Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Serje @ 1 Sep 2010, 00:30) Bre, am facut si io o data o nefacuta de-asta... Completam fisa de cazare in camin, si cum prenumele tatalui de pe model corespundea cu "cazul meu specific", iar prenumele mamei incepea cu aceeasi litera, am botezat-o pe maica-mea din condei. Dupa care brusc, propulsat de o palma dupa ceafa, am pupat masa ca pe sfanta icoana, ca taica-miu era langa mine, si am avut nespusul noroc sa se uite ce fac. Da' io macar completam la repezeala un formular pe care oricum nu-l citea nici naiba. QUOTE(Marty @ 1 Sep 2010, 08:30) Ce-am ratat in astea doua saptamani, ca vad o anume repetititvitate in aparitia acestei proaspete ecspresii This post has been edited by bucatzel: 1 Sep 2010, 16:51 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.643 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Strada cu circulatie pe 2 sensuri, se parcheaza pe o parte dar nu au loc 2 masini sa treaca una pe langa alta, asa ca toata lumea parcheaza cat mai aproape de bordura.
Mai putin el: 269.jpg ( Size: 127.12k ) Number of downloads: 719 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
bucatzel: Intreaba-l pe Liviu.
Am gasit topicul cu ceva explicatii: http://www.daciaclub.ro/Moderare-agresiva-...rd-t189855.html This post has been edited by bmwh548: 1 Sep 2010, 16:57 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 1 Sep 2010, 16:44) QUOTE Eu simt ca ma ia cu crize de nervi cand vad niste scursuri umane cum isi bat joc de topicul cuiva, indiferent de motiv. Ce-am ratat in astea doua saptamani, ca vad o anume repetititvitate in aparitia acestei proaspete ecspresii This post has been edited by Marty: 1 Sep 2010, 17:01 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Aia imi pare in zona cinema gloria.
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Filip @ 1 Sep 2010, 22:55) Pai trebuia sa le zici sa cheme pe taticu` cu loganu` sa vina sa le duca acasa. Chiar, bani de benzina le-ai cerut? Eu la prieteni cer minim 25 de lei daca vor sa mearga la kaufland la mici sa manance (nu stiu de ce vor neaparat sa mearga la kaufland cu dacia sa manance mici si sa bea bere - romanism probabil), si cum kaufland e la max. 2 km de blocu` meu, va dati seama ca imi mai ramane ceva din benzina. Plus ca soferu` trebuie cinstit si el cu 2-3 mici acolo. Deci asa se face, trebuia sa le ceri bani ca la taxiu. ![]() Da stiti ce motiv am pentru 25-30 de lei? Ca desi amicii mei din bloc au 15-16 ani si nu prea multa minte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asta se pune? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur ca da.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pune numai "Pilif". Ajunge...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru aia mai de la tara: cum acunzi un link sub "link"?
This post has been edited by corbex: 2 Sep 2010, 09:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Add reply->alegi butonul cu ” http:/// ” și apare o fereastră. În fereastra aia copiezi link-ul la care vrei să faci referire, dai ok, introduci un cuvânt sugestiv pt. link-ul respectiv și iat ok.
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sar'mina !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
Cu stimă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Georgica doarme?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Nu doarme, scrie si i se sterg, scrie si i se streg...
Munca de sisif, si pentru el si pentru moderator. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
Un script care să facă treaba asta nu se găsește?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ba da.
CODE BEGIN Setat user pe read-only / ban luat ip din log-uri contactat ISP aflat adresa scris adresa pe o hartiuta inmanat hartiuta (plus ceva dolari) unui raket END |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de la Iasi vine foamea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cica ar fi foarte gustos calul.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De aceea s-a și inventat salamul de pui și cal, în proporție de 50-50: un cal, un pui, un cal, un pui...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Cand eram copil, cam la un an dupa revolutie am descoperit si eu "salamul de cal". Si-mi placea foarte mult, o trimiteam pe maica-mea sa cumpere de la o alimentara mai departata, ca acolo se gasea. Era vorba de fapt despre un parizer tare gustos, din ce-mi aduc eu aminte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
@OAP, fara suparare: ce cauta stirea asta, aici ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@george: nu-i bre stire, am incercat sa vad daca merge sa pui link in varianta descrisa mai sus...
![]() ![]() @Marty esti cu o ora in urma ![]() This post has been edited by OAP: 2 Sep 2010, 14:48 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
da, da' rubrica are un titlu...
![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
hopaa, poze noi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.643 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 2 Sep 2010, 12:00) CODE BEGIN Setat user pe read-only / ban luat ip din log-uri contactat ISP aflat adresa scris adresa pe o hartiuta inmanat hartiuta (plus ceva dolari) unui raket END Vezi ca se programul blocheaza dupa linia a doua. Un ISP nu da adresa decat daca vine hartie de la procuratura@co. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 08:12 |