Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.547 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Uite, pana si axa a inteles ce voiam sa zic.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Digisport1 prinde?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Doar Antena Satelor
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
.
Cand zice Radian ca a vazut din alea imi amintesc replica aluia din balada lui cab hogue cand a vazut a doua oara un automobil ![]() This post has been edited by bion: 19 May 2023, 19:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Budai a iesit pe sticla cu marea reforma a pensiilor. Prea mare lucru n-am inteles. Varsta de pensionare va fi de 65 de ani, nici pana acum nu a fost mai mica. Cica toata lumea. Deja un motiv ca p eventuala viitoare lege sa fie respinsa de CCR. Femeile din totdeauna, si cam peste tot aveau varsta de pensionare mai mica. Zice, domn ministru ca nu va mai exista pensie mai mare decat salariu. Dar nu prea da detalii. Dar a precizat, clar si explicit pensiile actuale nu vor scadea. Deci, traisca guvernul, traiasca reforma...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Efectele adverse ale luptei împotriva discriminării, de-aia ajung și femeile la aceeași vârstă de pensionare.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Budai, acest Caragiale al timpurilor noastre
Sa se revizuiască poftim, dar sa nu se schimbe nimica. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bruxelles-ul a zis clar si explicit. Vrea o reforma radicala a sistemului de pensii in Ro. Caraghiosii nostri isi imagineaza ca-i pot aburi cu niste masuri care fac abstractie de fondul problemei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tocma matale monser sa vrei pensii corecte
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Adica? Ce vrei sa spui?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 22 May 2023, 18:11) Budai a iesit pe sticla cu marea reforma a pensiilor. Prea mare lucru n-am inteles. Varsta de pensionare va fi de 65 de ani, nici pana acum nu a fost mai mica. Cica toata lumea. Deja un motiv ca p eventuala viitoare lege sa fie respinsa de CCR. Femeile din totdeauna, si cam peste tot aveau varsta de pensionare mai mica. Zice, domn ministru ca nu va mai exista pensie mai mare decat salariu. Dar nu prea da detalii. Dar a precizat, clar si explicit pensiile actuale nu vor scadea. Deci, traisca guvernul, traiasca reforma... Totusi ce n ai inteles? femeile egale cu barbatii se vor revizui pensiile care s-au obtinut din cumulari de beneficii, si toate pensiile care au ca rezultat o valoare mai mare decat salariul net al respectivului. nu se mai iau in considerare echivalarile, adica 20 de ani de sef nu se echivaleaza cu 15 ani de sef si 5 de sefulet pensiile care nu intra in categoriile de mai sus nu vor scadea Sa vedem indeplinite chestiile astea, mira m as |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Sperare humanum est...
Adica un miner care a avut ultimul salariu 3500 net si prima pensie 6.000 lei, nu are pensie speciala ci asa este este algoritmul de calcul bazat pe grupa 1, pensie bazata pe contributivitate, etc, un politist, pensionarii militari si multe, multe alte categorii vor ramne cu pensiile pe care le au. Reforma pwlii. Nu l-am auzit sau poate nu am fost eu atent suficient, cei care cumuleaza mai multe pensii, de exemplu magistratii vor ramne cu toate ca pensiile nu se reduc. E bine ca sunt fericiti ca tine care inteleg totul. Ma indoiesc ca pe cei de la Bruxelles ii va duce capul sa inteleaga ce intelegi tu... This post has been edited by radian: 23 May 2023, 09:58 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai cei de la briusel au si ei ceva pensii fara contributivitate, sanatosi sa fie
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
Barosane pensii. In urma cu vre 15 ani un fel de jurist sau asa ceva la briusel, la 3o de ani ducea net leafa de 10k euroi.Era ginerele unei colege.Parintii aluia aveau pensii f. mari fiind si ei fosti functionari cu grade pe acolo.Socru din Ro saracu fost judecator la c. de apel avea la pensionare pe vremea lui Boc 12ooo roni. Acu cica e pe la 18- mii. S-a pensionat cand era vorba ca nu le mai da speciale. Innainte de pensie cateva luni toti isi dadeau sporuri peste sporuri, indemnizatii, prime etc. ca sa sa iasa aritmetica bine.Nu cred ca o sa il bage la contributivitate.
