TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
agregatu' inainte de a se pune praful chiar de-un deget
P1010526.JPG ( Size: 4.31mb ) Number of downloads: 384 credeam ca sunt aproape in varf dar m-am inselat, pasul Urdele era la cativa km mai in fata P1010535.JPG ( Size: 2.81mb ) Number of downloads: 398 tui limitarea de 10 mega, tre sa fac serial This post has been edited by cdadan: 24 Aug 2010, 21:16 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pentru uramtoarea iesire eu inca nu stiu sigur daca vin (depinde de ce timp si bani am).
Insa din propunerile facute de departe aleg varianta lui PaulT cu Voineasa. Pentru mine este mai aproape si drumul este bun pana acolo, nu e nici foarte frig (ca va fi probabil in octombrie). Pana la urma locatia nu e asa importanta, important e sa vina cat mai multi si sigur va isi frumos. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Locatia face sa merite deplasarea, nu doar cei prezenti.
Subsemnatu' si BZN sunt sigur ca preferam un loc cu drumuri serpuitoare ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu-s de acord ca locatia e cea mai importanta. Un loc ok in care sa ne simtim bine, eu nu vin pentru a vedea locatia musai, vin ca stiu ca iese caterinca, si ca vin numai scursuri umane serioase.
Sunt pentru Voineasa, am zis si de la inceput, iar ori pensiunea din ultimul link al lui Paul, ori cea propusa de BZN par cele mai ok per ansamblu. Sa fiu eu primul care propune si o data: 25-26 septembrie. Eventual si 24, depinde care-cum avem chef. Mi-a placut si in acelasi timp mi-a parut foarte bine ca am venit de vineri tura asta, d-abia am mai socializat si noi, am baut o bere doua, am dormit si n-am dus grija ca tre sa ma grabesc pe drum. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ai fi bun de ziarist mai Mershede
![]() Locatia de rahat strica intalnirea chiar daca vin oameni de comitet, in mod sigur nimeni nu mai vrea inca o data acolo. Este valabil si viceversa. 2 chestiuni care trebuiesc combinate pentru intalniri beton ![]() Oameni faini care se intalnesc intr-un loc fain. Avem destule in tara asta, zic io. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mie Voineasa nu mi se pare neaparat de rahat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Mershede io vin la intalnire special ca sa ti bat pi tini mai. Io vorbesc de chestiuni de principiu la o intalnire pentru care se bate destul drum.
Daca spuneam de Voineasa, spuneam din capul locului, exact cum am spus despre santierele si molozurile de la Ranca. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
Eu-s curios daca vreunu' dintre cei prezenti la Ranca e nemultumit de "santierul" de acolo. Astept pareri.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
La Ranca a fost foarte frumos.
Prea esti tu pretentios. Voineasa e si ea foarte frumoasa, pentru mine e important ca este destuk de aproape de mine si sunt drumuri bune. De exemplu la Cheia pentru mine sansele sa vin scad cu 80% intrucat din pacate nu imi prea pot lua inca o zi libera pe langa week-end si nu vreau sa pierd week-endul pe drum si sa ma intorc rupt de oboseala. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Adica cum ai facut acum. D-aia imi pare bine ca am plecat si eu de vineri, desi am ajuns acolo la 11 noaptea, macar dimineata m-am trezit acolo. Eu-s pentru Voineasa, si spre rusinea mea nici n-am mai fost acolo, desi la noi in oras cand se faceau bancheturile de sfarsit de gimnaziu/liceu acolo se mergea in general acolo, in clasa a 8a ne-am dus la caciulata, iar intr-a 12a ne-am limitat la ceva local.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, Cheia e mai departe de unii, poate de prea multi.
Legat de Voineasa, mie intotdeauna mi s-a parut o statiune cam pentru pensionari, asa... Spor in alegerea locului de intalnire. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Cheia este o locatie de vis, superba ! In plus este aproape de cateva obiective turistice importante !
