Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De aia am preferat sa nu beau la birt decat ocazional si uzual bere la sticla
Crasmarii fac avere pe urma celor care beau cateva țoiuri zilnic sau bere varsata. Am avut vev8na bitasita unsa cu toate alifiile si povestea... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sunteti de groaza cu obsesia voastra de a despica firul in patru. Am zis ca a turnat al foilea pahar dintr-o sticla noua nu din una sigilata. Sticlele cand sunt bagate in bar sunt desigilate de folia de plastic pe care este aplicat timbrul.
Mai aveti si alte curiozitati? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@Cosstel.Deinde banditu de birtas de unde ua marfa
Ca este kklau contrafacuta Imi lace Radian. Cum personalizeaza povestile E un Sveik ![]() In tm nici la ABC din colt nu iti taie pachetul. Se vinde numai in ambalaj. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mbre, cred ca situatia e mai simpla:
Vine lada cu sticle de votca. La primul client se desigileaza prima sticla de 1l, se toarna la primii fericiti primele doze de otrava; cand e pauza in servire clienti, se ia sticla de otrava, se merge in spate, se injecteaza prin dopul de siguranata o cantitate de 200ml apa chioara; ( unii or baga si saniuta in loc de apa, pln) Se revine cu sticla, se repune la treaba; Se palmeaza contravaloarea a 200ml de votca; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.469 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
radian, dizzy, voi stitit ca se vinde si stalinsakaya contrafacuta cum zice bion, nu? Era o zona prin cartoierul 23 august unde se comitea asta. Unii angajati cumpara din aia si o schimba cu aia adevarata pe care ulterior o vand, diferenta in buzunarul lor. La benzinarii merge cel mai bine ca se vand scump.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu stiu, ca la cata otrava d'asta beau eu, ar muri aia de foame;
Acu ceva timp am plecat mai multi la munte; Am cumparat o sticla de whisky my no brand asa; A fost cel mai bun whisky de l-am baut anul ala, ca nu era contrafacut; Da-l in pisici maxii, sa nu fie cu metanol, atat! Alcoolul , cu cat e mai transparent, cu atat da dureri de capatana mai putine; This post has been edited by dizzy: 13 Apr 2023, 14:38 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 13 Apr 2023, 07:36) Credeam că înaintarea în vârstă ajută pentru a scăpa de urâțenia sufletească, dar se pare că nu merge la tine. Da' ce, ești nou pe forum? QUOTE(bgdrenault @ 13 Apr 2023, 09:54) Știam că astea se consumă pe intrare, că de ieșit iese altceva .. QUOTE(bion @ 13 Apr 2023, 15:05) Să nu fie ambalate-n Moldova, că-i riscant. Orice alcool e ok dacă la o cantitate rezonabilă nu te doare capu'. Am fost (pe vremea când lucram la Autocamioane) la pensionarea unui șef, baza a fost Stalinskaia. A fost originală și netrucată cred, n-am avut niciunul dureri de cap a doua zi, în ciuda cantității excesive consumate. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 13 Apr 2023, 13:58) 😂😂😂 dacă te-a mincat undeva sa vii cu povesti din astea pe un site plini de ingineri 😁 îl excludem pe domnul Bion, el e cu profesionala 🙂 . "E un Sveik 🥰" - întru totul de acord 👍 îl mai așteptăm și cu alte nuvele cu fapte din urbea lui, poate ne face și un circuit turistic al Petroșaniului 😇 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.606 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Screenshot_20230413_131258.jpg ( Size: 185.66k )
Number of downloads: 398
Prea putini sunt ingineri pe forum. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
putea sa lipseasca BNR de aici? nooo
"Miercuri, 12 aprilie, BNR a lansat o licitație prin care anunță că dorește să cumpere pește, fructe de mare și icre negre de 4,2 milioane de lei!" https://www.cancan.ro/sa-fie-veselie-bnr-is...zFWKGj0uh9Ml_RI |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bunii crestini au ras azi piata agroalimentara, ca termitele. Astia manaca cu patru guri… Ciobanii la 50 lei kilu si-au vandut toti mieii, testul magazinelor de carne sunt goale, Cartofii noi 25 lei/kg, caeapa alba 8 lei/kg.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ohoo, am avut neinspirația să mergem la mall pentru ultimele cadouri. La intrarea/ieșirea Carfur, buluc de oameni, să juri că se dădea ceva gratis și alta nu. Magazinele de jucării aveau coadă la case.
