Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Este îndreptățit să afirme asta cu privire la mulți, dar e greșit să generalizezi.
Cert e că Timisoara este abandonată de poliție să rămână în suc propriu. Dacă s-ar aplica legea la tot pasul cu ce se observă doar patrulând prin oraș, multe altele s-ar rezolva implicit. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.540 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 23 Apr 2023, 07:09) Sau poate de la la an pretentiile tale sunt tot mai exagerate, doar esti cetatean european, ce pwla calului, ai drepturi. Esti un exemplu de urmat. Expert in a critica oricand si orice... Cred ca ma intreceti in expertiza, domnule ![]() Nu exista ceva la care nu va pricepeti, miei, cereale, preturi, biblioteci, grupuri sanitare, etc ![]() Bine, eu va apreciez, oameni ca dumneavoastra sunt de pus la rana. Trebe sa beau o vodka cu dumneavoastra la biblioteca aia vestita, nu e de ratat. In rest, cand gasesti un Torino 2022 jegos de a dreptul, Viena la fel, un P=R in Viena cu pisat si cenzurat , un Nisa plin de sobolani, cu lichide cu mirosuri pestilentiale scurse din tomberoane, chiar in centrul orasului, etc, etc, intra adevar, ai pretentii exagerate. Ca A zis colegul de Szeged, da, dar sa mearga in Budapesta, sa stea cateva zile si sa colinde si pe jos cartierele din centrul orasului. S ar putea sa fii uimit .In 2021 am stat la un apartament chiar in centru si sunt destule de discutat. China e la ea acasa si acolo acum, cu toate minusurile ei. This post has been edited by bgdrenault: 23 Apr 2023, 08:19 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
In Vest, orașele mega turistice trebuie să facă eforturi mari să rămână vizibil și olfactiv curate.
Mergem poate anual la Budapesta, sau mai rar, dar anul trecut erau multe reabilitări in Pesta. Nu vizitezi orașe ca sa le cauți nod în papură la mirosul unor tomberoane. Orașele astea au avut și vor avea extrem de mulți turiști. Am fost Luna asta la Veneția. Am bântuit și Treviso și am stat în Mestre. Nu am simțit ceva deranjant . Nu am văzut mizerie neglijată, cotloane unde la noi pute a urină, nu aveau nici un miros suspect. Nu erau peturi sau alte gunoaie rămase pe.undeva. Mai mult, la Timișoara stam foarte rău la curățenia și siguranță în zona șantierelor, pe lângă că lasă impresia veșniciei. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In urma cu vreo 20 de ani, prin natura serviciului de atunci, am facut naveta la Budapesta saptamanal, timp de trei ani. acunosteam orasul, puteam sa ma angajez taximetrist acolo. Nu stiu acuma, dar atunci avea faima de cea mai curata capitala eurpeana.
N-o vazut-o bgdrenault pe atunci ca ti-ar fi facut un intreg pomelnic de cat de scarbit a ramas de oras… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
In februarie am dus progeniturile să vadă Parisul și când coboram de la Sacre Coeur spre Montmartre, trecând prin tot felul de piațete, au remarcat o doamna cu numere de Botoșani parca, cum parcase pe colțul in V al bifurcației și intrase în ceva magazin. Nu mirosea dar ...
