Ce-i asta? Virusi romanesti?
![]() ![]() ![]() |
Ce-i asta? Virusi romanesti?
kukuruz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE IE (care este depasit cu toate SP-urile si patch-urile) Citez de pe frontpage de la ei: "It is based on the Internet Explorer browser engine ". Fault. (Eu sunt inca pe IE, oricum) |
--------------------
M
M
1
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
uite ce spun despre Maxthon oameni care lucreaza cu el demult deja, nu de o zi ca mine:
QUOTE I've tried Netcaptor, Avant browser, FireFox and many other browsers and have now stopped searching for something better than Maxthon. This, in my opinion, is the ultimate browswer. Truly nothing comes close. I have no idea why people like FireFox; even after you manually install every single plug-in that is offered for FF, it doesn't even begin to touch basic Maxthon before you've added a single plugin. These people have obviously never tried Maxthon. QUOTE Maxthon is by far the most complete browser out there. Maxthon users have over 100 skins to chose from. that goes for the plugins also. Maxthon speed while surfing is far more then other browsers. it has increased security messures. i have not gotten spyware or ad-aware or virus since using maxthon as my base browser. sursa: LINK |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Se pare ca autorul este un iesean.... Se strange latul in jurul lui...
![]() Virusul anti-manele nu este deloc ceva cu care sa ne jucam. Este un virus, este un program care ataca computerele altor oameni. De-aia, indiferent cat de mult ii dispretuim pe manelofili, nimeni nu are dreptul de a-l raspandi la cunostinte, doar pentru a le face "surpriza" curatarii manelelor. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 26 Apr 2005, 15:55) N-am zis ca nu e bun, am zis ca e auto-iluzie sa zici ca scapi de spyware renuntant la IE, cand de fapt tu ai ramas TOT LA IE. This post has been edited by brunner: 26 Apr 2005, 14:13 |
--------------------
M
M
1
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 26 Apr 2005, 14:55) Din pacate lucri cu el de o zi, si crezi tampenii si mai si dai mai departe. Daca altu iti zice ca pe baza de IE, puteai cerceta. Sau sa nu imi spui ca pe saitu lui nu specifica asta. Maxthon este bazat pe engine IE. Orice iai face, tot mosteneste problemele IE. Poate unele sunt evitate prin diverse metode. In rest e doar o alta aplicatie care pune la dispozitie o serie de functii, peste cele care IE deja le pune la dispozitie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Dar in afara de faptul ca sterge man[iv]elele, ce rau mai face virusul ala?
Nu se gaseste si versiunea de cass? ca l-as urca in taxi-uri. ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
kukuruz |
![]()
|
Faptul ca e bazat pe un motor sau altul - fie el IE engine, Netscape engine sau mai stiu eu care - e irelevant pentru mine ca utilizator. De fapt, tocmai am citit ca la inceput Maxthon (ajuns la versiunea 1.2.4 si peste 24 milioane download-uri) se numea "myIE2"
![]() Important este ce face. Si, la o prima si sumara (okay, poate si superficiala) evaluare, face (mult) mai mult si mai bine. It is as simple as that. ![]() This post has been edited by kukuruz: 26 Apr 2005, 14:54 |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru tine, ca simplu utilizator, faptul ca Hummer H2 e un Chevrolet cu o caroserie mare si urata nu are nici o importanta - important e faptul ca e vandut sub marca 'Hummer' si ca e H2, deci in mod natural mai bun decat H1, nu?
![]() Atata vreme cat engine-ul e de IE - a spune ca e mult mai putin vulnerabil decat IE-ul e aberant si nu ar trebui sa te poata pacali. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bogdus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Legat de virus, sunt de acord cu Maddan. Cat nu imi plac mie manelele, dar totusi e un virus care sterge ceva. Cine stie daca nu se apuca si mai sterge si altele, daca tot s-a apucat
![]() Cu Maxthon, pot sa zic ca l-am incercat, avea multe chestii mult mai faine decat Internet Explorer, dar pentru ca are motorul IE, probleme au ramas (se bloca, tot apareau spyware-uri si ad-ware-uri si alte ware-uri) . Asa ca am trecut pe Firefox, cu care ma impac foarte bine. Si daca site-ul nu merge pe Mozilla, se poate instala un add-on, care la click dreapta iti arata pagina in IE. |
--------------------
Dacia
ex DSN, actualmente Opel Astra
2002/Rapsodie "Adevarata intelepciune este aceea de a sti ca nu stii nimic.."
Socrate |
|
jayden |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 March 04 ![]() |
hai ca asta e cea mai tare: oamenii sa ceara sa fie virusati. da se pune pb. de ce aveti asa ceva. daca facem cumva sa ceara oamenii sa fie si spam-uiti deja putem face milionane.
in alta ordine de idei concurenta e mare in domeniu. eu am gasit pe net. tin sa spun ca mi-a placut site-ul pentru simplitate si metodele de acces la info nu pentru informatia oferita. oricum cea mai tare faza mi s-a parut asta: Daca va place piesa, cautati si cumparati albumul! Oricum eu cred ca omul s-ar putea lansa cu ceva afaceri ca si-a facut o reclama... ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:49 |