La Lidl, unde am intrat după niște apă, suc și bere, parcarea plină, rafturile goale, se făcea aprovizionarea. O domnișoară zicea către prieten "Hai, iubi, la Mega, că aici nu mai e nimic, nciun pic de carne". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.191 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
De regula apa, suc, bere iau cu cateva zile inainte, poate chiar o saptamana.
Dar si azi dimineata era ok in Carefura, doar pe la salate/verdeturi era ceva agitatie, insa marfa era suficienta (dimineata insemnand ora 9.30). Azi am luat doar cozonaci (de la patiserie), fructe, prajituri, ceva lactate, paine. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
Se bate apa-n piua pe salarile aparatului functionaresc de la Palatul Cotroceni.Is convins ca loc de econmii acolo ar fi cat cuprinde, dar cata vreme programul e economii nu incepe cu taierea pensiilor speciale ale magistratiior, militienilor, APVistilor is doar vorbe goale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.527 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 9 Apr 2023, 11:50) Attached thumbnail(s) 082D4277_4F2D_43CD_BC9B_80421F968984.jpeg ( Size: 1016.74k ) Number of downloads: 270 12196A9F_4E35_4FCF_9804_D0CEA4AF312E.jpeg ( Size: 2.83mb ) Number of downloads: 271 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.043 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Paste fericit la toati daciaclubii
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
La un grătar cu 2 apropiați ce sunt de vreo ~15 ani sub cascheta, erau supărați că se schimbă regulile și că ei când au intrat în sistem au acceptat acel regim cu restricții și sacrificii, dorind să le fie păstrate drepturile integrale din ziua când au intrat, inclusiv criteriile pentru pensionare.
Erau foarte supărați pe mine când le-am explicat că nu se pot baza pe asta și că ăia din parlament și ministere le pasă doar să își țină funcția și cum să iasă calculele economice și politice pe maxim 1-2 ani. După aia, daca nu vor mai fi la putere sau pe funcții, nici că le pasă. Zici că eu prin vorbele mele fac sa le dispară privilegiile actuale. Pe mine mă amuză înverșunarea cu care au preluat din media, încă de pe vremea lui Dragnea și Oprea faptul că oculta, Soros și multinaționalele sunt cauza pentru care statul nu le da salarii și mai mari decât au și vrea să modifice sistemul de calcul a pensiilor. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
Nu ajunge ca e ca porcu la birou dupa patru zile de vacanta ma mai bobardeaza si agentiile PM de stiri cu istiri de rahat. Cica seism de 8,1 grade. Deschid precipitat sa aflu unde, ce si cum si teapa. ISU avertizeaza ca un seism cu magnitutidea de 8,1 grade ar putea avea loc in zona Vrancea... Sa va fwt cu avertizarile voastre...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Ce agentii urmaresti tu?
Tu erai ud la 4 ![]() This post has been edited by bion: 18 Apr 2023, 09:31 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Azi noapte au interveni plompierii la un incediu in targ. Un apartament de la etajul 4 (ultimul). Fara victime. Banuiesc ca apa stropita a afectat serios toata coloana.
Individul, singur, a mai provocat un incendiu cu cativa ani in urma. Si-a preparat mici pe un gratar imporvizat pe balcon. Apartamentul era debransat de la toate utilitatile. Se incalzea idiotul cu focul facut in mijlocul camerei intr-o galeata de tabla... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.043 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Deci daca fac grătar e bine sa am furtunul sub presiune pt orice eventualitate? Sau asta se aplica numai pe balcon ?
Totuși dacă umbla cu improvizații ce mai conta daca trăgea un furtun de la chiuveta și punea niste sprinklere pe tavan. ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
Putea sa-si traga si mai mult. Omul e dbransat de la utilitati.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Ciobanii si carnea de miel...
