TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pana acum, Lepșa si Voineasa par variantele. Ramane sa alegem.
La Lepșa cred ca ar veni si Manuel ![]() Apropo, aici cred ca ar veni si nea Romica. This post has been edited by Markos: 31 Aug 2010, 19:49 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
...la tricou rosu si pantaloni scurti...sai pune-ti o poza cu bideu in camera...neaparat...
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Suna bine si una si alta. La lepsa poate vine si DragosP, daca-i vremea nasoala, mai facem o gramatica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pensiunea Monte Carlo nu cred ca se incadreaza in cerinte. Are doar 7 camere (speram sa fim mai multi), in living doar o singura masa unde cu greu pot sta vre-o 6-8 oameni, si cea mai delicata ... are buda doar o singura camere, restul la comun.
uite asta: http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-leps...tei-c39047.html cica 8 camere duble si 2 triple (desi in descriere apar ineptii) partea buna: acces la bucataria utilata, la sala de mese si la livingul cu televizor, gratarul din curte si locul de parcare This post has been edited by cdadan: 31 Aug 2010, 21:09 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Depinde de cand o programam. Daca e mai repede, votez Voineasa pentru ca scutesc ceva drum, deci bani. Daca e mai tarziu, merge si Lepsa. Pana la urma eu merg pe votul majoritatii fara jena. Sper sa se adune iar scursurile, poate si altele in plus.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 31 Aug 2010, 22:04) Pensiunea Monte Carlo nu cred ca se incadreaza in cerinte. Are doar 7 camere (speram sa fim mai multi), in living doar o singura masa unde cu greu pot sta vre-o 6-8 oameni, si cea mai delicata ... are buda doar o singura camere, restul la comun. uite asta: http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-leps...tei-c39047.html cica 8 camere duble si 2 triple (desi in descriere apar ineptii) partea buna: acces la bucataria utilata, la sala de mese si la livingul cu televizor, gratarul din curte si locul de parcare O stiu si pe asta. Este fata in fata cu cea la care am stat eu(Knorr Haus). Dar cu Lepsa problema ar fi ca nu exista drum "de joaca" si nici zone cat de cat "spectaculoase". Si sper ca soseaua este imbunatatita fata de cum a fost anul trecut in aprilie.... Drumul de acces pana la pensiunea Cheile Tisitei consta in poteca de pamant si usor pietruit pe vreo 5-600m. Mie mi se par cele mai atragatoare dintre locatii Nehoiu si Voineasa. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
D-aia trebuie sa cautam ceva cu un foisor care sa aiba gratar zidit sub el.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si o copertina deasupra...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Foisorul in mintea mea e automat acoperit.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai folositi-l pe ala
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mie mi-ar conveni de minune 15..17 octombrie. Evident, Lepșa.
Dacă se agrează idea, cel puțin ca locați, mă pot interesa la un amic de prețuri la căbănuța/pensiunea unei cunoștințe. Nu știu însă dacă are ceva pus pe wewewe. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Avem deci deja o propunere concreta: 15-17 oct, Lepșa.
Pentru mine e ok si zona, si perioada. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Merg si eu pe Lepsa, ca doar e propunerea mea
![]() Poate vin si scursurile moldovene... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Dragoselu?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ma bag si eu dar doar 50% sigur. mai e timp pana atunci (15 - 17 oct). intre timp vreau sa fac un drum pe ruta bucuresti - ramnicu valcea - voineasa - lacul vidra - sebes -.....
ma intereseaza aceasta portiune din transalpina (lacul vidra - sebes), este practicabila?? as vrea sa fac un drum in acest weekend cu un mondeo 2004. pot sa trec sau mai bine ocolesc?? adevarul este ca lepsa este cam departe... daca vin la o intalnire a forumului nu vreau sa conduc juma' de zi pana acolo si sa ajung mort de oboseala. si asa bag ca nemancatu' km zilnic... This post has been edited by slider2: 1 Sep 2010, 20:14 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
cdadan |
![]()
|
De la Obarsia la Sebes e lejer, poti merge si daca ploua. Doar 10-12 km neasfaltati, in rest e brici.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ms frumos cdadan
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
PaulT |
![]()
|
Si eu raman la Voineasa... sau Nehoiu. Lepsa nu merita comparat cu astea doua. Pai, sambata sa bagam un vot cu perioada si locatia. Pana acum avem doua perioade propuse si cateva locatii. La cum evolueaza vremea eu cred ca ar fi mai bine la inceputul lui octombrie...
This post has been edited by PaulT: 1 Sep 2010, 21:56 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In Parang, la 1700 m altitudine ieri a nins. Mie-mi convine Voineasa ca e la doi pasi de mine, dar, n-ar fi mai bine sa ne orientam pentru o locatie mai la campie? In perioada septembrie / octombrie / noiembrie sunt sanse mari sa prindem vreme proasta (frig, lapovita).
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreme proasta (ploaie, vint) putem prinde oriunde. De nins, nu e cazul sa ne speriem, septembrie-octombrie sint, in mod obisnuit, frumoase la munte, acum cum ne-o fi norocul. Perioada imi convine. Si locul imi convine, ma tem doar ca la Lepsa o sa ajungem cam putini.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io aduc o vodca si-o sticla de cola.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
De la vodcă mă doare capu', de la LemonDemon nu prea.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lepsa e cam departe, si plictisitoare...de ce nu locuiam dracu in Monaco, si era mai simplu, intalnire nationala la birtu din colt.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine mă. Da' măcar alegeți o locație în centrul țării, unde toată lumea să aibă de mers mai mult de 95 de km!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:43 |