TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da sa faca galagieeeee... Daca vreti sa scapati de ei aduceti-i
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ageana ai nr meu de tel pe PM. Eu ajung acolo de vineri, daca ai nevoie ma suni si te descurc.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@cdadan - trimite-mi-l si mie pe PM te rog. Vreau sa am o siguranta ca daca ajung va si gasesc, nu am mai fost niciodata la Ranca.
Multumesc! |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Rezolvat. Cine mai crede ca ar avea nevoie, facem schimb de nr de tel pe PM.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Care spuneati ca e varianta cea mai ok de drum dinspre partea nordica?
Se pare ca o sa ajung de pe aceasta parte. Deci din sebes pe unde s-o apuc ca sa nu am probleme prea mari cu drumul? Cine ma ajuta cu raspunsul are o bere la 0.33 ![]() Din ce am citit in paginile precedente, tot ocolitul prin Tg Jiu e cea mai "safe" varianta. Se mai baga cineva direct din sebes pe drumul neasfaltat? Parca as avea mai mult curaj cu inca un partener de drum. This post has been edited by ageana: 16 Aug 2010, 23:58 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Baaaaaaaaaaaaa, subtire cu boracii ca va ia mama dracu'!!!!! Nu stiu, am ajuns la concluzia ca am un fel de atractie pentru familiile cu boraci. Fusei la Sulina saptamina trecuta. Ajung intr-o zi pe plaja si ma uit dupa un loc mai remote, sa nu fie multa lume si, MAI ALES, sa nu fie boraci. Ginesc locu', ma asez cam la cite 5 metri in stinga si-n dreapta de urmatoarele persoane, desfac cortu' si ma bag in el. Cind sa ma ia somnu', o data se sparge linistea-n tandari d-alea micile si se aude "'tu-ti crusha ma-tii di copchil, triesh pi sharshaf!". Cu inima cit un purice scot capu' si ma uit spre spatele cortului, de unde se auzise ragnetu'. Familie cu 3 copii, cu "sharshaful" LIPIT de cortu' meu. Ba frate, loc in jur cacalau, da' lor le-a placut de cortu' meu. Asta dupa ce in ziua precedenta m-am prezentat in fata la o basholdina cu boracul aflat pe inventaru' ei, sa-l zemuiasca cu maglavaisuri. Nu de alta, da' vita a repetat obsesiv vreo 15 minute "Alex, hai la mama sa te dea cu crema". Intrucit boracu' era ocupat cu o galetusa pe malu' apii si-l durea-n cur de ma-sa, umflata dracu', in loc sa se ridice in mortii ma-sii de unde esuase pe plaja (adica la vreo 3 metri de borac) si sa-si umple progenitura de smacolina, a preferat sa repete propozitia aia la intervale de 15-30 de secunde. Si cica de ce m-apuca dracii !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca vorbeau asa erau sigur copiii nelegitimi ai lui Muttley.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deci, dacă veniți cu boracii, lăsați-i în bortbagaj.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lasa Marty ca se poate si mai rau. La hotelul la care am stat luna trecuta in Eforie Nord, in camera de alaturi (balcon comun) statea o familie cu 2 copii. Dimineata pe la 5.30 - 5.45 se echipau de plaja. Ca mai chiraiu copii e una, dar ii incaltau cu papuci d-aia de miorlaie la fiecare apasare. Dadeau desteptarea la tot hotelul...
Pe mine prea tare nu m-a deranjat, ca-s mai matinal de felul meu, la ora 6 eram pe plaja, dar nevasta-mea ar mai fi dormit... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
radiante, lasa-ma ca am dat peste unii in Cap Aurora, s-au trezit ca astia ai tai, pe la 5:30, obisnuiti sa mearga la prasila. N-aveau boraci, da' au dat tv-ul la maxim pe Favorit sa ce mortii lor au dat, deci am ascultat muzica populara pina la loc comanda.
