Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Facusera acolo o casa de odihna si creatie a scriitorilor.
Regina aia e de trista amintire pentru tine ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru mine??? De ce?A fost o personalitate pentru memoria ei am tot respectul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bioane, eu cred ca pt tine e de trista amintire, ca ea a facut lobby pe langa americani si francezi ca sa primim transilvania in 1918....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nenea bion este cu pacientul pe masa și cu telefonul pe forum
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io crez ca ma confunzi.Pricepi cam greu si invers
![]() Personal sunt patriot si national si local . Nu se exclud. ..sa primim transilvania in 1918... Ciudata exprimare.Nu prea le ai cu istoria neamului din care zici ca facui parte ![]() Faza hilara la prima excursie la Balcic. Caldura mare. Coborati din autobuz cautam apa. Intrebam nsite localnici care lustruiau nista banci la umbra- voda , voda Aia mirati. La un moment dat unu din ei. -A, vreti apa.E acolo oa tasnitoare . Ce dreac nu spuneti clar ce vreti. 7 Jul 2023, 11:59: Axa era mai bine invers? ![]() This post has been edited by bion: 7 Jul 2023, 10:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
ok, mea culpa atunci.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Jul 2023, 10:45) nsite localnici care lustruiau nista banci la umbra- voda , voda Aia mirati. La un moment dat unu din ei. -A, vreti apa.E acolo oa tasnitoare . Ce dreac nu spuneti clar ce vreti. poveste germania...6 dimineata..pustiu pe strada...cauta indicatii (nu erau gps sau waze) si intreaba intro germano engeza un gunoier cum ajunge pe nu stiu ce bulevard. dupe 5 minute de gesticulari..gunoierul..ba da romana nu stii ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Marea Unire, nu sunt foarte convins ca a fost o miscare foarte inspirata. Dar este opinia mea si faptele sunt batute in cuie clar.
Regina Maria, prin talentele sale diplomatice si profitand de relatiile de rudenie cu casele regale occidentale. Gratie Reginei Maria a fost recunoscuta aUnirea iar cancelariile occidentale au acceptat sa inlocuiasca termenul de Valahia cu cel de Romania. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Fara ea era mai greu. Mitocanul de Bratianu a faultat pe toata lumea. Cu greu l-au matrasit de la Parissi au trimis altii mai civilizati Si Regina( neromanca) a facut mult mai mult decat multi patrihoti sforaitori.
Radian, fara Unire scriai pe Csepel forum. .hu ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 7 Jul 2023, 11:12) poveste germania...6 dimineata..pustiu pe strada...cauta indicatii (nu erau gps sau waze) si intreaba intro germano engeza un gunoier cum ajunge pe nu stiu ce bulevard. dupe 5 minute de gesticulari..gunoierul..ba da romana nu stii ![]() In Zaragoza ma intreaba soata "Mergi si vezi la ce ora deschide billa aia pt maine dimineata", la care cersetorul de la usa" La 7 deschide" |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
PS Castelul a ramas in administare romana pana in 1948.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]() ![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Paceintii e de mult acasa.Azi a fost zi fara corpo.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]() ![]()
|
QUOTE(bion @ 7 Jul 2023, 10:42) QUOTE(IRONICK @ 7 Jul 2023, 13:42) Hai ca am gasit si poze din primavara cu ala din Lisbon. Am si cu Millau, daca nu m-am laudat suficient. Inainte sa trag masina pe dreapta: h.jpg ( Size: 158.47k ) Number of downloads: 359 Eram pe jos, abia ma dadusem jos din masina. g.jpg ( Size: 178.28k ) Number of downloads: 354 This post has been edited by IRONICK: 7 Jul 2023, 18:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Asa scrie in manual, 'se da la masina in gura, macsim'
![]() A lăsat mașina la service și a văzut că mecanicii au mers cu ea cu 190 de km/h. „Am fost nevoiți să-i dăm în gură” https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/...ii-2282816.html |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 11 Jul 2023, 08:51) Asa scrie in manual, 'se da la masina in gura, macsim' ![]() A lăsat mașina la service și a văzut că mecanicii au mers cu ea cu 190 de km/h. „Am fost nevoiți să-i dăm în gură” https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/...ii-2282816.html https://en.wikipedia.org/wiki/Italian_tuneup nu jtii nimic, sunt multi italieni la timisoara. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Dar pe vremea lui pozele erau alb negru.[attachmentid=1628150845]
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
Intruna din zilele de vacanta, imi las ochelarii pe sezlong ma duc in ghiol la baie. Dupa, ii iau de pe sezlong sa-mi-i pun pe nas. Pwla. Raman cu ochelarr in mana si un brat ramane acolo jos. Am pierdut surubelul care fixa bratul de rama.
Tragedie mare, port ochelari de 50 de ani, stiu ca-s chior, dar nu mi-as fi imaginat ca-s in halul asta de dependent de ei. Aveam nevoie sa dau un telefon. Discutie programata la ora fixa. Am avut nevoie sa merg la un nene de alaturi sa-l rog sa-mi caute numele C in agenda… Un cineva m-a ajutat. El stie de unde, a gasit o bucata de cablu electric, l-a desfacut si mi-s legat bratul la ochelari cu doua lite impletite. Ajuns acasa, la un atelier de optica medicala au inlocuit surbul lipsa. 5 lei. Atata costa lumina ochilor mei… This post has been edited by radian: 12 Jul 2023, 13:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() This post has been edited by maho: 12 Jul 2023, 14:05 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
img_1_1689167985119.jpg ( Size: 25.54k )
Number of downloads: 152
nu stiu daca am pus poza pe discutia care trebuie |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
O pereche de rezerva am in torpedoul masinii. Dar cu aia vad acceptabil doar la distanta, cat sa pot conduce masina, dar cu ai nu vad indicatiile de pe Waze.