La Ranca am fost, v-am zis ca iarna arata mai frumos pentru ca molozul este acoperit de zapada ![]() Cum vezi lucrurile depinde si de cat de mult ai colindat, de ce gusturi ai ajuns sa-ti faci, etc. Eu in molozaria de la Ranca nu mai calc multa vreme d-acu inainte. N-am motive sa stau in moloz cand pot merge in alta parte. Cum ai spus tu Andy, depinde de pretentii. Eu am putin timp liber si nu mi-l petrec aiurea. Subscriu la Cheia, Apuseni care-s foarte accesibili si frumosi, evident Maramu ![]() Partea cu Cheia merita facuta sub forma de traseu, cu oprire la gratar de vro' 2 ori. Se poate ajunge relativ usor la Vulcanii Noroiosi. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Aug 2010, 21:48) Eu-s curios daca vreunu' dintre cei prezenti la Ranca e nemultumit de "santierul" de acolo. Astept pareri. Am avut parte si de locatii cu spatiile verzi finalizate, acolo intradevar inca era "santier", dar, anturajul, oricand suplineste cu varf si indesat astfel de incoveniente. Am mai spus, si repet, important mi se pare sa avem niste conditii decente de cazare / parcare / gratar, si pe cat posibil sa fie situata "echilibrat" ca nimeni nu da din coada sa conduca 800, 1000 km dus - intors intr-un sfarsit de saptamana. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(radian @ 24 Aug 2010, 23:06) Amin! In plus, eu unul am inteles ca astea-s intaliri, nu grupuri de calatorii sau vizitat obiective turistice. ![]() Tura asta am incercat sa socializez cu toata lumea. Unii au fost mai receptivi, altii mai putin, un caz exceptional as zice deloc, dar deh, nu e nimeni perfect. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Aug 2010, 21:55) Adica cum ai facut acum. D-aia imi pare bine ca am plecat si eu de vineri, desi am ajuns acolo la 11 noaptea, macar dimineata m-am trezit acolo. Eu-s pentru Voineasa, si spre rusinea mea nici n-am mai fost acolo, desi la noi in oras cand se faceau bancheturile de sfarsit de gimnaziu/liceu acolo se mergea in general acolo, in clasa a 8a ne-am dus la caciulata, iar intr-a 12a ne-am limitat la ceva local. Nici eu nu am fost la Voineasa ......imi convine mai mult sa merg undeva unde nu am fost pana acum ......adica locurile superbe care nu le-am mai vazut .......dar nu refuz nici locurile in care am mai fost ( cum a fost Transfagarasanul) .......o propunere ar fi sa ne intindem si la locatii cat mai ieftine ......adica maxim 80 lei / camera dubla |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Aug 2010, 22:38) Eu nu-s de acord ca locatia e cea mai importanta. Un loc ok in care sa ne simtim bine, eu nu vin pentru a vedea locatia musai, vin ca stiu ca iese caterinca, si ca vin numai scursuri umane serioase. +1 ![]() QUOTE(Merced @ 24 Aug 2010, 22:48) Eu-s curios daca vreunu' dintre cei prezenti la Ranca e nemultumit de "santierul" de acolo. Astept pareri. Eu zic ca a fost super. Nu s-a plans nimeni, din contra. drum ca-n palma, pe unele portiuni P1010529.JPG ( Size: 3.4mb ) Number of downloads: 283 o scurta oprire in pasul Urdele, scoatem putin nasul si repede inapoi in masina, la cadurica P1010542.JPG ( Size: 3.16mb ) Number of downloads: 261 Ranca se vede ca-n pozele de pe net (cu zoom mare) P1010555.JPG ( Size: 3.17mb ) Number of downloads: 238 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 24 Aug 2010, 22:31) Locatia face sa merite deplasarea, nu doar cei prezenti. Subsemnatu' si BZN sunt sigur ca preferam un loc cu drumuri serpuitoare ![]() Daca nici dn7A Voineasa - Vidra si retur nu iti va satisface "poftele" de drumuri serpuitoare... Stiu ce spun, nu doar voi sunteti pasionati de alergari pe viraje ![]() ![]() This post has been edited by PaulT: 24 Aug 2010, 22:23 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Intalnirile se pot face si-n fata garajului limuzinei lui argon moncher Mershed.
Scopul, ma gandesc, este si vederea unor locuri frumoase daca tot cheltuim timpul si benzina. M-am vazut cu destui membri DC cand am trecut pe la ei prin parohie si ma intalnesc in continuare in felul asta. Ultima ta replica vis a vis de cum ar trebui sa arate o intalnire pe deplin reusita imi da de gandit asupra sanselor de succes in asemenea conditii. Locatia nu conteaza, suplinesc membrii. Desigur, pana cand se vor mai consuma cateva intalniri cu participare serioasa, gen 20-30 de masini, va mai trece ceva vreme si se vor invata multe. Teoretic ar trebui sa fie din ce in ce mai reusite ![]() Personal asta imi doresc. Tot la fel de personal nu-mi misc posteriorul chiar daca locatia-i la mine-n parohie dar intr-un loc urat. Nu vad problema in a conduce cateva sute de kilometri intr-un sfarsit de saptamana daca sunt recompensat pe masura. La urma urmei suntem o adunare de pasionati de automobile, condusul face parte din meniu ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca tot vrei sa conduci mult tu poti veni pe un drum ocolit
![]() Eu cred ca asemenea intalniri sunt pentru a ne cunoaste, discuta, relaxa. Evident intr-un cadru placut. Insa principalul scop trebuie sa ramana intalnirea cu ceilalti, nu vizitatul. Nici nu avem timp prea mult de vizitat. Edit: Asta e o discutie de principiu. Pana acum vad ca doar tu pui pe primul plan locatia (de pe picior de forta - daca nu iti place nu vii), pe cand noi ceilalti punem pe primul plan colegii (cum sa fie astfel incat sa ne strangem mai multi - mai aproape, mai ieftin, etc). Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 24 Aug 2010, 22:29 |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Numa' sa nu ocolesc de tot
![]() LE > Andy, unii pun pret pe timpul liber pentru ca au putin. A nu se confunda ieftinul cu uratul ![]() This post has been edited by dr_mKe: 24 Aug 2010, 22:29 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
Varianta cu bucatarie proprie si loc suficient de luat masa (si stat la o poveste) mi se pare ca merge unsa. Daca mergem intr-un loc cu restaurant e mai comod, insa ...