|
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 23 Apr 2023, 08:30) Vine Bion si-ti explica ca vina este a timisorenilor nativi in Oltenia sau Moldova. Nativii banateni n-ar face una ca asta, fereasca bunul mnezeu. Din pacate Timisoara nu a evoluat a involuat In mare parte din cauza imigratiei cu populatie care nu avea nivel minim de civilizatie. Si nici nu vrea. Ce a fost orasul nu ai cum si de unde sa ai habar. Ca zice colegul de autoritati si organe indolente. Pai acoio colcaie de parveniti trogloditi. Nu e imaginatie e realitatea care unora nu le convine.Paradoxal in postari vecinu aduce dovezi. ![]() La multi ani Gheorghe ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.540 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 23 Apr 2023, 09:47) N-o vazut-o bgdrenault pe atunci ca ti-ar fi facut un intreg pomelnic de cat de scarbit a ramas de oras… Din 2007, merg cam la 2 ani prin Budapesta, si stau minim 2-3 nopti, asa ca o stiu si de buna si de rea. Acum nu mai caut obiective turistice, ca s vazute toate, pe indelete, caut restaurante cu mancaruri unguresti. <span class='edit'>23 Apr 2023, 11:48:</span> QUOTE(rue @ 23 Apr 2023, 09:40) In Vest, orașele mega turistice trebuie să facă eforturi mari să rămână vizibil și olfactiv curate. Ce doream sa spun, si o sustin si cu poze la nevoie, ai zis de orientarea catre vest, si nu mai e asa valabila. ca in rest, unele or fi mai curate decat timisoara, posibil. Dar din cauza migratiei, au pierdut lupta cu respectarea legii si implicit cu asigurarea curateniei. Lupta cu elementul infractional devine o prioritate, si implicit ceva ramane in urma. Am fost la Viena, prima data, in 2007, si am ajuns intr o duminica dimineata la ora 7. Superb orasul, curat, linistit, oameni respectuosi, De atunci am mai fost de cele putin 7-8 ori, cu mai multe zile state, nu doar tranzit, si de fiecare data l am gasit tot mai ponosit. In mai toate cazurile, la Viena , las masina in P+R. Daca inainte erau parcari sigure si curate, incercati acum sa coborati sau sa urcati pe scarile pietonale. This post has been edited by bgdrenault: 23 Apr 2023, 11:51 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Daca nu erau nespalatii aia sa invadeze Timisoara, azi erati si voi un targ prafuit, gen Resita, traind cu amintiri gloriose din perioada imperiala, un pic mai mare, mai cosmopolit, un centru universitar redutabil si cu o economie de subzistenta. Nespalatii aia va asigura prosperitatea economica a targului.
Bgdrenault, iti sugerez o saptamana in Republica Moldova. O sa vezi cu alti ochi occidentul. Nu ca n-ar fi nimic de criticat acolo, dar inainte sa arunci cu noroi in altii mai arunca o privire si prin batatura. Ce vrei tu, este situatia ideala, pe care poate o vei intalni intr-o vreo reincarnare ..: |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
In republica Moldova unde? Ca la Chisinau merg de 3-4 ori pe an. Cunosc, fost si in cramele lor, si in alte orasele.
Daca vrem sa comparam Moldova cu Austira, e buna comparatia. Ce am vrut sa spun, si vad ca o dam langa, este ca nu mai poate fi general valabia zicerea "uitate te spre vest si fa ca acolo" Dimpotriva. daca vrei sa te faci bine, respecta regulile de bun simt, aplica le si spune si copiilor tai sa faca asta. Putem realiza ceva si fara sa ne uitam catre altii care candva, intr adevar, erau exemple. ce am gasit candva in Vest, in orasele mari turistice, acum regasesc in orasele lor, austriece, franceze, italiene, mici si cochete. Pana cand? Cine stie Anul trecut am stat vreo doua nopti intr =-o statiune Chatillon, in Italia, la granita cu Franta.. Si chiar intr o locatie rustica. Superb, niste oameni care dimineata la mic dejun, mi au cerut sa nu cobor inainte de 7.30 sa poata sa mi aduca produse de patiserie firbinti de la brutaria din sat. Dar, au spus ca in 5-6 ani, se darama totul, deja se incep constructii care nu mai au legatura cu specificul locului, inghesuite, in scop comercial. Asta i viata. This post has been edited by bgdrenault: 23 Apr 2023, 12:29 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Radian. Beneficii /pagube cam da cu minus. Nu poti sa iesi din mentslitatea de orasel monoindustrial abandonat. Ce s-a sles din Petrosani cu infuzia enorma de imigranti? Iti dai cu tesla. E ok atragerea de populatie in centre. Dar in RO si cel putin in TM a adus regres in civilizatie, educatie, civism etc. Economic calitatea majoritatii imigrantilor e cam subtire. Asta datorita mai ales invatamantului si educatiei comuniste. Putini oameni de calitate productivi si f. multi lumpeni au venit 8n orasele mari.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Stiu Timisoara cum era prin anii 60, de prin 70 si mai bine ca am locuit acolo.
Cum era prin anii 60 n-a mai fost in 70 si dupa tot mai rau. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Bioane tu te plangi de concitadinii tai banatenii mehedinteni si ma acuzi pe mine de mentalitate de nu stiu care.
