TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai are knowhow ca face munca de birou
![]() Cu stima scursura banateana |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns si eu. Principala peripetie ar fi ca mi s-a rupt cricu' la mobra pe Transfagarasan in timp ce vroiam sa-mi iau avant sa-mi azvarl "claparul" drept peste bagaje, rezultand o tumba pe spate fix pe mijlocul soselei si o intindere la bicepsul femural stang de toata frumusetea. Probabil am aterizat in spagat.
Soarta insa e buna cu mine, intalnindu-ma cu doi prieteni in Obarsia Lotrului (pretenu' cu Pegaso si nevasta-sa) pe care i-am carat dupa mine pe tot traseul. Am aruncat bagajele la ei in masina dupa eveniment iar opririle le-am facut numai sprijinind dihania de parapeti sau stanci. Per total, cel mai al dracu traseu pe care-l poti face in Romania intr-o zi. Nea Radiane, eu am tot trambitat ca pana la Obarsie se poate merge usurel, insa spre Petrosani e varza drumul. Ma bucur ca toti colegii de vila au fost dezinhibati si a iesit caterinca. E drept ca nu ca cea de pe cafenea, insa pt unii care s-au vazut pt prima data, zic ca mai bine nu se putea. Apropo', ageana a mai venit? ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 23 Aug 2010, 07:01 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chiar, ba, ageana a fost p-acolo ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Aug 2010, 23:19) ... Nea Radiane, eu am tot trambitat ca pana la Obarsie se poate merge usurel, insa spre Petrosani e varza drumul... Da mai, dar unii aud doar ce le place sa auda... ![]() L.E. Imi pare rau pentru incidentul de pe Transfagarasan, bine ca s-a termintat totusi cu bine. This post has been edited by radian: 23 Aug 2010, 07:34 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
Pai?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
A pus cana de la espressor pe focul aragazului.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
Zau?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau aerul tare de la 2100+ altitudine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Nu cred, caci era dimineata de tot, cand noi dormeam. Ne povesteste el cand apare.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
ageana a venit sambata tarziu, apoi s-a culcat devreme, iar duminica la 11:30 cand am plecat eu nu se treise inca
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ageana a facut tot posibilul sa treaca neobservat ...
Sambata dimineata pe la 8 nu mai aveam somn si am coborat sa fac un ceai (langa o tigara). Corbex era prezent, se descurcase sa ajunga si ne-a gasit. Zic: un ceai, o cafea? Omul zice ca ar merge o cafea. I-am aratat unde e cafeaua si expresorul. O chestie de genul: filtru_de_cafea_delonghi_emk6__p13854.jpg ( Size: 3.45k ) Number of downloads: 510 Dupa cateva minute ... fum si miros puternic de ars. Expresorul era pus pe aragaz, nu pe suportul lui (cu rezistenta electrica). Partea de la baza nu era de metal, ci ebonita, care s-a parlit destul de bine. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E, acum pun si eu o intrebare. Urmatoarea cand si unde?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
radian |
![]()
|
La iarna? Un gratar la zapada. Macar nu-mi mai prajesc chelia...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Soare+zapada=arsuri si iarna
![]() Ce ziceti de Lepsa? ![]() http://wikimapia.org/#lat=45.9549688&lon=2...l=0&m=b&tag=949 http://www.turistinfo.ro/lepsa/ http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-hote...iuni-lepsa.html This post has been edited by vis-a-vis: 23 Aug 2010, 09:12 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Zic că-i bine, cu această ocazie vin și eu că e la o aruncătură de băț (mai sănătoasă) de mine.
În funcție de numărul de doritori și perioadă poate vorbesc cu un amic pentru o pensiune. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Locatia asta e special aleasa pentru colegii din Moldova
![]() Eu nu pot promite nimic, asa ca nu ma pronunt cu locatia. Insa daca sunt liber incerc sa vin. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Frumoasa tura.
![]() Felicitarile mele tuturor participantilor, fie ei membri sau scursuri umane! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tocmai ce vorbeam cu grecu ieri de Lepsa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
Suna tentant, dar, ai fost pe acolo? Zona este accesibila auto, ca nu m-as specializa cu loganul pe off-road.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
A fost o amica acu' vreo 2-3 saptamini, o-ntreb si va spun.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Este accesibilă, am fost eu acu' maxim o lună.
Cu excepția a maxim 10km înainte de Lepșa (venind dinspre Focșani)unde trebuie puțină atenție, drumul e ok, și se lucra la el. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
M-am uitat pe harta, pentru mine ar insemna cam 430 km, prin Sibiu, Brasov.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
problema mare este trecerea muntelui dinspre ardeal... colegu xcss de pe reno a experimentat...
a fost o intalnire reno in zona acum cativa ani. http://www.reno.ro/Intalnire-RENO-NATIONAL...PSA-t89751.html |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
How about Sighisoara?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Misto idee cu Lepsa. Sighisoara nu stiu daca e chiar asa ok pentru ce facem noi, e cam aglomerat pentru niste scursuri.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Mai bine mergem in patria esperolimo, dublam numaru' de locuitori si ocupam toate locurile de parcare din oras.
This post has been edited by Marty: 23 Aug 2010, 10:00 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:39 |