In piata agro ciobanii vindeau mielul taiat cu 40 lei/kg. Inainte de pastele ortodx, au dat buzna cumparatorii. Jegosii au urcat pretul la 50 lei/kg. Ce si-au zis? Au venit fraierii hai sa-i ardem... Oricate motive ati invoca in apararea lor, scumpirea motorinei, materiilor prime, etc. nici un alt motiv decat lacomia lor poate justifica o majorare de 25% intr-o saptamana. Si in cazul acesta nu se mai poate da vina pe intermediari. Se vedea clar dupa imbracamintea lor ca sunt ciobani autentici. De vina sunt si cumparatori ca le dau apa la moara speculantilor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.546 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/s...de-parcare.html
<span class='edit'>20 Apr 2023, 07:12:</span> QUOTE(radian @ 20 Apr 2023, 07:03) In piata agro ciobanii vindeau mielul taiat cu 40 lei/kg. Inainte de pastele ortodx, au dat buzna cumparatorii. Jegosii au urcat pretul la 50 lei/kg. Ce si-au zis? Au venit fraierii hai sa-i ardem... Ne ai mai povestit asta odata, ca ai fost sambata si nu ai mai gasit nimic. Te repeti, nea Radiane, ai grija cu ciorba aia de la studenti. In armata ticalosii cica puneau bromura in ceai. ![]() In alta ordine de idei, esti un adevarat mercurial al preturilor, mai ceva ca Daia Noi am cumparat cu 40, Pomana deci This post has been edited by bgdrenault: 20 Apr 2023, 07:15 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Nu ma repet. Sambata au lasat sa se goleasca piata de miei, au facut pauza, sa adune cumparatori, apoi au venit cu miei la carlig si au majorat pretul la 50 de lei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.546 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
14 aprilie, 29922
vineri, deci ![]() jegmanirea cumparatorului e la orice vanzator Sa ti povestesc ca toate zilele am luat mere de la Kaufland cu 2.5 lei, si de sarbatori erau 3.99, aceleasi mere? Sau ca la carrefor legatua de leustean a crescut de sarbatori la 3 lei, dupa ce cu 2 saptamani inainte erau 2 lei. Si ca ridichile au crescut de la 1,59 la 2 lei? etc, etc Despre ofertele la carnea de porc, care brusc de la 19,99 a devenit 2.39, asa , subit, si plina de apa cu sare Toti "fura" in perioada asta, ca stie ca omul cumpara si nu se mai uita sau vrea sa aiba. This post has been edited by bgdrenault: 20 Apr 2023, 07:42 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.469 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cresterea pretului cand e cerere se numeste capitalism. Dar de ce ai lua miei d ela "cioban" si nu de la metro, carrefour etc (bine, afara de situatia in care la petrosani nu ai asa ceva)?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Ca daca nu esti pe faza, se mai termina. Multi se dau atei, dar de paste nu vor fara pasca, oua rosii si miel.
![]() Ca altii iau de 30 de ani din acelasi loc. Etc |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Ei pe langa Metro, intradevar nu avem in targ dar de aia sunt destule, Carreor, Lidl, Kaufland, etc.
La supermarket s-a gasit carne de miel, de fapt de acolo a si luat consoarta. Este o ideea mai scumpa decat in piata, dar e drept presupune si cheltuieli mai multe, procesare, amblare, etc. Si ai siguranta ca inainte de a fi sacrificat mielul nu fugea ca nebunul daca ii arunca-i o minge sa ti-o aduca... ![]() In piata mieii se vand intregi sau la jumatate. Pentru cei cu familii mai numeroase si mai traditionalsti (adica se indoapa doar cu preparate din carne de miel zile intregi) e mai convenabil sa cumpere un miel intreg sau o jumatate de miel. Am mai spus, am biroul in imediata vecinatate a pietei agro si zinlic trec pe langa ea. Zilele astea a fost cumplit, ieseam in curte la fumat si asculat bietele animale cum plang. Deci imi este comod si chiar ma relaxeaza sa intru zilnic prin piata si sa-mi cumpar una alta, de ce am nevoie. In perioda aceasta ridchi, ceapa verde, usturoi verde, cate o legatura sa am acasa mereu proaspete. Sectorul in care s-au vandut mieii este in imediata vecinatate cu cele de produse taranesti, asa ca n-a fost mare efortul sa dau o tura si pe acolo sa casc ochii, mai ales ca era subiect la ordinea zilei in aceea perioada. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 13:43 |