Caterinca zilei, topic cu replici amuzante
![]() ![]() ![]() |
Caterinca zilei, topic cu replici amuzante
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Eu stiam ca cica daca vrea una sa te faca de cacao ia o guma mentolata in plisc in prealabil... ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La faza aia nu ea se face de cacao ?
Risca sa faca febra la gat pana sa obtina vreun rezultat ![]() This post has been edited by Shush: 16 Mar 2012, 13:32 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu bre, e o auzeala! N-am verificat-o, de obicei guma era la mine, si nu in gura...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Altis @ 16 Mar 2012, 13:27) Imi si imaginez discutia cu sefa: "Ubi, stii pastele alea de am zis ca le fac diseara? Nu am cum, ca am plecat cu golanii la bauta, vin duminica!" "Poti sa nu mai vi deloc!" "stai iubi, ca iti iau si tie ceva!" "Ah, ok atunci, dar sa fie galben si calitatea sa se masoare in carate!" QUOTE(DannyY @ 16 Mar 2012, 13:33) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Mar 2012, 17:38) QUOTE(TheSting @ 16 Mar 2012, 17:52) QUOTE(Markos @ 16 Mar 2012, 18:01) sezonul imperecherilor a inceput! ![]() xxx.jpg ( Size: 38.55k ) Number of downloads: 1311 This post has been edited by P-A-C-O: 16 Mar 2012, 19:30 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am gasit prin curte o grila de mercedes ramasa dupa topirea ghetarilor...
![]() This post has been edited by Filip: 17 Mar 2012, 21:46 Attached thumbnail(s) 17032012330.jpg ( Size: 311.78k ) Number of downloads: 1348 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cauta si dupa restul
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De pe topicul unde nu are voie sa scrie decat intiatorul:
QUOTE(Manuel @ 20 Apr 2012, 20:01) Un elefant Se legana, Pe o panza de paianjen Si pentru ca panza nu se rupea, A mai venit un elefant. Doi! <span class='edit'>20 Apr 2012, 20:02:</span> Doi elefanti Se leganau, Pe o panza de paianjen Si pentru ca panza nu se rupea Au mai chemat un elefant. Trei <span class='edit'>20 Apr 2012, 20:02:</span> Trei elefanti...(pana la 10) Zece elefanti Se leganau, Pe o panza de paianjen Si pentru ca Era prea grea, Au cazut toti elefantii! Buff! <span class='edit'>20 Apr 2012, 20:04:</span> Retete Culinare : e-Retete Mancarica de mazare cu carne de pui 24 Februarie 2009 Categorii: Retete cu legume, Retete de mancaruri cu carne, Retete de mancaruri cu legume, Retete cu carne de pui, Retete romanesti Mancarica de mazare cu carne de pui Este o mancarica simpla si gustoasa si ies multe portii cu ingredientele de mai jos. Asta a fost bine fiindca m-a scutit de gatit peste weekend si am putut sa ma uit linistita la filmele nominalizate la Oscar. Am avut si un film favorit, Slumdog Millionaire, am fost incantata cand am auzit ca a castigat atatea premii. Daca nu l-ati vazut il recomand cu caldura, este un film impresionant si foarte bine realizat. Ingrediente 500 gr carne de pui (am pus pulpe dezosate) 1 conserva mazare de 800 gr 1 ceapa 1 ardei 2 linguri rase faina 250 ml apa 1 conserva rosii de 400 gr putin marar sare, piper Portii: 4 Preparare Am taiat pulpele dezosate in 2-3 bucati. Le-am pus in putin ulei (2-3 linguri), le-am condimentat cu sare si piper, am picurat putina apa si am lasat pe foc mediu la inabusit, cu capac, cam 30 minute. Cand carnea e complet facuta, am scos-o din oala. In locul ei am adaugat ceapa si ardeiul tocate, putina sare si am lasat la prajit pana legumele s-au inmuiat bine. Daca e nevoie mai adaugati putina apa. Am adaugat faina, am amestecat bine si apoi am inceput sa adaug apa, ca la maioneza, amestecand mereu, pana am obtinut un sos alb. Am adaugat rosiile din conserva strivite cu furculita si piper si am lasat totul la fiert cu capac 10 minute. Se drege sosul de sare si piper. Am pus carnea in sosul obtinut, apoi mazarea scursa si marar tocat. Am stins focul, am pus capacul la oala si am lasat sa stea 10 minute ca sa se imbine aromele. Pofta buna! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ai pus postul cel mai serios din topicul ala.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Apr 2012, 22:43) QUOTE(Markos @ 1 May 2012, 16:53) QUOTE(vizitatorul @ 1 May 2012, 17:19) |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oprescu, daca nu iesea primar, s-ar fi facut critic de arta. Are vana-n el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ce e porcaria aia fratemeleu?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E dovada ca Traian nu era gay era un betiv exhibitionist si zoofil. Deci poporul roman se trage din ala si o catzea tracica cu streangul de gat. Deci maidanezii e urmasii directi ai dacilor
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Deci Traian e urmasul direct al lui Traian.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 9 May 2012, 20:51) Io am zis de brauzeru lu Opera. Iconita aia cu O rosu pe care si-o pus-o corbex pe tilifon . S-o imbracat la costum a pus nevastaa pe toace si i-a zis ca au program de opera Cand a apasat pe taciscrin in loc sa cante uvertura si sa se ridice cortina a aparut saitu cu Granny sex pe care se uitase cand era la buda. Moș tembel... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Shush @ 13 May 2012, 19:28) E iesita mufa firului care duce de la sonda lambda la sonda epsilon. Si eu am atins-o din greseala cand aveam Loganul si la fel facea. QUOTE(TheSting @ 13 May 2012, 19:47) Shush: Iti multumesc pentru info. Unde se afla aceasta sonda epsilon, eu nu am auzit pana acum de asa ceva pe magane? Maine dimineata voi verifica fiecare fir si mufa in parte, poate reusesc sa gasesc ceva si sa nu fiu nevoit sa ajung la munca sa-i pun CLIP-ul pe ea. ![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Despre sonda Alfa nu i-ati spune. Doar ea e sefa sondelor, prima care ia curent de la calculator si care, pina nu se satura, nu da si celorlalte sonde ca sa poata masura si ele ceva. De aici erorile.
Intr=o haita de sonde se aplica aceleasi regili ca intr-o haita de lupi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Vezi ca le-ai cam incurcat, aia era sonda Omega!
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
De fapt era sanda țăranu, da' l-a lăsat memoria.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
Ce bou is, trebuia sa-l cat inainte la imbecili de-ai nostrii, dar la cat am ras n-am mai nimerit.
Scuzele mele. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sonda aia daca n-are legatura GPS cu sonda Voyager nu face doi bani.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asta e umor negru.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 19:27 |