Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
si?
cand cumperi internet, platesti distributia? cand operatorul investeste sa iti ofere o tehnologie noua, iti cere bani? energia (de orice fel) este afacerea baietilor care te taxeaxa tot This post has been edited by IRONICK: 29 Aug 2024, 15:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai da, o platesti... Ca nu e detaliata pe factura z una dar fix aia platesti, accesul la teava.
Si cand cumperi apa sau agent termic fix la fel, doar ca producatorul si furnizorul sunt fix aceiasi firma. This post has been edited by einstein1984: 30 Aug 2024, 07:46 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ba este chiar factura detaliata.
Si ai teava pe care o platesti prin abonament si consumul. Si poti sa ai consum inclus sau nu. In cazul energiei nu ai nimic corect, totul variaza dupa bunul plac al companiei. This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2024, 08:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Totul este trecut pe factura la energie electrica.
https://posf.ro/comparator?comparatorType=electric Pret.png ( Size: 270.08k ) Number of downloads: 271 Daca esti prosumator si ai curent injectat in retea platesti doar taxele de retea pe cit ai consumat din care se scade valoarea energiei consumate la pretul la care se plateste in acea luna energia injectata. <span class='edit'>30 Aug 2024, 10:37:</span> QUOTE(einstein1984 @ 29 Aug 2024, 15:34) Alea intra in pretul kWh, in contul furnizorului de energie, operatorul de distributie are taxele lui si peste toti mai este si Transelectrica, cu retelele de IT, distribuitorii sint la nivel de MT si JT... Aici gasiti si info despre TG si TL.. https://www.electricafurnizare.ro/asistenta...ergie-reactiva/ This post has been edited by Agrig: 30 Aug 2024, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
pai si cand e 0 pretul energiei din ce le intretii? SUbiectul e diferot de costul la utilizator final cu tarif de distributie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Pai e simplu de tot calculul, vedeti in oferta de sus, cind pretul /kWh este 0 pentru fiecare kWh consumat platesti cam 0,28lei/kWh + TVA.
Cel mai tare e cind pretul este negativ! Ma rog, asta la noi nu se aplica deoarece lipseste tehnologia in reteaua de distributie... This post has been edited by Agrig: 30 Aug 2024, 11:17 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.039 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De ce burse pot beneficia elevii în anul școlar 2024-2025
În anul școlar 2024-2025 elevii din România pot beneficia de următoarele tipuri de burse: bursă de excelență olimpică II – 700 de lei; Bla bla bla... bursă pentru mame minore – 700 de lei; Wtf ? Daca faci copii este că un fel de olimpic de excelență? La ce materie? Se pot cumula cele 2? Că pensia și salariu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de ce sa nu se cumuleze? dar olimpica si mama minora nu prea am vazut...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
axa, wtf??? Ca sa stea la scoala, de aia ii dai bursa, ca nu fie si mama si needucata, sa aiba o sansa in viata.
This post has been edited by einstein1984: 5 Sep 2024, 11:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.039 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Deci deși era la școală a rămas gravidă din greșeala sau din dragoste și-i dai bursa pe asta.
Da daca are 2 copii ia 2 burse? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Tu nu te prefaci... Ii dai bursa ca sa nu se lase de scoala, ca nu ii da pe tigari si bautura daca are copil...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai stai că are și copilu alocație.
Îți dai seama. Mama elelva are alocație, bursa de mama gravidă , da și ăla micu are alocație. Daca rămâne repetenta o sa aibă bursa Forever. Io as rămâne repetent 2 ani la fiecare an. Și termin liceul la 38 de ani că ciolacu. Uite ajins premierul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca nu aveai si tu copil sa stii cat costa macar scutecele intelegeam comentariul, dar atata hate....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Einstein o dai in whataboutisme.
Daca ție ți se pare normal sa dai 700 la elevu olimpic și tot atâta la eleva care e atât de profundă încât habar nu are ce să facă că sa nu rămâne gravidă , ceea ce e de noaptea minții, eu nu mai am nimic de zis. La varsta aia mica sunt riscuri mari și pentru mama și fat |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 23 May 10 ![]() |
Bursa ar trebui sa fie ceva care sa incurajeze copiii sa invete.
Bursa de gravida ce incurajeaza, sa se f**ă la 14 ani si sa vina la scoala? Astea-s cazuri sociale, nu care trebuiesc incurajate. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.841 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce treaba are una cu alta @axa?
