Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Face reclama la PUR Universal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 15 Sep 2010, 18:56) NU. E un exemplu de "civilizatie urbana". Imi expun in format digital saracia! ![]() @Corbex, samponul nu e Pur, e produs CHIMOPAR, nu stiu exact cum se cheama ca am luat de la @yDaniel, si face spuma calumea, dar acolo in poza deja se uscase pana am umplut eu la etajul 4 galetile cu apa sa clatesc masina, a mai fost si cald in ziua aia si s-a uscat. Dar e numai bine ca a avut timp sa lucreze solutia aia, ca e sampon si are si un tratament de protectie in formula aia a samponului. Nu glumesc, scrie pe cutie, dar eu am luat "vrac" intr-o sticla de la Daniel. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Ma, hai sa te invat eu cum sta treaba, ca sigur o sa-ti placa. Gasesti o spalatorie mai ieftina asa, si te duci cu rablamentu' acolo. Apropo, de ce dracu' ai bara de 1300 facelift, cu semnale in ea? Pentru ce-ti trebuie doua randuri de semnale pe fata? ![]() Revenind. Te duci cu masina acolo, dai si tu vreo 10 lei, daca ai noroc gasesti cu 15 sa-ti faca si interiorul, iti da si cu ceara. Din banii tai munciti. Te duci, te uiti la amaratii aia cum spala la masina si te gandesti ce fraieri sunt, ce job de rahat au ei, si ce jmecher esti tu, ca ai masina si-ti permiti sa o speli acolo. Nu e modul meu de gandire, dar pe tine poate te ajuta, nu de alta, dar rade lumea de tine mai mult decat e necesar cand te vede cu galetile spaland "galeata", nu e deloc civilizat, si dupa cum s-a mai zis de multe ori, faci vopseaua zob mult mai repede. Si eu stiu ca tu vrei sa tii masina asta multi ani de-acum incolo. Recomand! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 15 Sep 2010, 19:19) ce naiba intelegi tu ca inseamna acel "@" de-l folosesti atat de des? Pana acum am crezut ca il folosesti pe post de "domnul" ca forma de respect dar vad ca nici asa nu e. @ = at adica pentru, catre,in atentia lui... se foloseste in formularea @ icsulescu: [...] care se citeste "pentru icsulescu:" urmand apoi mesajul... Dar lamureste-ma te rog, ce crezi tu ca inseamana, sau cum ar trebui sa citesc eu citatul de mai sus?! This post has been edited by zax: 15 Sep 2010, 19:42 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Filip |
![]()
|
Eu pot sa obtin o metoda si mai ieftina (nu ma costa decat materialul meu - samponul). Am la firma pompa de apa sub presiune pt. spalat radiatoare de AC. Cand nu exista sursa de apa curenta, soarbe si apa din galeata. Imi fac solutia de apa cu sampon (o galeata), o pulverizez pe masina, dau cu buretele ca la spalatorie, sa cada jegu`, si pe urma pulverizez apa curata, sa o clatesc. Daca ma "agit un pic" fac rost si de aer comprimat, sa o usuc "ca la carte". Si toate astea in spatele blocului, sa se indigneze @Richelieu.
Ba poate chiar imi fac si o mica afacere "la negru" in spatele blocului, sa spal masinile vecinilor mai nevoiasi, insa lenesi. 5 ron spalatu` exterior, ca la interioare nu ma bag. Intind frumos rola-prelungitor, pentru alimentare pompa apa, de la apartamentu` fiecaruia, ca am rola-prelungitor d-aia mare, ca la pompieri, si n-am treaba nenica! |
--------------------
Renault
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acum m-am prins ce te vei face cind vei fii mare: profesor de franceza !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io zic sa vorbesti cu domnisoarele sa-ti spele masina, cred ca fac o treaba mai buna
bikers-21.jpg bikers-23.jpg This post has been edited by Serje: 15 Sep 2010, 19:56 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
PILIFE, NU TE UITA!!!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Alea mai sunt domnisoare?
![]() |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pilifule, ce mi-ar placea sa te prinda cei de la mediu sa-ti futa o amenda d-aia de vreo 10 ori cat valaorea conservei tale.
Esti un fatarnic iesit din comun, te bagi in seama cu tot felul de principii morale, dar in viata de zi cu zi esti un ordinar de doi bani care nu respecta cele mai elementare norme de civilizatie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Observa, te rog, ca se pricepe si la femei. Confunda el conceptul de fata mare cu cel de domnisoara, dar, in rest, se pricepe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Sep 2010, 20:15) Pilifule, ce mi-ar placea sa te prinda cei de la mediu sa-ti futa o amenda d-aia de vreo 10 ori cat valaorea conservei tale. Esti un fatarnic iesit din comun, te bagi in seama cu tot felul de principii morale, dar in viata de zi cu zi esti un ordinar de doi bani care nu respecta cele mai elementare norme de civilizatie. Mersi mersi! ![]() ![]() @corbex - pai... din cate stiu eu, un permis auto nu se da la inapti mintal. Tre` sa ai acolo un spirit de observatie, cat de cat... ![]() This post has been edited by Filip: 15 Sep 2010, 20:21 |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E suficient sa cunosti tabla inmultirii, desi se pare ca examenul e mult prea usor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pilife tu nu ai luat permisul la Pitesti cumva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Lumea nu te banuieste ca ai fi inapt mintal, ci ca, daca ai fi fost din galati, sigur erai elev in clasa lui Dragoselul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 19:41) Deci mor aici cu noaptea-n cap!!! ![]() QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 21:55) Lumea nu te banuieste ca ai fi inapt mintal, ci ca, daca ai fi fost din galati, sigur erai elev in clasa lui Dragoselul. Eminent! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Prost obiect cu care sa sara si-a ales.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nustiu daca-i de ras...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aia-i cu coloana rupta-n spital.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Adevaru` este ca prostia se plateste. Pentru ca tre` sa fii tare prost sa faci asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Dracu' s-astepta ca idiotenia aia sa fie chiar echilibrata si airborne?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca a avut ghinion sa cada pianu' ala fix la orizontala si ea pe el...
Chiar e simpatica... pacat de ce-o sa-ndure toata viata, ca stiu ce-nseamna sa ai probleme la coloana... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Ganditi-va ce-ar fi insemnat sa cada ea prima si sa-i vina pianu` in cap.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Isi rupea pianu' coloana?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:41 |