Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am voie sa mananc croissant cu unt si sa beau cafe la volan ?
daca iau o autostopista si ea incepe sa se dezbrace langa mine ca i e cald ce trebuie sa fac ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 14 Jun 2023, 14:47) cind nu vezi CLAR numărul mașinii din fața ta dar în rest distingi toate elementele componente nu văd în ce consta oericolul Pai daca distingi toate componentele , de ce nu vezi clar numarul? componentele acelea pot fi semne de circulatie cu litere pe ele, de exemplu E mai complicat. De asta exista doctori. Doar ca......si doctorii sunt moralisti 14 Jun 2023, 14:53: QUOTE(marksman @ 14 Jun 2023, 14:49) de ce nu porti lentila cilindrica, are feciorul, si nici o problema noaptea Dar fara ochelari, intr adevar, vede distorsionat Se si opereaza, dar nu ne am hotarat daca sa o facem This post has been edited by bgdrenault: 14 Jun 2023, 14:53 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
semnele de circulație sînt în așa fel construite incit să le vezi
indicațiile rutiere și alte înscrisuri oare le vezi chestiile mai puchinoase nu le distingi în clar, numărul la mașină fiind unul aaa, dacă vreun cunoscut se agita ori pe marginea șoselei, ori e la volanul mașinii lui, nu-l vad 😁 eu vad doar mașinile de pe sosea și posibilele obstacole ce s-ar intersecta cu traiectoria mea suficient zic 🙂 altfel aș răspunde lui X i-aș da binețe lui Y ceea ce m-ar distrage de la vondus |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nu face față
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Gil26 |
![]()
|
atunci schimba masina
![]() |
--------------------
Dacia
2017
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Normal ca o lasi sa se dezbrace, naibii, sa nu i creasca temperatura
14 Jun 2023, 15:23: QUOTE(Cosstel @ 14 Jun 2023, 14:57) semnele de circulație sînt în așa fel construite incit să le vezi indicațiile rutiere și alte înscrisuri oare le vezi chestiile mai puchinoase nu le distingi în clar, numărul la mașină fiind unul eu vad doar mașinile de pe sosea și posibilele obstacole ce s-ar intersecta cu traiectoria mea suficient zic 🙂 Mda, stii tu vorba aia, pentru ce mi trebuie mie vad indeajuns. Naibii, circulatia rutiera e despre altii, asta incerc sa ii spun si feciorului meu, care intotdeauna incearca sa fugareasca toti cei 140 de cai de pe megane. Eu las intotdeauna ceva in grajd This post has been edited by bgdrenault: 14 Jun 2023, 15:23 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cu spaga sau fara spaga oftalmolgul isi asuma avizul periodic. In caz de accidente grave ar fi de facut examinarea medicala a celor implicati. Sigur nu ar mai da nici un vraci apt, din pix.
