Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Visule, vezi ca i-a costat campania asta citeva milioane, ma-ndoiesc c-a fost la harneala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca prindea? Ar fi revenit la "tricolor", doar asa, sa piarda bani?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Publicitatea, fie ea si negativa, tot publicitate e... Au ajuns pana si pe acest forum cu romul lor cu tot...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo', aveam un alcoolist unde am lucrat prima data. Ala daca nu punea tarie-n gura zilnic nu se simtea bine. Si s-a interzis consumul de alcool in firma... si tampitu' si-a luat niste bomboane cu vodca si coniac
![]() Poate d-aia ne place ciocolata cu rom ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Demult, demult, in ciocolata aia chiar era rom lichid, nu doar aroma.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pe bune, are dreptate Corbex, chiar am prins si eu ciocolata cu rom lichid, acum au doar o crema cu gust de rom. Probabil datorita reglementarilor UE, a trebuit sa fie scos alcool-ul din compozitie.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E na, ce reglementari? Bomboanele adevarate, adica scumpe, au inca asa ceva... S-a inlocuit romul cu aroma de rom pentru a reduce din costuri..
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
erau bomboane cu lichior in ele,candva.
cand era filip posesor de dacia 1100 ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Alea erau chiar marfa... Imi vine apa-n gura
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
scaunul din dreapta din daciana chiar are o mica pata cauzata de romul curs dintr-o ciocolata d-aia in forma de sticla ce se mai gasea pe vremuri
![]() This post has been edited by kog: 9 Oct 2010, 23:09 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu cred ca s-a mers la doua capete pana la urma. Sincer astia au milioane bune, am vazut ca-s parte a grupului Cadbury de ceva vreme. Din acelasi "trust" mai recomand un baton de ciocolata amaruie umplut cu crema de zmerua "branduit" Kandia.
![]() Bomboane cu lichior n-am mai vazut de ani buni, erau la moda cand eram in scoala primara, la aniversari. Cat despre Fagaras, nu se poate compara cu Rom. Gustul se aseamana, dar textura e alta. Fagaras are o umplutura foarte densa, Rom crema fina. Mai erau niste batoane Dots acum ceva vreme, dar nu le-am mai vazut, cu branza de vaci sub un strat de ciocolata. Interesanta combinatia aia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cam penale dots...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba, nu-mi spune de alea cu rom.
Eu vorbesc de alea de pe vremuri, romanesti, in cutii d-alea "dichisite". |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
poate ne aduce dragoselu o cutie cu bomboane cu usturoi.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ciocolățile Ciucaș erau tare bune când eram eu mic.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marty |
![]()
|
Bai Mercede, crede-ma ca stiu sa fac diferenta intre rom si lichior! In benzinarii se gasesc unele roz cu rosu, Cherry le cheama, umplute cu visinata. E drept, nu sunt alea care le stii tu, da's bune si astea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Credeam ca zici de alea "nemtesti" cu papagalu' alea pe ele, care-s cu rom. Sunt bune si alea, si te cred ca-s bune si alea de care zici tu, dar aveau alta "prestanta" alea de pe vremuri, in niste cutii mari. Sau eram noi mici.
Mi s-a facut pofta de imitatia aia de Bounty, ma rog, la noi se gasea inainte de Bounty, pe care scria in araba. Cum ii mai zicea? Ca parca se mai gaseste. Ambalaj alb, scris albastru... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 9 Oct 2010, 23:43) Credeam ca zici de alea "nemtesti" cu papagalu' alea pe ele, care-s cu rom. Alea-s bune rau. Sunt cu rom si vodca.QUOTE Mi s-a facut pofta de imitatia aia de Bounty, ma rog, la noi se gasea inainte de Bounty, pe care scria in araba. Cum ii mai zicea? Ca parca se mai gaseste. Ambalaj alb, scris albastru... Universitatea Craiova? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Nu ma, serios acu', tre sa stie cineva despre ce vorbesc. Era un palmier albastru, logica imi spune ca era cocotier desenat, si scris in araba pe ambalaj.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Stiu despre ce vorbesti da' n-am stiut niciodata cum le zice.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Oct 2010, 00:43) alea de pe vremuri, in niste cutii mari. Sau eram noi mici. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Da, am fost si eu mic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Voila
This post has been edited by semit: 10 Oct 2010, 01:22 Attached thumbnail(s) bimbim000173620.jpg ( Size: 43.67k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Merced |
![]()
|
Gersy.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prapaditilor astora li s-a terminat ciocolata, da' rom au pus http://www.drinkshop.ro/images/produse/120_0_2.jpg
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2662001 cine d.dracu' le da voie astora sa treaca prin mjlocul orasului ? sint atitea restricitii pentru camioanele astea care, in plus, au o sarcina mare pe osie care nu este suportata de marea majoritate a strazilor de prin orase. politia ce pazeste ? sau e in greva permanenta ?
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:46 |