TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
corect.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine ajunge de vineri sa puna gheata pentru geibi-ul tau
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu stiu de ce am impresia ca baliti ca vacile in fata monitoarelor.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io nu mai maninc de luni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
3 rate
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
argoane ce sa faci ai masini de la orezari si astia-s usurei asa ca supensiile- s plapande
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Pe timpul lui Gheorghiu Dej, ca sa-ti iei masina, haleai iaurt, ca era ieftin. Ce vremuri !
Acu' abia te scoti cu fripturi, ca argentinienii. This post has been edited by corbex: 17 Aug 2010, 19:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Ba deci, io vin cu urmatoarele:
- o cutie de ciuperci d-aia de vreun kil; - o sticla de uischi (da' nu mastrapol d-ala de bea grecu' ![]() - 3-4 sticle de vin; - 2-3 sticle de cola; - 1 senvij. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Evident ca a iesit ca un rahat planificarea mea, cand n-aveam nimic programat imi lipsea cascavalul, iar acu' am facut rost de cascaval dar am si programat ceva pt weekend-ul asta.
Asa ca pt o viitoare intalnire contati si pe mine si eventual cu drumuri fara hartoape in eventualitatea in care as vrea sa vin cu cartul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
bion |
![]()
|
1 ,20 lei iaurtu 25 de bani cornu cu sare 1,10 lei litra de sifon 2 lei Jeni. Orgie fratilor
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(bion @ 17 Aug 2010, 20:32) mai sti, acu' e lumea suparata: QUOTE Românii nu vor avea propriul canal XXX: CNA nu i-a dat licența Cererea canalului pentru adulți LuXx TV, a companiei Golden Media Group, a fost respinsă de către CNA marți. Postul de televiziune ar fi urmat să difuzeze programe erotice noaptea, între orele 01.00 și 05.00, transmite Realitatea. Canalul cu conținut pentru adulți îl are ca acționar pe producătorul de filme erotice Zoltan Nagy. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi am vorbit din nou cu nea patronul de la pensiune. Avem la dispozitie bucataria utilata cu oale, tigai si cratite. Sunt farfurii, tacamuri si pahare. Teoretic mai avem nevoie doar de servetele. Si de un detergent de vase, trebuie sa le spalam dupa ce le folosim. Plasticaraie (pahare, farfurii si furculite) ar trebui pentru iesirea la gratar.
Eu inca nu am inteles daca cei prezenti sunt de acord cu propunerea lui Paul (facem lista exacta cu cele necesare, cumparam si impartim costurile in mod egal). La bauturi chiar nu are rost, fiecare cu gusturile lui si cantitatile pe care le considera necesare. Acolo nu avem cum sa ne punem de acord nici intr-o mie de ani. Lucrurile par foarte simple in acest moment, listele de cumparaturi sunt ok si aproape finalizate, cantitatile sunt gandite pentru aprox. 20 de persoane. Dar toti sunt de acord? Hai sa facem o lista sa vedem ce iese. De acord cu propunerea lui Paul: 1. PaulT, evident 2. cdadan 3. Marty (mai mult ca sigur) |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai io am intrebat serios - cata ceafa de porc sa aduc pt toata lumea?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(cdadan @ 17 Aug 2010, 19:57) Adica, cam ce inseamna "iesirea" la gratar. Sper ca nu-i de mers vreo 3 km... Eu votez pentru varianta fiecare contribuie cu cat poate. Nu cred sa fie vreunul sa vina cu degetul in cur sa profite de ceilalti, si oricum, si daca am avea vreun astfel de exemplar printre noi, sunt convins ca spiritul "cafenelei" ar rezolva urgent problema... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
si eu zic la fel, fiecare cat crede ca ar ajunge pentru el+cine il insoteste, si daca se amesteca nu-i problema ca tot atatea persoane sunt, dar cu precizarea de a nu aduce toti mici de exemplu. Eu aduc niste carbuni, pulpe de pui, mici, cateva sucuri, si ce mai ma decid pe moment.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa sintetizeze cineva mai priceput ce am scris toti ca aducem si sugeram celorlalti de ce-ar mai fi nevoie. De exemplu la atata uischi trebuie niste energizant.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Aug 2010, 21:09) Pai nea corbex a spus ca stie un loc misto. E de mers cu masinile. Mai aproape de 3 km? In curtea pensiunii. ![]() Cu treaba asta, fiecare aduce ce poate, sa vedeti ce varza o sa iasa. Mi se pare mult mai simplu si elegant sa facem necesar si cumparaturi centralizat. Cand ajungem acolo, ni se rupe, avem di tati, stam cu burta la soare. Daca fiecare aduce ce poate (ma pun in rolul meu): pierd minim o juma de ora in plus la cumparaturi, stres sa nu uit ceva, cu gandul la ce au spus ceilalti ca aduc. Dintr-unele o sa avem exces si din altele lipsa. O sa ma gandesc daca micii adusi de nu stiu care au stat prea mult la caldura. Apropo, cel mai apropiat magazin va fi la 20 km. Urmatorul la 50 sau 60. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
BA, IO ADUC 20 DE FELII DE CIAFA DE PORK.
asa, am lamurit-o.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Mai, mergeti acolo si va distrati. De mancat vedeti voi acolo ce si cum, eu asa am facut pe Transfagarasan si nu s-a suparat nimeni. Merge un gratar "la comun" , cel mai bine seara, cand teoretic ar trebui sa se adune toata lumea, poti bea linistit o bere, un vin...