Revenind... Ziceti ca suntem 22 de adulti + 2 boraci? Pai eu zic in felu' urmator: - 10 kile carne (porc, pui, mici, pastrama); - 5 kile rosii; - 2 kile ardei; - 1 kil ceapa; - 15 paini; - 20 cremwurst (eu am acum in cap Polonezi, d-aia zisei cifra asta); - 3 borcane mustar 400 grame; - 1 kil brinza telemea; - 40 oua. Daca am uitat ceva, adaugati. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
- 10 kile carne (porc, pui, mici, pastrama);
Radian: cota parte (mici, copane, carnati) - 5 kile rosii; Radian: 5 kg rosii - 2 kile ardei; - 1 kil ceapa; - 15 paini; Radian: 15 franze proaspete - 20 cremwurst (eu am acum in cap Polonezi, d-aia zisei cifra asta); - 3 borcane mustar 400 grame; Radian: 1 borcan mustar iute - 1 kil brinza telemea; - 40 oua. Daca am uitat ceva, adaugati. Radian: ardei iuti, bere, 1,5 l tuica This post has been edited by radian: 17 Aug 2010, 08:39 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ratsai naibii, ca m-a lovit foamea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa cum am zis:
15 beri 1 kil tuica 1 mustar 2 piini 2 kile rosii Ceva dulce 2 peturi suc aca nu ma cocoseaza cumparaturile astea, poate iau si scobitori ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
paine si rosii aduc eu bre
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Eu ma gandesc sa aduc:
2 caserole de mici (2x1kg), 1 sticla de Cola, 1 bidon de 5l de apa plata, 1 sticla de alt suc (fara acid ca poate sunt doritori), cate ceva de rontait (biscuiti, cipsuri, popcorn) Pe langa mancare eu zic ca ar trebui aduse si chstii pt distractie: minge de fotbal, carti de joc, tabla de sah, table. Care aveti si puteti aduce, eu nu am decat minge de fotbal dar e sparta si in scurt timp se desumfla. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
N-auzi ca-l imbatam pe Cuzinet Tasat? Crezi ca ai nevoie de mai multa distractie?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu cred ca vine, oricum e bine sa avem un back-up plan. Si daca ai reusi sa il imbeti poate adoarme si se termina distractia
![]() |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Il stropim cu apa (din bidonul tau de 5l)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 17 Aug 2010, 09:28) ... Revenind... Ziceti ca suntem 22 de adulti + 2 boraci? Pai eu zic in felu' urmator: - 10 kile carne (porc, pui, mici, pastrama); ... Daca am uitat ceva, adaugati. Ai uitat că vine și vis-a-vis, așa că mai plusați la primul item. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu... pentru omleta aia nu trebuie aragaz, apoi o tigaie (maricica, zic eu), ulei ?
17 Aug 2010, 11:21: QUOTE(Lostboy @ 17 Aug 2010, 11:19) Pai e simplu. Astept sa se enerveze Marty, sa omoare un borac, si apoi il facem la protap ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Aug 2010, 10:21 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
El a zis că se enervează dacă nu bea. Deci .... îi dăm de băut.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Apropo', numaru' meu 0724 955 813
Daca e, un sms cu id-ul de pe forum. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu e o idee buna sa il postezi aici, noi suntem oameni seriosi, dar cine stie cine mai citeste...
Vezi sa nu te trezesti cu bipuri noaptea de la 'amici'. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Am o bănuială că nu e al lui.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Aug 2010, 10:20) Pai, gazdele se lauda ca ne pun la dispozitie bucatarie complet utilata http://www.turistinfo.ro/ranca/cazare-ranc...ere-c61141.html |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Suna-l sa vezi daca se confirma bvanuiala
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
țââârrrr, țâââârrr.....răspunde bre!
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu suna nici dracu' ma, l-am mai pus pe forum.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Vrei sa faci minute primite sa iei bonusul, sa te imbogatesti
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:57 |