Acuma, sa ai pretentia ca cei care vin sa lucreze in fabricile din Timisoara sa fie material uman de buna calitate e cam exagerat. De unde? Asta-i pretul pe care-l plaititi pentru dezvoltarea industriala. Probabil in vreo 2 generatii, descendentii lor vor fi niste oameni civilizati... Germanii, cei educati, dupa al doilea razboi mondial au beneficiat la greu de muncitorii turci care practic le-au reconstruit tara. Diferentle culturale erau enorme. S-au invatat sa convietuiasca cu ei. Comparatia cu infuzia de imigranti din Valea Jiului cu cea din Timiosara nu stiu in ce masura e comparabila. In TM au venit oamenii benevol. Cu pregatirea pe care o au, asta e, altii mai buni n-aveti de unde, dar aveti neoie de ei ca de aer. In Valea Jiului situatia a fost un pic diferita. In anii '80 au fost adusi, impotriva vointei lor, zeci de mii de oameni, la mina, din toata tara. Pe linie de partid, pana la nivel de director de intreprindere au fost date sarcini, cati oameni sa fie detasati la mina. Toti s-au grabit sa se scape de toate leprele si toti puturosii din propria ograda. Astia toti s-au concentrat gramada in Valea Jiului. Au fost batai de strada intre moldoveni si maramureseni si diverse alte clanuri, in buricul targului. Iti era si frica sa iesi pe strada. Zi mersi ca un mehedintean s-a c.acat in parcarea subterana si nu vreun arab suparat ca nu primeste autorizatie sa-si construiasca moschee pune o bomba. Se poate si mai rau... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Cei veniti din '70 imcoace nici acum nu au invatat nimic. Au stricat ce au gasit si continua prin copii. Ce te face sa crexi ca imigrantii benevoli au fost indivizi de calitate. Daca erau faceau ceva acasa. Faptul ca e nevoie de forta de munca nu inseamna ca ce vine e de vreun folos. Pretentii da, munca ioc. Orice HR din zona iiti poate da amanunte.. Ca nu stiu e una ca nu vor si strica e alta. Drame asemanatoare pentru anumite perioade la AR, Ma refer la trait nu auzit.
Batai de strada intre tribul cu palariute si altii au fost si aici. Cei dati afara din minerit veneau pe aici. Cu sutele. Eram vraci la intreprindere si faceam angajari. Ce venea la scolarizare, am povestit. Nu s-au civilizat mai de loc ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.040 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa inteleg ca talica ai călcat în ce au făcut aia acolo, de te a fectat Intr un fel? Ori ai mirosit doar?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Timisoara sufera nu doar din cauza oltenilor si moldovenilor de acolo, dar unul ca bion nu o sa recunoasca niciodata asta. Un singur exemplu: acum vreo 3 ani, intr-o iarna cu zapada, la Timisoara in centru trotuarele erau pline de troiene, la Craiova era curatenie bec.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
Cand 90% din locuitori sunt imigranti ce spirit civic astepti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
rue |
![]()
|
Acum vreo 12-13 ani, sau mai multi, un fost coleg de serviciu a pus o poza cu o mașină ce bloca o bandă pe Clujului, in dreptul băncilor, dinainte de Județean Tm.
Am știut a cui e mașina și contactat pe timișoreanul cu origine controlata si cetățean american, sa mute mașina. Fostul coleg de serviciu mi-a zis că a fost contactat de bănățeanul american și amenințat cu bătaia (e și maestru cu centura neagră), in loc să zică măcar scuze, chiar și pe românește. Mi-a fost jenă de mârlănia unui om pe care îl considerăm un reper civilizat. This post has been edited by rue: 23 Apr 2023, 20:22 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
Norocul vostru cu noii veniti, altfel erati o zona mai depopulata ca Valea Jiului…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Problema VJ e că nu e de muncă, a TM e că nu sunt muncitori.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Nivelul de educatie, simt civic, cinstea se puteau deduce imediat dupa 90 din ziarul Timpolis.