asa, un pic mai in spate, inca un pas, inca putin P1010547.JPG ( Size: 3.75mb ) Number of downloads: 119 sfatul batranilor P1010549.JPG ( Size: 4.28mb ) Number of downloads: 115 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
@Doctoru':: Evident ca s-ar putea face si-n fata garajului. Dar n-are unde sa ne cazeze.
Uite ca aici e problema ta, si cu post-ul asta ma retrag. Tu compari intalnirile astea cu alea in care-si trag 30 de insi Logan-urile aliniate. Si numeri masini, conserve ordinare cu care unii se distreaza, altii isi fac treaba. Eu numar oameni, oameni pe care i-am cunoscut si cu care-mi face placere sa stau la un pahar de vorba. Sigur ca tu te intalnesti pe rand cu multi, dar e mult mai interesant cand sunt toti la un loc. Eu unul nu cred ca pe topic-ul asta vor exista vreodata mai mult de 15 "masini" participante la o intalnire. Mai e unul cu o motocicleta, unii vin si cate doi-trei intr-o masina. Pentru adunari si alinieri de masini cred ca trebuie cautat in alta parte. This post has been edited by Merced: 24 Aug 2010, 22:30 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Hai ca acum chiar nu inteleg ce ai vrut sa spui.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cini?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Si eu zic ca e de preferat un loc cum a fost cel de la Ranca cu sala de mese si bucatarie proprie unde sa ne desfasuram noi. Avantaje - ne organizam cum vrem, suntem intre ai nostri si nu ne deranjeaza altii, putem sta de taina, jocuri, glume si nu in ultimul rand cred ca e mai ieftin.
Ca si la intalnirea precedenta eu las majoritatea sa decida locatia si perioada, parerea mi-am zis-o (votez pentru Voineasa in primele zile din octombrie). Probabil cum sunt multi orgoliosi pe aici unii se vor supara si nu vor veni din anumite motive, eu sper sa trecem peste lucrurile astea si sa dovedim ca suntem colegi. Nu se poate sa ne convina fiecare locatie, insa putem fi mai flexibili putin. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Papushel, in masinile respective au sosit unii cu familiile, neveste si copii, alti cu un prieten doi. Ne stim de ceva vreme si ne intalnim periodic cu mare placere, bine organizat, vizitam diverse si ne simtim foarte bine.
Unii bat drumul din Constanta pana in Sibiu pentru ca locul ales este frumos, organizarea buna si intalnesc prieteni de pe forum. Am avut onoarea sa salut pe Transfagarasan 2 amici de pe forum, unul venit tocmai din Costanta, d-asta zic. Pentru intalnirea de pe Trans am renuntat la alta si nu-mi pare rau. La Deva ne mai strangem destui cat sa avem probleme cu ce local alegem ca sa incapem toti. Trebuie insa niscaiva savoir faire ![]() Zona Voineasa-i frumoasa insa statiunea imi pare cam de pensionari. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
Foarte tare. Ei sunt mai seriosi, de fapt chiar tu zis ieri, d-aia se aduna cate 30 de masini. Eu unul nu vad sa vina vreodata 30 de masini intr-o intalnire care are la baza, Cafeneaua. Eu am inteles ca asta reprezinta topicul asta. Cred ca in afara de vallyyy, care nu era neaparat un "fidel" al Cafenelei, si tura trecuta in aceeasi categorie l-as baga pe Mihai(Mr_Devil83) si probabil chiar tu doctore, restu's "clienti fideli". Ma rog, ori Cafenea, ori aia personala a lu' argon.
![]() Sa nu se inteleaga ca n-ar fi altcineva binevenit, Doamne Fereste. Cei doi sunt exemple de oameni care zic eu ca s-au simtit foarte bine la intalnirile astea. Dar majoritatea probabil prefera sa nu mearga la o intalnire cu niste insi de pe o arie a forumului complet necunoscuta. Eu nu m-as duce la o intalnire de SuperNovisti, pentru ca in afara de vreo doi care-mi vin in cap acum, Maskatu si acelasi Mihai, nu cunosc altul, nu-mi vine altul in minte cu care sa fi "interactionat" online. Deci nu prea prezinta interes, desi recunosc ca se poate sa fie foarte ok si toti sa fie, la fel ca in cazul asta, oameni de isprava. BZN, iti urez un sincer "La multi ani!". Nu am intentia sa supar pe cineva, pe tine nici atat. This post has been edited by Merced: 24 Aug 2010, 22:46 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 20:25 |