De colegul cosstel care zice ca nu stia de viza periodica ncsf. Sa speri sa nu il intalnesti noaptea pe ploaie |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai in caz de accident cu proces se poate cere examinarea la medicina legala, aia nu cred ca dau din pix
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 14 Jun 2023, 16:20) Tu faci bascalie, dar nu sunt foarte convins ca ai dreptate. Ti-o spun din propria experienta. Primii ochelari i-am avut in clasa I-a. Nu i-am purtat ca au ras copii de mine. Port ochelarii permanent din clasa a VII-a. Teoretic, dupa normele de atunci n-as fi fost apt sa dau admitere la Institutul de Mine Petrosani, am dat si am absolvit. N-as fi fost apt sa fac armata. Mi-ar fi placut sa o fentez dar mi-a fost frica ca daca invoc problema cu ochii o sa pierd si admiterea la facultate. N-as fi fost apt sa lucrez in subteran, am lucrat un an de zile. N-as fi fost apt sa conduc masina, o conduc de cca. 30 de ani si am rulati peste 500.000 km. Am pe constiinta vreo 2 pisici sinucigase. Mi s-a recomandat, acum multi ani de zi, sa incerc sa ma uit cat mai putin la televizor sa nu-mi suprasolicit ochii. De peste 20 de ani, imi castig exitenta din munca la calculator. Daca tu stai bine cu vederea, cinste tie, sa-ti fie de bine, dar abtinete de la a-i judeca pe ceilalti, Nu ai competentele medicale necesare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata purta ochelari din clasa a 2a (teme facute la lampa cu gaz) dar a facut armata. Singura concesie era ca nu i se putea cere sa faca marsuri cu masca de gaze pe figura ca nu vedea pe unde merge, avea voie sa o poarte doar pe loc. Si era in unitate necombatanta, deci nici trasul cu arma nu era f important.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Taica tu era probabil la trasul cu urechea... De e aia nu conta ce vedea, ci ce auzea
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Am sperat si eu sa scap de masca pe motiv de ochelari. Nici vorba. In alea cateva secunde pe care le aveam la dispozitie sa ne punem masca pe bot su trebuia sa-mi scot si ochelarii de pe nas si sa-i bag in buzunar.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Cam de astea am facut si eu. Am fost la geniu pontonieri. De la singura aplicatia cu pod de pontoane am chiulit, era imediat dupa concediu si in ultima zi de concediu m-am internat in spital pentru operatie de amigdalita. In armata am pus explozivi, acum am schimbat tabara, ATEX.
![]() This post has been edited by radian: 15 Jun 2023, 10:08 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Mbre da la radiotelegraf nati fost niciunul
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Jun 2023, 08:34) Tu faci bascalie, dar nu sunt foarte convins ca ai dreptate. Ti-o spun din propria experienta. Nu fac bascalie 15 Jun 2023, 10:18: QUOTE(radian @ 15 Jun 2023, 08:34) Daca tu stai bine cu vederea, cinste tie, sa-ti fie de bine, dar abtinete de la a-i judeca pe ceilalti, Nu ai competentele medicale necesare. E forum, banuiesc ca nu vrei sa batem toti din palme si sa te laudam cand ne povestesti cat de bine stai cu vederea. In rest, ce sa zic, numai de bine. This post has been edited by bgdrenault: 15 Jun 2023, 10:18 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Mi se rupe daca aplauzi sau nu dar ma deranjeaza cand iti permiti sa afirmi ca am luat permisul ilegal. Daca nu incapi de postarile mele n-ai decat sa ma pui pe ignore si ti-ai rezolvat problema.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Pardon domnule, nu am afirmat eu ca l ai luat ilegal, dumneata ai relatat.
![]() Nu ti a pus nimeni la indoilea aptitudinile, pana nu ne ai povestit Zic ca mai bine ne oprim. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 15 Jun 2023, 10:08) Slava domnului nu am fost deloc, poate nea Agrig sa fii fost. Poate era interesant sa inveti morse, dar util comercial nu cred ca mai e azi. da nici sa faci cancer de la campurile alea EM din jurul tau nu cred ca e vreo smecherie. Dar tu cum ai fost la raditelegraf daca nu auzi bine? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(bion @ 14 Jun 2023, 16:03) De colegul cosstel care zice ca nu stia de viza periodica ncsf. Sa speri sa nu il intalnesti noaptea pe ploaie ce spun eu, ce înțelegeți voi sau o parte din voi 🤕 oameni buni! nu sînt chior, văd, văd chiar binișor aș zice dar am o problema la detaliile mărunte acum scriu de pe telefon fără ochelari, ochelarii ii port doar la PC, și nu cred ca am greșeli mai multe ca @bion 😁 dar ca să fim mai catolici decât papa dați în mine și @radian fiind persoane ce suferă de un exces de sinceritate 😆 iar noaptea la condus și pe ploaie, nu cred că am probleme mai mari decât ceilalți șoferi, numai că eu fiind șofer de sîmbătă și / sau duminică mai greu să ne intersectam și mă opresc aici cu discuția, probabil s-a înțeles ce vreau să zic, dacă nu? asta e |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Examenul ala medical periodic l-ai facut si daca da pe bune? Din postare parea ca nu.