Autorul jafului, furtului, violului XY nascut in jud ... In urma unei discutii asemanatoare citeva saptamini s-a facut o statistica si cei nascuti in zona erau copii mici. Asta este realitatea si in ziua de azi. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
rue |
![]()
|
Similar scriau ziarele din De, IT, FR, A etc, doar că erau despre români, cumva acoperind și spectrul rrom.
This post has been edited by rue: 23 Apr 2023, 21:10 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(yoncv @ 23 Apr 2023, 18:25) acum vreo 3 ani, intr-o iarna cu zapada, la Timisoara in centru trotuarele erau pline de troiene, la Craiova era curatenie bec. Daca vrei, iti si explic de unde extorsiunea degajamentului... Nici io nu-s banatean d'origine, nici nu-mi doresc a ma considera cineva ca atare. Da' pe la astai ninge o data la 4 ani, intr-o joi. Cand in sfarsit ninge serios, ii paleste economia de consum, e prapad pe la ddman si altele, vand aia toate lopetile in 5 minue, ca alea vechi s-au copt stand. P-acasa, pe unde ningea serios de n-spe ori pe iarna, aveam lopata heavy duty, cred ca are vreo 20 de ani de viata. Da' ca sa fie totul mai amuzant acum -3 ani aia, a fost o iarna perfecta. Primarele de-atunci al Cimisoarei (ai auzit de Robu, ala cu palmierii) a reusit sa f*ta complet contractele de deszapezire, asa ca nu trotuarele au fost problema serioasa, cat drumurile publice. Cum ma mai rupeam in drifturi dupa ce o lasam pe a mica la gradi... Drumurile principale a reusit sa le hai-sa-zicem curete in vreo 3-4 zile. Alea secundare au ramas patinoar inca vreo saptamana, pana s-a incalzit un pic, ca zapada aia s-a facut bocna. Mna, in centru n-avea cine sa curete strazile, ca tot ce era mana de lucru dadea la lopata prin intersectiile mari, sa se poata cat de cat circula. Mna, Robulanul mentionat mai sus, artizanul intregii distractii mentionate de tine, e din Bosig, care nu se incadreaza la Banat ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
Mein lieber Freund es ist Bocsig(boksig), ein Lörrach fuer RO. 😀
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(rue @ 23 Apr 2023, 21:06) Similar scriau ziarele din De, IT, FR, A etc, doar că erau despre români, cumva acoperind și spectrul rrom. In 2007 copii au plecat in .de la munca, ca freelanceri in IT, salariile erau de citeva ori mai mari decit la Siemens VDO plus ca i-a deranjat si modul de salariare diferentiata de la noi. Cel mic a inchiriat un apartament intr-o vila cu trei apartamente, la parter si la et 2 le aveau inchiriate aceeasi familie, el la 1. Dupa vre-o saptamina bate la usa vecina sa-l cunoasca si sa-l intrebe daca locuieste acolo, copilul mirat spune ca da, de o saptamina, totul OK, vecina pare mirata, intreaba de unde este si afla ca din .ro. Pleaca si peste o zi apare vecinul cu ceva prajuturi de casa si-l serveste ca vecina era la munca. Din vorba in vorba afla ca vecinii au fost terorizati cind au aflat ca vine sa stea acolo iara un roman.. ![]() Al meu intreaba care a fost problema cu romanii, bineinteles o familie si gunoi lasata pe holuri, scandal, circ in toiul noptii si tot felul de mizerii facute. La asta il intreaba da cum ii chema pe romanii aia? Lingurar! Bun asa, acuma explica-i neamtului ce inseamna acel nume... foarte bine s-au inteles mai departe cit timp a stat acolo, vreo 5 ani cred. This post has been edited by Agrig: 23 Apr 2023, 22:35 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
rue |
![]()
|
In 97 am fost la Ilmenau la ISWI, festival similar cu ISWinT. Erau peste 400 de studenți din toată lumea. Romani erau măcar vreo 15-20, din toată țara. Am avut privilegiul să nu simțim în nici un fel vreun aspect negativ făcut de romanii ce ajunseseră în DE până atunci.