Vezi ca folosestin eronat "whataboutisme" in speta asta @medelin nota 1 ..stai jos. This post has been edited by wolfin: 5 Sep 2024, 14:36 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 5 Sep 2024, 14:11) Daca nu aveai si tu copil sa stii cat costa macar scutecele intelegeam comentariul, dar atata hate.... QUOTE(wolfin @ 5 Sep 2024, 14:36) Ce treaba are una cu alta @axa? Vezi ca folosestin eronat "whataboutisme" in speta asta @medelin nota 1 ..stai jos. Asta e cam whatabout your children, nu crezi? Deci ie what about ism , cel puțin așa mi păru mie (Poate s.mai sensibil, eu) whataboutism, the rhetorical practice of responding to an accusation or difficult question by making a counteraccusation, by asking a different but related question, or by raising a different issue altogether. deci ce treaba are copchilu meu facut la +40 de ani cu al elevelor minore eu nu mi dau seama. eu am bani deci imi permit pampersi, da asta nu inseamna ca eleva minora trebuie sa i tina tot in pampersi, poate exista alte solutii mai ieftine L as intreba pe Einestein cum a crescut el cand era mic si nu se gaseau pampersi, dar ma abtin This post has been edited by axabrt: 5 Sep 2024, 14:45 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.841 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand incearca sa nu te mai gandesti la tine cand te uiti/gandesti la altii.
daca eu am mancat bataie..sa manace si altii..daca eu manac sarat sa manace si altii etc intelegi. in al doilea...o gresala sau ce o fi ea ca a ramas la 14 ani insarcinata...ideea de bursa e sa faciliteze scolarizarea. aia care se mai poate..plm. daia suntem pe primul loc la minore cu copii...ca incepem discutia..cu da le n plm mea/lor cu educatie aka scolarizare This post has been edited by wolfin: 5 Sep 2024, 15:14 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
medelin |
![]()
|
Dar tatal, care poate e si el minor, nu primeste nimic?
This post has been edited by medelin: 5 Sep 2024, 15:16 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 5 Sep 2024, 14:24) Einstein o dai in whataboutisme. Daca ție ți se pare normal sa dai 700 la elevu olimpic și tot atâta la eleva care e atât de profundă încât habar nu are ce să facă că sa nu rămâne gravidă , ceea ce e de noaptea minții, eu nu mai am nimic de zis. La varsta aia mica sunt riscuri mari și pentru mama și fat Daca tu in mod sincer ai impresia ca o sa faca vreuna copil pentru banii aia.... Eu ma retrag din discutie caci bag seama ca nu faci diferenta intre o recompensa si un sprijin. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
@medelin
daca invata bine..primeste bursa...iar cand va fi major va plati pensie alimentara copilului..din salariu sau ...bursa..daca e la facultate. depinde..viata e ca o cutie de cioco..cum zicea mikey mousse This post has been edited by wolfin: 5 Sep 2024, 15:19 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Conform cu axa, ar trebui sa interzica si bursele sociale, ca de aia nu munceste tacsu elevului, ca sa traiasca din bursa....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
mai...sa nu divagam..ca unii au 5 copii..si nu muncesc....si beau banii copiilor....in limitele generalizarii.
dar vb de minore cu copii..care e alta mancare..cine pregateste un copil sa creasca alt copil. drame...fara un sprijin...oricare ar fi el. si daca inainte ....era apanajul persoanelor slab educate..ete acu nu mai se face diferenta....ba...mai o combini si cu stupefiante....frunze..cristale etc. in fine...nu vad bine societatea romaneasca....daca continua asa obtuz. si pana la caz social...piatra de temelie pt un copil care va intra in societate cu un alt copil e scolarizarea....gidare..sprijin. whatabout This post has been edited by wolfin: 5 Sep 2024, 15:25 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca ajunge la 14-16 ani sa faca un copil intr-un fel e si esecul scolii de pana atunci!
medelin, vrei sa fii mai jalnic decat axa? Ca te apropii. This post has been edited by einstein1984: 5 Sep 2024, 15:31 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
@ madalin
Eu iti raspundeam la intrebarea ta cu tatal copilului Ala nu cred ca poate ramane insarcinat ![]() This post has been edited by wolfin: 5 Sep 2024, 15:34 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Las că va dau eu mâine un link,
Niste mame minore din Romulania sunt la al 3 lea, al 4 lea respectiv al 5 lea copil. Bănuiesc că bunicile au sprea 30 de anisori așa, deci tocma bune de făcut alte mătușici și unchisori la cei 3-4-5 nepoței. Daca nici asta nu i dubios, nu știu ce ar putea fi. Dar hai la școală |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(axabrt @ 5 Sep 2024, 15:24) ...eleva care e atât de profundă... daca totul era pro fund nu se intampla sarcina ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:48 |