Eu de obicei nu mananc nimic dimineata, foarte rar la pranz.... seara scot parleala. ![]() LE Ca sa nu mai zic ca am stat doua zile, pentru una singura nu imi faceam nici cea mai mica problema. This post has been edited by BZN: 17 Aug 2010, 21:29 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu zic ca cel mai bine e sa aducem fiecare cate ceva, dar sa spunem aici ca sa nu aducem cantitati aiurea. Deja cativa dintre noi am spus ce vrem sa aducem, putem face un rezumat, apoi ceilalti aduc ce mai e nevoie, sau daca e cazul mai modificam lista.
Daca era un magazin aproape mergea sa ne ducem atunci la cumparaturi. Sau daca ar fi cineva dispus (mie mi se pare greu de ex) sa faca el toate cumparaturile si apoi sa impartim banii e ok (facem lista aici si ii dam sarcina ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 17 Aug 2010, 22:06) Pai nea corbex a spus ca stie un loc misto. E de mers cu masinile. Mai aproape de 3 km? In curtea pensiunii. ![]() Cu treaba asta, fiecare aduce ce poate, sa vedeti ce varza o sa iasa. Mi se pare mult mai simplu si elegant sa facem necesar si cumparaturi centralizat. Cand ajungem acolo, ni se rupe, avem di tati, stam cu burta la soare. Daca fiecare aduce ce poate (ma pun in rolul meu): pierd minim o juma de ora in plus la cumparaturi, stres sa nu uit ceva, cu gandul la ce au spus ceilalti ca aduc. Dintr-unele o sa avem exces si din altele lipsa. O sa ma gandesc daca micii adusi de nu stiu care au stat prea mult la caldura. Apropo, cel mai apropiat magazin va fi la 20 km. Urmatorul la 50 sau 60. Asta este si parerea mea, dar facem cum vrea majoritatea... Era o solutie mai organizata care rezolva practic toate mesele. Si mie mi se pare mult mai comod sa stie fiecare fix ce sa cumpere si sa nu isi piarda timpul gandindu-se la detalii. Asta o puteam face aici si sa luam linistiti vineri tot ce trebuie. La Ranca nu vom avea magazine, iar in ceea ce am putea gasi in Novaci nu prea mi-as pune baza, fiind o localitate mica, si fiind perioada de w/e. Probabil ca si la unicul supermarket din zona tot raionul de produse din carne va fi "devalizat" vineri seara si sambata dimineata cand va pleca lumea la gratare pe munte. Nu am nici o problema in a aduce doar ce vreau sa consum, in afara macar de gratar, pe care ar trebui sa il facem la comun. Indiferent la ce solutie ramanem ar trebui sa ne hotaram pana cel tarziu joi la pranz. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ce dracu' ma parca va duceti acolo sa va ingrasati, are dreptate argon. O suma de postari ref la ce se consuma acolo! Vedeti voi..., asta e cel mai putin important, mai bine va ganditi cum sa petreceti/distrati la maxim.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi pun altfel problema. Poate nu vin toti, poate nu mai pot ajunge ca a intervenit ceva neasteptat(s-au mai vazut cazuri), poate au zis la plezneala ca vin, si alte multe etc.-uri.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BZN |
![]()
|
Treaba voastra, eu va zic insa ca nu trebuie sa acordati prea mare atentie acestui aspect. Singura ocazie pentru un gratar la comun e sambata seara..., duminica o ia fiecare din loc, unul mai devreme, altul mai tarziu...
Ca sa nu mai zic ca exista posibilitatea ca unii se doreasca o ciorba sau chiar meniu complet la o carciuma fara alte complicatii... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si ce daca, cine e de cuvant vine. Daca intervine doamne fereste ceva neprevazut asta e viata. Insa cazuri neprevazute ar trebui sa fie putine, iar cum toti suntem seriosi si de cuvant ne vedem acolo.
Chiar vreau sa va cunosc, sa vorbim, sa facem ceva teste cu Espero lui argon (am auzit ca vine cu ala antifonat, vreau test de claxon filmat si il punem pe net dupa), sa jucam un fotbal/ping-pong/sah/table, sa ne plimbam, sa ne relaxam. De organizat e mai greu la primele intalniri, pana ne cunoastem mai bine si ne strangem un nucleu de tovarasi de suferinta ![]() Apoi totul vine de la sine ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:19 |