TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Aug 2010, 14:43) Nu e nevoie. Spre norocul lui Marty sunt trecuti de stagiul asta.. ![]() Sa revenim la subiect: Radian aduce: -5kg de rosii -15 franzele proaspete -ardei iuti -la carne sa treci o cantitate sa vedem cum iesim in cele 10kg.. Corbex aduce: -2 kg rosii(chiar daca aduce si Radian 5kg... nu cred ca sunt prea multe) -1mustar(eu as propune sa le iei pe toate trei, diferite sortimente... si asa e o singura persoana responsabila cu mustarul.. daca e ok rog confirmare) -ceva dulce... Andy ACS aduce: -2kg mici (mai bine iei 3kg si avem treimea din cantitate reprezentata de mici) PaulT aduce: -branza telemea 1kg(credeti ca e suficient? daca nu plusam..) -piept pui marinat(daca sunt obiectii spuneti..) si frigarui de pui(ar fi bine de spus cate..) si pot lua si porc(ceafa/pulpa). Produse Angst, special pentru gratar. -pot lua si cremwurst.. de care se hotaraste(polonezi sau cremwurst normal de pui de exemplu..). Pot sa aduc astea in conditiile in care facem totusi cum am propus, adica total si impartit pe cap de mancator. Daca e ok din partea tuturor, dati va rog copy/paste si adaugati ce aduceti din ce a ramas din lista. NU UITATI CIUPERCILE ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bre da scopul intalnirii e indopatul? ca vad cantitati industriale.. personal pot sta o zi nemancat fara nici o problema
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa iasa 3 mese... Gratarul/cina/micul dejun
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce ma enervati ca nu pot sa vin si eu....
mai usor cu mancarea ca iar ramane de 2 ori mai multa mancare decat se manaca.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La cat potol e acolo or sa umple valea de cactusi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Aug 2010, 16:03) Stim, ma, tu faci cura de slabire ca sa arati bine-n limo, hugobosule care esti.17 Aug 2010, 16:44: Nea bioane, matale ne onorezi cu prezenta? Sa stiu daca trec pe lista un pachet de pemparshi. ![]() This post has been edited by Marty: 17 Aug 2010, 16:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
b76bgaarh, da-o naibii de camera si vino si tu.
![]() Eu ma anunt cu niste mici. Nu de alta, dar am depistat unii buni, mai exact frate-meu a facut ieri si mi-a lasat si mie. Un pic condimentati, dar gustosi de tot, foarte asemanatori cu cei adusi de Mr_Devil83 pe Transfagarasan, chiar daca nu-s la fel de mari. Deci doua caserole aduc eu, cam 2kg. Daca mai ia si Andy doua, probabil ca-s suficiente. Restul sa se anunte cu pui, eu unul nu-s mancator de pui in general, pe gratar si mai putin, si cu ceva de porc, niste cefe ar suna bine, ori o fleica mai slaba asa. ![]() Zece oua sfrijite de tara aduc si eu, unul mai mic, unul mai mare, dar proaspete si gustoase. Si mai aduc si un kil de carnati proaspeti de oaie cu vita de la Kaufland, care merg ok pe gratar. De baut am zis, doispe beri probabil, niste vin, niste apa minerala. Suc nu iau. Aduc mustar d-ala ieftin si bun, doua borcane, asa ca corbex poa' sa aduca doar unul, gratarul ala mare sper ca-l prind "liber". Si niste table. Mai trebuie ceva? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Nu bre ca in timp ce voi va alcolizati neuronul cineva tre` sa munceasca in tara asta.Si m-au gasit taman pe mine
![]() Cat despre pampershi cam pe la 1-2 ani se renunta la ei. Incearca o evolutie. Oricum vad o preocupare cu buda si ce si cum ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Deci tablele le aduci tu.
