Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
cristian_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce face un prost cind i se termina banii? Se prostitueaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(cristian_ @ 19 Nov 2010, 18:35) http://www.showbiz.ro/monden/7730522-sotii...-mai-vazut-poze scuze , nu accesez saituri de genul asta , dar m-a atras o poza ![]() Vai ce sunci are casalotu'. Ce penala e. Grasa, alba, gusata, carnea numai cerculete pe ea... Si se crede sexy. ![]() Nuuuuuuuuuu maaaaaaai pooooooooooooot ![]() ![]() ![]() Asta-i viu? http://www.showbiz.ro/monden/7730522-sotii...oze/foto37#foto http://www.showbiz.ro/monden/7730522-sotii...oze/foto27#foto ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Nov 2010, 19:00 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mai trist e ca fuse primar al capitalei, pe vremuri..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asta ti-a adus in paragina afacerea cu portocale pe marginea trotuarului la Moghioros, nu?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da, de m-am mutat în hipermarketuri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nenorocitu' dracu', in loc sa stai si tu la aer curat...
![]() Apropo, mai faci exporturi in Republica Moldova? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Nov 2010, 18:56) ![]() Vai ce sunci are casalotu'. Ce penala e. Grasa, alba, gusata, carnea numai cerculete pe ea... Si se crede sexy. ![]() Nuuuuuuuuuu maaaaaaai pooooooooooooot ![]() ![]() ![]() Asta-i viu? http://www.showbiz.ro/monden/7730522-sotii...oze/foto37#foto http://www.showbiz.ro/monden/7730522-sotii...oze/foto27#foto ![]() Femeia aia nu are trasaturi urate. Ar putea fi o doamna eleganta. Insa nu la modul asta... cu rujul ala, cu machiajul si imbracamintea aia provocatoare, insa complet nepotrivita cu... gabaritul... bleah... Oamenii astia nu prea au gusturi... ![]() This post has been edited by Filip: 19 Nov 2010, 22:56 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Iar te-ai imbatat ma? Acu' iti dai cu parerea despre femei?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Dar n-am voie bre?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exagerezi! Chiar si ei au trecut la transportul cu portbagajul. De ce nu-l iei consilier pe dragoselul?
Il faci director zonal, responsabil cu transportul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Vezi poate se baga Filip la transport, poate nu te taxeaza ca la o cursa de Kaufland !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 19 Nov 2010, 23:23) De ce nu-l iei consilier pe dragoselul? Uite de-aia! ![]() Lamuriti sper, daa? ![]() This post has been edited by Markos: 19 Nov 2010, 23:33 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
O fi si el grec si nu stie. Din insula Kioflingakis.
This post has been edited by corbex: 20 Nov 2010, 00:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() ![]() Defectuuuuleeeee! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Nu stiam de ce ride Merced.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eh, grecule, daca n-as sti cu cine am de a face!
![]() This post has been edited by marksman: 20 Nov 2010, 00:24 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Joi am fost la Porumbacu (langa Sibiu). Am plecat la 10 din Buc, la 22:00 de acolo. Ma nene, ceata dracu, mai ales dupa Ploiesti, nu am prins de multa vreme. Acum, mergeam cam cu 80, ghidat mai mult dupa liniile de demarcare dintre benzi. Incercam sa imi iau cate un iepure, dar fugeau cam tare... Deci, am remarcat doua chestii: imbecili care veneau cu faza lunga (cum reuseau nu stiu, ca ma usturau ochii doar daca incercam sa aprind faza lunga) si aceeasi natie de oameni care mergeau fara lampa de ceata :|. In Tancabesti, pe la 3:00 AM, un destept vine tare din spate, si incetinsete in fata mea, apoi isi continua drumul intre benzi si reduce pana pe la 30-40/ora. Ii dau flash, se repliaza pe banda I si in timp ce il depaseam imi spune una dintre colegele din spate ca aluia ii cadea capul - in sensul ca motaia... La faza asta cam am gresit eu ca nu l-am claxonat sau ceva, dat m-am temut de o reactie gen: "ce plm vrei ma?". La stiri nu l-am vazut, sper ca a ajuns bine...
This post has been edited by Altis: 21 Nov 2010, 17:48 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
Pina la telejurnalul de la 8 mai e.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() and interior ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ce e asa amuzant?
FYI alien=S: (n) foreigner, alien, noncitizen, outlander (a person who comes from a foreign country; someone who does not owe allegiance to your country) http://wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=alien Ce crezi tu ca zice Sting in refrenul ala? Ca e de pe marte? 25 Nov 2010, 17:53: QUOTE(kum @ 25 Nov 2010, 17:47) http://en.wikipedia.org/wiki/Interior_ministry This post has been edited by einstein1984: 25 Nov 2010, 16:53 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
Da ma Eugenio, sunt convins ca si tu alegeai, dintre variantele foreigner, outlander si alien, pe ultima, pe motiv ca apare în dictionaru' de pe net
![]() Ignora poza aia, nu e nimic amuzant pentru tine. Stai sa le scriu la englezi, ce pana mea e Foreign Office? This post has been edited by Markos: 25 Nov 2010, 17:09 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E birou pentru aia din Foreigner.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.eurofound.europa.eu/emire/GERMA...ORALIENS-DE.htm La naiba, si nemtii tot asa traduc.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Am 30 de ani, sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 9 ani nascut prin cezariana. De aproape 9 ani nu am mai avut nici un contact sexual din cauza unor probleme familiare. In curand sotul meu se va întoarce acasa. Ce se va intampla atunci din punct de vedere anatomic? Pot spune ca in acest timp am redevenit "virgina"? Voi avea sangerari? In urma unui consult se poate demonstra ca nu am avut alte relatii sexuale? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Sa nu spui ca asta sta in spate la Volga !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:16 |