Acum vreo 15 ani am fost cu o familie de prieteni, la parintii amicului intr-un sat pe langa Calafat. Cu niste verisori de ai amicului am mers la baie la Dunare. Am mers cu masinile alora sa putem noi sa bem o bere. A parcat ala masina, incalzit ma dezechipez repede sa ma racoresc in apa. Ochelarii ii pun in locul cel mai sigur. Poseta sotiei. Aceasta isi pune poseta rezemata de o roata din spate. Dupa cateva minute soferul vrea sa-si mute masina mai la umbra, a trecut cu roata peste poseta, s-au dus pe pwla ochelarii… Tin minte, am facut baie in Dunare. In apa aparent linistita, in apa pana la brau nu ma puteam tine pe picioare, ma fura curentu apei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 12 Jul 2023, 13:38) img_1_1689188577562.jpg ( Size: 50.34k ) Number of downloads: 142 si ceva color |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Jul 2023, 19:40) O pereche de rezerva am in torpedoul masinii. Dar cu aia vad acceptabil doar la distanta, cat sa pot conduce masina, dar cu ai nu vad indicatiile de pe Waze. Acum vreo 15 ani am fost cu o familie de prieteni, la parintii amicului intr-un sat pe langa Calafat. Cu niste verisori de ai amicului am mers la baie la Dunare. Am mers cu masinile alora sa putem noi sa bem o bere. A parcat ala masina, incalzit ma dezechipez repede sa ma racoresc in apa. Ochelarii ii pun in locul cel mai sigur. Poseta sotiei. Aceasta isi pune poseta rezemata de o roata din spate. Dupa cateva minute soferul vrea sa-si mute masina mai la umbra, a trecut cu roata peste poseta, s-au dus pe pwla ochelarii… Tin minte, am facut baie in Dunare. In apa aparent linistita, in apa pana la brau nu ma puteam tine pe picioare, ma fura curentu apei. Eram tare si frumos ca vad bine, pana prin 2008, cand am mers la pranz cu colegii de atunci de la VDO la "La Dama", langa piata din Girocului. Acolo dadeai comanda si primeai la masa, spre deosebire de Dorna unde impingeai tava. Stand noi la masa, iau ochelarii unei colege, pun pe ochi si surpriza: am vazut perfect prin geamul salii tariful de pe usa unui taxi parcat afara. Ii dau jos... blur totul, linii dublate. Am mers la medic si... lumina ochilor: ochelarii! A venit anul de glorie 2014, dupa perioade in care i uitam la birou pana la intoarcerea la corportatie si ecrane cu scris mic de console, intr-un CO in Bibione, am pus ochelarii langa pat, la cap, pt somnul de pranz, atat cat sa ii poata calca sotia si am venit de acolo pana acasa ca Ardiles, cu o lentila fisurata le latime de la un cap la altul, sesizabila in unele situatii. Am mai pierdut o pereche din buzunar de la geaca moto, undeva pe langa Elba, pe splaiul Begai. Dupa un sprint pana la sat, am revenit sa ii caut, tot pe mobra, fiind gasiti zob langa bordura. Nu stiu daca asta de acum e chiar urmatoarea dupa aia, dar am lentilele cam zgariate. Sunt utili la departare, de aproape la calculator vazand binisor. Ii folosesc cu spor la condus sau cand ma deplasez pe spatii largi, unde vreau sa si vad detalii. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
La mine e exclus sa-i pierd. Ii port permanent…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
cappture.jpg ( Size: 68.26k )
Number of downloads: 119
am verificat, nu sunt vinituri, sunt chiar localnici SI extracarpatic https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/z...edicamente.html QUOTE Femeie: „Ce înțelegi, dumneata, prin trei tablete? Trei folii. Noi nu înțelegem, nu avem mai mult de opt clase, nu știm. Noi știm că trei tablete înseamnă trei folii. Noi acum am înțeles că trei tablete sunt trei pastile”. Astia traiesc printre noi si voteaza.... This post has been edited by einstein1984: 14 Jul 2023, 07:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Ti se ridica parul in cap cand afli ce retardati traiesc printre noi. Si mai sunt si prolifici. Se inmultesc exponential. 6 copii. Peste o generati o sa avem 6 retardati printre noi in loc de doi, parintii...
Faptul ca are doar 8 clase nu-i o scuza. Am un amic, din motive pecuniare dupa calsa a VIII-a a renuntat la scoala si a plecat la munca in Ungaria la inceput apoi s-a plimbat prin multe alte tari. Dar tipul are cuvintele la el, Desi e ungur vorbeste corect limba romana. De altfel, pe langa romana si maghiara mai vorbeste fluent germana, engleza si italiana. Are capacitatea sa poarta o discutie cu argumente logice, am avut ocazia sa-l vad cand a sters pe jos cu un absolvent de doua facultati. Ca fapt divers, dupa propriile declaratii nu a citit o carte in viata lui... This post has been edited by radian: 14 Jul 2023, 07:48 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
inteligenta nu are a face cu educatia. Ungurul tau doar nu a avut noroc ca destept s-ar parea ca e
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 16:17 |