![]() Pentru noi Radian e Colombo 2. ![]() Fiind eu Hawkeye, nervos ca ,cu super ochetii nu vad am fost ieri seara la concurenta unde s-a constatat ca reteta era gresita( colega mea ![]() This post has been edited by bion: 15 Jun 2023, 11:27 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 14 Jun 2023, 13:26) Intr-o singura postare ai reusit sa ma jignesti de doua ori. E drept, n-ai zis ca am luat permisul ilegal ci “cam ilegal” . O diferenta de nuanta care mi-a scapat.: Ma ierti? Bioane ai mai folosit ochelari cu lentile cu lungime focala variabila? Avantajul este ca sunt buni si pentru citit si pentru “la distanta”. Dezavantaje: daca ai obiceiul sa te uiti la TV din pat, poti sa uiti. Din pozitia culcat pe laterala o sa vezi doua televezioare suprapuse. Apoi, cand schimbi brusc unghiul sub care privesti, gen conduci masina si arunci brusc privirea in lateral pe oglinda risti senzatii de acarameteala pana iti intra in reflex sa schimbi din reflex si unghiul sub care te uiti. Cand cobor / urc scari trebuie sa merg cu capul in pozitia ghiocel ca altfel percep distanta gresit. Am patit-o la inceput, am traversat strada si cand sa urc pe trotuar n-am inclinat capul si creierul n-a dat comanda corecta la picior, cand sa pasesc pe bordura n-am ridicat piciorul destul. M-am impiedicat si m-am intins pe jos ca vaca. Nici macar nu veneam de la biblioteca… 😷 Oamenii din jur au sarit sa ma ajute. Ce si-or fi zis, unviet batran neputincios, i s-a facut rau, cade pe strada..: |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
esti cam sensibil, Radiane. Daca te consideri jignit, fa un apel la don moderator, poate, poate, idem cu episodul biblioteca
Cu ce te am jignit? Ca am zis ca esti in neregula si ne mai povestesti? Unde i jignirea? Adica, cand cu ochelari pe ochi, distingi cu greu o literea din randul superior al panoului iar cu al doilea doar de la jumatatea superioara , dumneata crezi ca esti in regula sau in neregula? Cand oftalmologul acela te intreaba, zi si tu ce poti vedea, sa nu te intreb eu, zici ca e sti in regula ? Cand te intreaba unde ti ai stricat atat de rau vederea zici ca esti in regula?( de exemplu pe mine ma intreaba doar din partea inferioara a panoului, acum ultima data avea un monitor pe care aparea brusc litera si trebuia sa o spun, monitorul fiind in partea de sus , pe perete, aleatoriu liere mari, mici, etc) Ca i cam ilegal permisul? Ce i jignire? Da, asa consider Nu l ai obtinut ilegal, doar ca permisul nu i pe viata, Asta i si scopul vizitelor medicale periodice, acum la 10 ani, eu l am prins si la 5 ani. Ma rog, eu am zis sa ne oprim, dar tu vad ca ....continui. This post has been edited by bgdrenault: 15 Jun 2023, 17:58 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Ce am spus este adevarat. Ai tu competenta sa judeci daca sunt sau nu apt pentru condus? Vezi-ti de ciorba ta.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Pai dumneata vad ca incepi sa jignesti.
Pe forum ciorba e cam la comun. O facem noi. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Gil26 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() sau QUOTE(einstein1984 @ 15 Jun 2023, 11:00) Slava domnului nu am fost deloc, poate nea Agrig sa fii fost. Poate era interesant sa inveti morse, ... Daca tin bine minte @ Agrig ![]() This post has been edited by Gil26: 15 Jun 2023, 18:05 |
--------------------
Dacia
2017
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:44 |