TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pana la sfarsitul saptamanii trebuie sa finalizam lista cu cei care vor ajunge de vineri. Pana acum s-au anuntat:
1. cdadan (o camera) 2. PaulT (o camera) 3. vis-a-vis This post has been edited by cdadan: 11 Aug 2010, 15:19 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu vreau pe saltea, ca stau prost cu banii. Oricum cred ca o sa fim multi, deci camerele se ocupa sigur.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Oricum trebuie sa te "combini" cu niste colegi la camera, pe urma impartiti cum doriti. Ia zi, ajungi si tu de vineri?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O chestie vreau sa spun - ar fi de preferat ca sa nu avem surprize la cazare, adica cine si-a manifestat din timp dorinta de a veni, insa vine de sambata sa nu gaseasca loc
![]() Ne-om mai ingramadi noi daca e cazul, insa ar fi bine sa vedem exact cate persoane, cate camere, etc. In sensul asta cred ca ar fi bine sa refacem lista aia mare cu cine vine si cand. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Andy nici nu cred ca se poate pune problema altfel.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pensiunea aia are si frigider pentru peste?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca vrea si poate vallyyy sa vina de vineri, venim de vineri. Vrea cineva sa ne gazduiasca cu saltelele prin camera? Dintre "burlaci" ma refer. Si normal, impartim la patru camera.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io inca nustiu cu ce masina sa vin
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cu aia care o sa aiba coroana intreaga. Logic....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu se stie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cdadan |
![]()
|
Apropo de ce zicea argon, sunt 98% convins ca merg pe Simeria, Petrosani, spre Targu Jiu si pe urma stanga catre Novaci, Ranca. Chiar daca nu ploua in zona cu doua saptamani inainte. Pentru mine traseul e mai lung cu cel putin 100 de km, fata de Sebes, Obarsie, Ranca. Am PDG si nu ma sperie primul drum rau intalnit in cale, insa din ce am studiat, e nasol frate, mai ales pe urcare.
La intoarcere, in proportie de 90% (daca nu ploua inainte cu cateva zile) vin pe Obarsie - Sebes. Cica de coborat e mult mai simplu si vreau sa prind toata transalpina. Tu faci cum crezi. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna alegere. La coborare este intr-adevar mult mai usor chiar si in cazul in care ploua...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
cdadan, pe la ce ora estimezi ca treci prin Petrosani?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
parca ziceai ca tu vi sambata dimineata, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu da.
Te bagi tu repede, poate vreau sa-l invit pe om la o cafea... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
fa-i ce vrei vineri la om, ma gandeam ca te-ai razgandit cu sambata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(radian @ 12 Aug 2010, 09:58) Vineri seara probabil intre orele 18 si 20. Depinde cat de repede reusesc sa plec, pe drum estimez vre-o 3 ore si jumatate (pana in Petrosani). LE: fiindca mai sunt unele chestii nerezolvate, gen papa, am gasit din nou un mesaj interesant: postat pe 9 august 2010 Si daca tot am ajuns la capitotlul mancare sa va zic si de ce nu am avut de ales si sa va recomand sa plecati cu provizii de acasa. Sambata seara cand am ajuns in Ranca singurul restaurant pe care l-am gasit prepara mancare doar pentru cei cazati la ei . Numele pensiunii este TARA. Ne-au dat efectiv afara din restaurant. Probabil banii mei nu erau sufient de buni pentru ei. Am mai asistat la o faza asemanatoare cu alta ocazie cand eram cazat la ei si venisera doi turisti care au avut si ei aceeasi soarta ca si mine acum. Deci va zic sa evitati aceasta pensiune chiar si pentru cazare, calitatea camerelor lasa de dorit. In alta parte in Ranca nu gasiti de mancare, nici macar un magazin de unde sa-ti cumperi niste biscuiti nu exista. Am avut noroc cu niste placinte luate de la OMV din Ramnicu Valcea. This post has been edited by cdadan: 12 Aug 2010, 10:20 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
