie sedii IPJ Botosani Stare procedura: In desfasurare Data publicarii: 20.12.2010 11:06 Data limita de depunere a ofertelor: 05.01.2011 10:00 Adresa la care se transmit ofertele: IPJ Botosani - serviciul de logistica, loc. Botosani, B-dul. Mihai Eminescu, nr. 57 Data si ora deschiderii ofertelor: 05.01.2011 10:30 Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: loc. Botosani, B-dul. Mihai Eminescu, nr. 57, jud. Botosani – Serviciul de logistica Limba de redactare a ofertei: Romana Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice Valoare estimata: 100,800 RON Moneda in care se transmite oferta de pret: RON Criterii de calificare: Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: CONFORM FISA DE DATE A ACHIZITIEI accesarea fiserului electronic disponibil in SEAP gratuit de la sediul autoritatii contractante |
--------------------
Dacia 1410
/
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te miri degeaba. Si-a facut Soricul local firma de paza. Incheie contractul, angajeaza doi insi, de ochii lumii (soacra si cuscra) si ia malaiul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:23 |