Minge de fotbal zicea argon ca are (parca?) Poate o tabla de sah si niste carti de joc daca mai are cineva pe acasa. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Iau jetoanele de hold'em ale unui amic? Se baga cineva? Evident pe sume modice, buy-in-ul 10 lei acolo. Aseara am plecat la noua jumate cu 20 de lei in buzunar, m-am intors la unu' cu patru beri baute si 50 de lei in buzunar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Puteti face un scurt rezumat pentru cei care am deschis mai tarziu televizoarele, si care n-avem nervii sa citim ultimele 'jde pagini? Unde? Cum? Cat? Cand?
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Marty |
![]()
|
Ranca. Fiecare cum poate (cazare la pensiune sau masina proprie/cort).Simbata si duminica. Pe 21 si 22 August.
Andreea... !? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Unde? La Ranca. Pensiunea Belvedere(parca).
Cum? Cu masina. ![]() Cat? Unii de vineri pana duminica, altii de sambata pana duminica. Cand? Weekendu' viitor, 20-22 august. @Marty: Nu, am castigat la poker. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Moaaaa, Merced, daca poti lua setul de poker, e genial!
![]() This post has been edited by ageana: 17 Aug 2010, 17:17 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Merced |
![]()
|
Il iau, dar am o presimtire ca nu o sa avem timp sa le facem pe toate.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, da-va naiba, sa nu uitati sa-l luati pe geniu', s-am si io cu ce ma distra...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vii cu gagica?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
'utui, nu pot!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai c-ai fost tare. Te-ai ambalat ca sa ne zici ca nu vii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Io am una saptamina viitoare. Da' ma-nbat devreme si trece repede.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Io am fost sambata trecuta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
PaulT |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 17 Aug 2010, 17:55) Deci tablele le aduci tu. Minge de fotbal zicea argon ca are (parca?) Poate o tabla de sah si niste carti de joc daca mai are cineva pe acasa. Bafta! Eu am minge... E in portbagaj deja. ![]() 17 Aug 2010, 18:54: QUOTE(PaulT @ 17 Aug 2010, 17:01) Nu e nevoie. Spre norocul lui Marty sunt trecuti de stagiul asta.. ![]() Sa revenim la subiect: Radian aduce: -5kg de rosii -15 franzele proaspete -ardei iuti -la carne sa treci o cantitate sa vedem cum iesim in cele 10kg.. Corbex aduce: -2 kg rosii(chiar daca aduce si Radian 5kg... nu cred ca sunt prea multe) -1mustar(eu as propune sa le iei pe toate trei, diferite sortimente... si asa e o singura persoana responsabila cu mustarul.. daca e ok rog confirmare) -ceva dulce... Andy ACS aduce: -2kg mici (mai bine iei 3kg si avem treimea din cantitate reprezentata de mici) PaulT aduce: -branza telemea 1kg(credeti ca e suficient? daca nu plusam..) -piept pui marinat(daca sunt obiectii spuneti..) si frigarui de pui(ar fi bine de spus cate..) si pot lua si porc(ceafa/pulpa). Produse Angst, special pentru gratar. -pot lua si cremwurst.. de care se hotaraste(polonezi sau cremwurst normal de pui de exemplu..). Pot sa aduc astea in conditiile in care facem totusi cum am propus, adica total si impartit pe cap de mancator. Daca e ok din partea tuturor, dati va rog copy/paste si adaugati ce aduceti din ce a ramas din lista. NU UITATI CIUPERCILE ![]() Cu asta e ok? Continuam in stilul asta? This post has been edited by PaulT: 17 Aug 2010, 17:54 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba, io aduc asa:
- multa bere. DAB la cutie. sa fie ![]() - o sticla de J&B. sa fie ![]() - niste carne de gratar, io as prefera ciafa de porc. cam cata sa iau? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adu porcu !
Trebuie sa mai aducem persoane la cita mincare se anunta ![]() This post has been edited by corbex: 17 Aug 2010, 18:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-ai înteles, io aduc în primu rand beutura
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Sa trimita porcu`.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu atit mai mult, beutura tine si de foame.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:21 |