La sfârșitul lui 2013 aveam ultima ședință cu boardul tehnic al unei arii tehnice de la client. Trecuseră aproape 2 ani de proiecte și era multă emoție în vocea tuturor, urmând să închidem ultimul proiect. Au început ședința.cu dear friends și au recunoscut că în urma cu 2 ani când au primit vestea.ca vor avea colaboratori români, erau influențați de ce știau din media și puțin temători. Cu unii dintre ei am ramas cumva prieteni și azi. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
In perioada in care am facut naveta saptamanal la Budapesta mi-am inchiriat o garsoniera. Patronii mi-au cerut sa caut una mai mare in zona centrala, unde sa pot tine si o mica expozitie de biciclete. Aveau vreo 5, 6 piese. Locuiam acolo, de regula, de joi seara pana duminica dimineata. Dupa vreo 2, 3 saptamani am inceput sa ma salut cu vecinii de palier. M-am trezit cu o babuta la usa, cu o farfurie de prajituri sa-mi ureze bune venit in bloc.
QUOTE(marksman @ 23 Apr 2023, 21:53) Asta era acum vreo 10, 15 ani. Mai degraba as zice ca problema majora a zonei este depopularea. In petrosani populatia, raportat la 1990 a scazut la jumatate. In restul localitatilor e si mai rau. Cei care cat de cat stapaneau o meserie au plecat de mult in strainatate. Cumantul meu are o firma de proiectari in constructii. Este intr-o cautare continua de angajati nu gaseste nici pe de parte de cati ar avea nevoie. Sa nu-si piarda clientii a fost nevoit sa-si deschida sucursala in Timisoara. Una din surori este Inspector resurse umane la o firma britanica de subansamble electronice. In continuu is in criza de persoanal. S-a deschis santierul pentru constructia unui magazin Dedeman. Orasul e plin de panouri prin care anunta disponibilitatea a 130 de locuri de munca. Nu stiu cum stau cu amatorii. De curand in ziarul local am citit ca un romano-canadian a batut palma cu primaria sa deschida o fabrica de concentrat de minereu, investite 20 mil. USD. Cu materie prima adusa din Caras Severin. Se lauda ca pana acum, in ultimi cativa ani a investit peste 12 milioane USD in Caras-Severin in lucrari de explorari prospectiuni miniere. La URicani este cel mai mare si mai pur zacamant de cuart. Neexploatat. Doar explorat, prospectat. Adica, zcamant nu presupus ci dovedit. O adevarata comoara. Zice ca vrea in Petrosani fabrica ca are nevoie de 400 de oameni si ca aici exista fostii mineri care au exeprienta in domenii similare. Ma tem ca o sa aiba o mare dezamagire. Cei iesti la pensie, de tineri (de la 45 de ani) au pensii de 6, 7000 lei, aia nu mai vor la munca. Cei mai tineri is plecati. Cea mai mare sansa sa-si gaseasca forta de munca este sa-si aduca muncitori din Oltenia. Si-a asa sunt destui olteni stabiliti aici de multe generatie. Asimilati de mult. O infuzie de cateva sute de olteni adusi de la tara, m-ar face sa dau in depresie gen Bion... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.461 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 23 Apr 2023, 11:36) Din pacate Timisoara nu a evoluat a involuat In mare parte din cauza imigratiei cu populatie care nu avea nivel minim de civilizatie. Si nici nu vrea. Ce a fost orasul nu ai cum si de unde sa ai habar. Ca zice colegul de autoritati si organe indolente. Pai acoio colcaie de parveniti trogloditi. Nu e imaginatie e realitatea care unora nu le convine.Paradoxal in postari vecinu aduce dovezi. ![]() La multi ani Gheorghe ![]() Pe cand aveam des cu treaba la timisoara, ieseam la masa cu o echipa mare a unui furnizor de acolo. Din vreo 12 oameni, unu nu era nascut acolo. Ba chiar din vreo 3 furnizori, unul singur avea un interlocutor timisorean get beget, restu deva, Arad, Oradea, Bucovina etc. Si vorbim de oameni cu venituri mult peste medie, nu de operatori in banda. Fara aia sa cheltuie bani acolo, erati fix ca Resita cum zice radian. @radian, zi mersi ca nu-ti aduce mineri bengalezi.... This post has been edited by einstein1984: 24 Apr 2023, 08:47 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Eu sunt suparat si nu depresiv.Aia cu cumnatu si TM da cu virgula
![]() Migratorii din vale au venit in mare parte in Banat. Harnici si civilizatii cum ii stii. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 01:07 |