O fosta vecina raposata intre timp a aranjat o pensie de invaliditate gr. I pe baza de schizofrenie etc.A obtinut si handicap cu insotitor sotul.Cred ca era fara revizie sau cu revizie la 3 ani.Pe vremea aia spaga era echivalentul a trei pensii.Dezavantaj ca a trebuit sa stea o perioada x internata la glumeti ca sa indeplineasca criteriile. nenumarte si dubioase sunt caile de a obtine o pensioare. O coleg de breasla a dat la o jumate de sat langa Buzias certificat de handicap ca erau nevazatori. Cand a pocnit buba a scapat pe motiv de frate fost scretar II la UASCR pe Timisoara , ulterior secretar de senator psd si prodecan. Cred ca si acu ca e psd la ciolan e directoare de policlinica. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bion |
![]()
|
https://adevarul.ro/stiri-locale/targu-jiu/...ai-2269925.html
Plecara hoti la Timisoara si ramasera fara vraci |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Numara ziaristul medicii precum Pristanda steagurile ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Olteni
25 May 2023, 16:59: Joianis Ieri dadea ultimatum la rotatie azi nu e nici un zor, sa vedem cu greva sa mai discute. This post has been edited by bion: 25 May 2023, 15:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
De azi au crescut salariile politistilor si ale functionarilor din primarii. Pentru profesori nu sunt bani, se incarca gugetul prea tare. Jegosii. Sunt bani pentru pensiile speciale, sunt bani sa plateasca pensii calculate dupa algoritmi halucinanti care asigura pensie dubla fata de salariul din perioada de contributivitate.
2 Jun 2023, 09:04: Astazi je. Mic accident domestic. Imi prepar micul dejun. Azi, cana de ceai, doua oua fierte, moi si doua feliute de paine prajita cu unt. Ouale fierte le iau din fierbator si le pun in chiuveta sa se raceasca. Apoi, cand fac transbordarea spre masa , pe unul l-am scapat pe jos. Fericirea lui Oscar. Cand imi fac de lucru in bucatarie sta langa mine, nu cumva sa rateze vreo ocazie. Si n-a ratat-o... A lins oul imprastiat pe gresie, cu o viteza impresionanta... This post has been edited by radian: 2 Jun 2023, 08:04 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Ce o fi ăla fierbător de oua?
Coincidenta și eu am mâncat tot ou fiert in dimineață asta, dar fiert in ibric. Și mie îmi place oul tare, alea moi nu prea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2023, 09:36) Ce o fi ăla fierbător de oua? Coincidenta și eu am mâncat tot ou fiert in dimineață asta, dar fiert in ibric. Și mie îmi place oul tare, alea moi nu prea ![]() https://www.cel.ro/cauta/fierbator+oua+delimano/ Gasesti oferte pe net cu sacul. Chestie utila, in functie de cata apa pui fierbe oua tari, semimoi sau moi. Nu trebuie sa stai cu ochii pe ceas sa cronometrezi ca la ibric. Mie imi plac ouale moi. Tu ai mancat un ou fiert, eu am mancat un ou fiert, Oscar a halit un ou fiert. Diferenta majora fata de proiect era ca eu sa mananc doua oua fierte si Oscar pwla oua fierte,,, Asa a vrut bunul mnezeu. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Dar ce ai fi vrut să mănânci matale 3 oua și eu și oscar sa murit de foame ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
La oul matale n-am ravnit doar la al lui Oscar.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai râvnit la oul lui Oscar?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
Viceversa, el la al meu.
![]() M-a urmarit insistent si evident interesat cand le-am scos din chiuveta si m-a deocheat de am scapat unul pe jos. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
saracu' Oscar
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
axabrt |
![]()
|
Momentul ăla când ai ferrari și nu mai ai carnet[attachmentid=1628149844]
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Notarii din Valea Jiului. Bisnitari ordinari. Un jurnalist local a facut o mica ancheta. O imputernicire pentru scoaterea unui copil minor din tara, in Tg. Jiu, 50 km distanta, costa 38 lei, la birourile notarile din Valea Jiului ajunge si la 450 lei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Nasol nenea radian.
Le cve cum e tarif? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Nu cunosc mercurialul in bransa. Nu dau bani la curve si nu joc jocuri de noroc pe bani. Joc carti in fiecare zi, aproape (de aia am si numit carciuma preferata biblioteca) dar niciodata pe bani. La pacanele cel putin nici macar nu cunosc regulile de joc. N-am jucat niciodata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:38 |