Placute de frana schimbate... acum franeaza greu
![]() ![]() ![]() |
Placute de frana schimbate... acum franeaza greu
bloodem |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
da, e normal.
Mergi cu atentie si mai vezi peste vreo 50 -100 km. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
E normal, pana isi fac "oglinda". Discurile de frana au niste santuri, dureaza cam 100km (functie de stil de condus) pana se realizeaza contactul pe intreaga suprafata.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La inceput se pare ca este normal sa nu prinda la fel insa dupa niste km(15-20 sau poate 100) problema ar trebui sa dispara si sa prinda cum trebuie.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
M-am gandit eu ca trebuie sa fie vorba de niste santuri de pe discuri. Got it ! Multumesc tuturor... O sa monitorizez problema si revin cu o concluzie
![]() |
--------------------
Renault
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Discurile le-ai verificat? Ochiometric par destul de OK, dar daca le masori la km astia ar trebui sa fie cam aproape dusi. Uzura e destul de mica cam 2 mm - 1 mm de fiecare parte.
Si eu am schimbat tot cam asa pe la 52 mii, si unul dintre discuri era aproape de limita de uzura - masurat cu o chestie cu care se puteau masura zecimi de mm. Cred ca foarte multi le duc mult peste limita de uzura, am vazut un taximetrist care avea marginea de la disc de 2-3 ori mai mare ca si la discurile schimbate de mine... In plus am inteles ca e recomandat sa le schimbi deodata, cu discuri noi acum nu prinde bine frana din cauza santurilor de pe disc, mai incolo cand schimbi discurile ai santuri pe placute. This post has been edited by testike: 28 Jun 2010, 13:23 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bloodem |
![]()
|
Am uitat sa scriu concluzia. Franarea a revenit la normal a doua zi dupa schimbarea placutelor.
Discurile sunt absolut OK, le voi schimba la 100 000, parca acesta e numarul de km prevazut de Dacia. Evident cand voi schimba discurile, voi schimba si placutele. |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:54 |