Tampon cutie viteza?
![]() ![]() ![]() |
Tampon cutie viteza?
Imparatul |
![]()
|
||
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|||
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai fara unb canal -rampa nu prea ai ce face, ca daca nu te poti uita la suporti n-ai de unde sa sti care e , cel mai frecvent se strica bieleta preluare cuplu , e cea de jos care fixeaza ansamblul motor-cutie oe cadrul motor , sau jug cum i se ma izice in popor. Are un cadru de metal bieleta respectiva umplut cu cauciuc care se mai dezlipeste de pe armatura metalica si isi face joc. Daca nu ai posibilitate sa te bagi sub masina du-te la un service .
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Poate cineva sa puna o poza cu bieleta respectiva?
La diesel este un pic diferita? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
Imparatul |
![]()
|
Nu stiu. Se simte in pedala de ambreiaj la cuplare. In orice treapta. Nu tot timpul, ci aleatoriu.
Pt. o analiza mai buna revin si arat: cand calc pedala mai vartos si masina merge cu viteza mai mica in treapta mai mare, uneori se mai aude pe sub ea un clanc metalic usor infundat. Nu tot timpul.Ca si cum s-ar misca o piesa metalica grea, ca si cum ar iesi din inertie. Peste sinele de cale ferata si gropile mai mari, se mai simte miscare metaliza sub masina, la balansul acesteia in stanga-dreapta. Si de curand povestea cu treptele si pedala. This post has been edited by Imparatul: 8 May 2010, 19:21 |
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=401...ndpost&p=535697 pozele sunt facute la un clio, este cam le fel
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
Imparatul |
![]()
|
Asta e de la schimbatorul de viteze. Nu misca nimic aici. Merge fest. Cred ca o fi alta sau altceva legat de vreo bucsa.
|
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
asta e la renault megane mai vechi si la solenza , la logan e altfel , nu mai e rasucita la 90 de grade si partea metalica e integral turnata in cauciuc , dar principiul de functionare e acelasi , la fel se dezlipeste cauciucul ca in zona marcata in poza cu rosu.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Imparatul |
![]()
|
Si acea bucsa face sa se simta in pedala, asa cum am descris eu mai sus totul?
|
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O poza cu cea de la diesal de 85 cai poate sa puna cineva?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tzeegunoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
Acelasi zgomot il am si eu dar cei de la service zic ca e normal , dc se merge economic / subturat. Si eu am suspectat acest tampon , dar nu pare sa fie ceva in neregula cu el(vizual).
This post has been edited by tzeegunoo: 9 May 2010, 09:16 Attached thumbnail(s) bieleta_preluare_cuplu.JPG ( Size: 52.02k ) Number of downloads: 2038 tampon_stanga.JPG ( Size: 75.28k ) Number of downloads: 1967 tampon_dreapta.JPG ( Size: 79.11k ) Number of downloads: 1932 |
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
Imparatul |
![]()
|
Dar nu merg subturat. Asa se simte cand calc pedala atunci. L-am observat odata si am vrut sa-mi dau seama ce este.
Si tu simti la fel in pedala? Oare fac tampoanele astea de cauciuc atata "zarva" in pedala de ambreiaj si zgomotul acela descris de mine? Se pot schimba usor aceste componente? This post has been edited by Imparatul: 9 May 2010, 10:05 |
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Zgomot-ciudat-la-s...t27476-s60.html
Sa nu fie mai grav... This post has been edited by lungan: 9 May 2010, 18:16 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai de ce sperii lumea? daca ai avut tu ghinion cu o masina cu belele nu insemna ca toate lgn sunt varza...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
N-am zis ca sunt varza, incercam sa il ajut. Daca ar fi duse tampoanele alea nu ar trebui sa se simta smucituri in schimbatorul de viteze la accelerari bruste sau frana de motor? Nu prea vad legatura cu pedala de ambreiaj.
Poate doar agata cablul si atunci se rezolva rapid cu o ungere. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Imparatul |
![]()
|
A plouat ieri tare in Iasi. Am mers cu rotile prin apa, ca-mi place sa mai "fac valuri" si mai spal masina pe dedesubt.
Azi a doua zi, nu mai simt nimica. Nu mai face nimic pe sub masina. Cred ca niste tampoane de cauciuc "s-au mai lubrifiat" de la apa. Cine stie. Dar nu mai face nimic, nimic. O sa observ in continuare si ramane deschisa problema. Se simte putin in shimbator, daca stai cu mana pe el. Dar nu ceva deranjant sau ceva care nu e la locul sau. Cand se "hurduca" pe sub masina, se misca si schimbatorul, daca tii mana pe el. Dar in pedala nu se mai simte nici "un pac". cel putin am respectat conditiile care-l faceau sa se simta. La plecare fina nu face deloc. Adica la ambreiere usoara. Daca dai drumul mai tare, adica o scoti din inertie mai brusc, se audzea si simtea in pedala. Azi e liniste totala. This post has been edited by Imparatul: 10 May 2010, 11:57 |
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:11 |