TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tribunul @ 14 May 2010, 13:51) Da cum o sa va recunoasteti ca nici macar numerele de la masini nu le stiti, doar dupa puterea motorului si anul de fabricatie? Ma refer la datele facute publice pe site. La mine e simpu: Logan 1.4 gri perla, numere de HD si spalatoare de faruri ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
In cazul meu este si mai simplu. Cu cateva minute inainte se vor auzi cauciucuri scrasnind in curbe, motor turat in blana, dupa care imi fac si eu aparitia, sper in masina personala si nu intr-una cu girofar, vopsita strident
![]() Oricum, dupa numere masina mea-i cea mai usor de recunoscut (ooooopsie ![]() This post has been edited by dr_mKe: 14 May 2010, 15:59 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La mine-i si mai simplu: va uitati dupa singura masina adevarata, ratacita in adunatura voastra de tinichele: SuperSolenza! Galbena! Unica! Inimitabila ! Condusa de singurul sofer din adunatura aia de conducatori auto.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu ma nerva ca-mi iau imprumut SuperNova de la varumio' si ai pus-o cu Solenza ta cu tot
![]() This post has been edited by dr_mKe: 14 May 2010, 17:10 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am o panglica tricolora la antena
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai antena?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da, am
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu o sa vin sigur cu o rabla. Deci e si mai simplu. E posibil sa fiu ala care o sa foloseasca sufa aia de care se vorbeste.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Imi bag picioarele, NU SI AICI. Stiti la ce ma refer, discutiile politice.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca mi-ai amintit....
Jos Basescu! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
ahai sa mai vorbim de organizare. Ar trebui sa ne organizam din timp. Cine vine la cort, cine la casute, cine la cabana si sa stabilim locatiile, asa ca sa nu fim imprastiati prin tot Fagarasul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
Pentru cei care vor cu cortu' pot sa organizez eu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deja asta cere manele, live!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Io am si niste casti pentru mp3playeru' la care ascult muzica in masina in boxele alea penale. Le tin prin torpedou, in caz ca. Deci puteti sa ascultati si manele, ca-mi bag castile si ma culc.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Lasa ma, ca dupa 3-4 beri sa vezi ce merge Saaalam, reghetooon!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
neaparat livuri
![]() 14 May 2010, 19:48: This post has been edited by C@talin: 14 May 2010, 18:48 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Ba, pe topicu' asta NU ne trebuie politica, manele si sa nu uit, nici fotbal.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Puiut de comunist ce esti...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Parere: ca sa iasa ceva fain trebuie sa stam toti la un loc, adica sa dormim toti in aceeasi cabana. Ne facem tzapeni, ii aducem o munteanca lu' Pilif, foc de tabara, palavre, samd. Cu fiecare la pensiunea lui, pe versanti diferiti ai muntelui, o sa iasa ca o labutsa d-aia de-ntalnire daciaclub prin nu stiu ce parcare a nu stiu carui oras. Adica oameni crispati, retinuti, maini in buzunare, samd.
Parere 2: astept sa stabiliti data ![]() Parere 3: fara Marty, driverx (completati voi lista) e degeaba ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kog |
![]()
|
TOT INAINTE!!!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 14 May 2010, 20:00) fara Marty [...] e degeaba bine, sa vad ce pot face... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Faceti benzina jumate-jumate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Grecule, macar tu sa apari. Si eu sunt de acord cu Muttley in ceea ce priveste treaba asta, dar cine se risca sa rezerve atatea locuri pentru cine stie cand? Cam asta e problema.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Plm, daca aveam rulote, ne durea la flasneta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Ar fi fost o mare smecherie. Rechinu' am vazut ca are carlig, daca pune cineva rulota la bataie nu e problema.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
de ma enervez vin cu asta la antena
![]() Attached thumbnail(s) P5080761.JPG ( Size: 783.23k ) Number of downloads: 180 P5080762.JPG ( Size: 781.6k ) Number of downloads: 185 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:45 |