Cume cu rezervarile alea, sa zicem ca as veni de vineri pana sambata seara, deci tot o noapte cum am zis initial, dar decalata, ar fi ok?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Aug 2010, 10:49) LE: fiindca mai sunt unele chestii nerezolvate, gen papa, am gasit din nou un mesaj interesant: postat pe 9 august 2010 Si daca tot am ajuns la capitotlul mancare sa va zic si de ce nu am avut de ales si sa va recomand sa plecati cu provizii de acasa. Sambata seara cand am ajuns in Ranca singurul restaurant pe care l-am gasit prepara mancare doar pentru cei cazati la ei . Numele pensiunii este TARA. Ne-au dat efectiv afara din restaurant. Probabil banii mei nu erau sufient de buni pentru ei. Am mai asistat la o faza asemanatoare cu alta ocazie cand eram cazat la ei si venisera doi turisti care au avut si ei aceeasi soarta ca si mine acum. Deci va zic sa evitati aceasta pensiune chiar si pentru cazare, calitatea camerelor lasa de dorit. In alta parte in Ranca nu gasiti de mancare, nici macar un magazin de unde sa-ti cumperi niste biscuiti nu exista. Am avut noroc cu niste placinte luate de la OMV din Ramnicu Valcea. Bine ca avem bucataria utilata la dispozitie... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
argon |
![]()
|
sper ca si gratar in curte..cine cum aduce carbunii? pe trans eu am adus 2 saci , carne banuiesc ca fiecare-si aduce cate crede cat sa-i ajunga, si daca se amesteca dup'aia sigur ajunge la toti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
PaulT |
![]()
|
Asa ar fi normal. Fiecare stie cat si ce mananca... Gratar este in curte.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
argon |
![]()
|
si carbuni? sa nu ne trezim ca nu sunt dupaia. Eu am un sac prin garaj dar vreo 3 in total zic ca ar ajunge .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Probabil mai aproape de plecare ar trebui sa zicem ficare ce aducem, ca sa nu ne trezim cu ceva lipsuri pe acolo daca aducem toti acelasi lucru.
De exemplu eu m-am gandit sa aduc ceva mici, mustar, paine, carnaciori, ketchup, suc, apa. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
nici sa nu fie prea mult, ca data trecuta toti cainii din zona umblau cracanati de satui.
Mercede, adusi si tu grataru tau ala jmecher? This post has been edited by argon: 12 Aug 2010, 12:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Pai cel mai bine ar fi ca saptamana viitoare sa spunem ficare ce aducem si in ce cantitate. Nu e bine sa facem nici risipa, nici sa ramanem flamanzi.
Din experienta mea la gratarele la care am fost mereu s-a cam facut risipa, fiecare a zis sa aduca sa fie. De exemplu daca vine fiecare cu cate o caserola de mici de caciula e muuuult prea mult. Asa ca ne calculam si noi in medie cati mici/carnaciori/carene/paine/bere/suc se consuma de persoana si apoi hotaram ce sa luam. Eventual mai crestem, cantitatea cu 10% sa fie de rezerva ![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
Depinde de restul trupei ...
Avem rezervare ferma (cu avans platit) pentru data de 21. De asemenea, intelegerea cu proprietarul pensiunii e sa rezervam camere suplimentare, pentru cei care vin de vineri, pana la sfarsitul acestei saptamani. Eu propun sa refacem lista si sa vedem ce iese. Mai ales ca s-au anuntat si alti colegi (adica visul). 1. cdadan (o camera) 2 nopti (20-21.08) |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu aduc o duzina de cutii de bere si 2 sticle de racoritoare, una cu cofeina, una fara. E bine?
Cine are alte idei sau propuneri, sa le faca publice. This post has been edited by corbex: 12 Aug 2010, 13:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 21:49 |