TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Merge si in septembrie cu cortul. Nu-s genu' care sa asculte muzica la maxim cu zece beri in mana, dar ar fi pacat sa nu facem intr-o noapte un foc de tabara, sa stam de un banc, de o poveste. Ca natura e destula pentru toata lumea, eu mereu cand ies cu cortu' obisnuiesc sa plec cateva ore de capu' meu pe o carare, e foarte relaxant.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sau sa nu mai vin deloc.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
merge si asta da nu .e fun ptr tine ca nu le vezi fetele speriate
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca tot trezeste atat de mult interes, se poate face in 2 episoade, daca sunt amatori destui. Eu unul sunt relativ aproape si cel mai probabil ca nu merg doar o singura data.
O mica drumetie pe una din culmi trezeste interesul ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
Eu fac cum vrea majoritatea. E interesanta si o drumetie, insa cei care vor veni cu familia nu stiu cat pot participa la asa ceva.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Pai se pot face 2-3 grupuri si regruparea generala seara
![]() Mi se pare democratic. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu stau de 6 la baza.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Merced |
![]()
|
Hai ca nici n-am ajuns acolo si deja ne grupam. Discutia asta nu-mi place.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Intai sa ne vedem acolo Merced
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
Pai asta zic si eu. Deci ce-i cu grupurile?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Exista posibilitatea ca un numar de colegi sa vrea s-o ia la picior putin pentru poze, spre exemplu.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 May 2010, 23:52) Merge si in septembrie cu cortul. Nu-s genu' care sa asculte muzica la maxim cu zece beri in mana, dar ar fi pacat sa nu facem intr-o noapte un foc de tabara, sa stam de un banc, de o poveste. Ca natura e destula pentru toata lumea, eu mereu cand ies cu cortu' obisnuiesc sa plec cateva ore de capu' meu pe o carare, e foarte relaxant. ![]() dupa experienta mea (ca ma duc de 3-4 ani cu cortul) , la mare cea mai stabila perioada a fost jumatatea lui august , problema principala dupa parerea mea totusi va fi vremea , cred ca nu ar fi OK daca o sa fie vreme ploioasa , noroi , etc . ce fac ma duc la munte sa stau inchis si plin de noroi? This post has been edited by bygy007: 12 May 2010, 23:31 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
io pregatesc grataru
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 12 May 2010, 23:39) Mici lamuriri suplimentare: ideea acestei intalniri este muntele, drumul exceptional si evident intalnirea intre pezevenchii de pe forum, nu bairamul si bericioacele fara numar. Va duceti degeaba daca nu il priviti macar din perspectiva asta ...c.jpg ( Size: 72.18k ) Number of downloads: 642 b.jpg ( Size: 116.54k ) Number of downloads: 681 a.jpg ( Size: 82.2k ) Number of downloads: 675 d.jpg ( Size: 63.62k ) Number of downloads: 620 e.jpg ( Size: 78.26k ) Number of downloads: 601 f.jpg ( Size: 79.11k ) Number of downloads: 143 This post has been edited by IRONICK: 12 May 2010, 23:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu nu am fost
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Lasa dom' profesor ca vezi muntele
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca lumea amatoare de transfagarasan/transalpina se stabilizeaza la optiunea mersului pe jos, ca o continuare fireasca a mersului cu masina, m-as baga si eu.
Pentru amatorii de sedentarism subalpin, exista posibilitatea cazarii intr-o pensiune la baza muntelui, cu berile si gratarele aferente, de unde, in maxim o ora, se poate ajunge in multe locuri de unde doritorii pot incepe ascensiuni, care nu presupun o pregatire fizica deosebita, ajungind cu doar 2 kile de transpiratie pe virful Iezerul Caprei, de exemplu, adica in locul de unde Ironick a facut o parte din fotografii. E un drum foarte lejer, daca il dozezi corect pe toata durata zilei. Seara sedentarii se pot intoarce la baza, corturarii se pot baga in cort. Mai greu cu gratarul lui Markos, ca trebuie sa-si aduca si carbuni, la peste 1700 m lemne nexam ! Varianta lui Argon cu Transalpina imi suride in aceeasi masura. Locuri de pus cortul sint peste tot, la Obirsia Lotrului sint si lemene. Ceilalti pot sta la Ranca. De la rinca si pina oriunde vrei sa mergi nu faci mai mult de 3/4 ore, cu masina, evident. Aici puturosii au avantajul ca-si pot cara berile pina unde vor ei si nu sint obligati sa coboare din masina decit acolo unde decid ca le-ar place sa stea si sa admire privelisti. A propos de perioada optima, in Fagaras e considerata a fi luna septembrie, luna stabila meteorologic si suficient de calda pe timpul zilei. Dar se poate merge oricind, incepind cam de acum in 2 saptamini, cind locurile inzapezite se micsoreaza mult. Pe partea sudica a transfagarasanului se poate circula deja pina dinsus de cabana capra, adica pina pe la 1700-1800 m. Pentru restul, sint bune picioarele. Argoane, eu ma bag si la o iesire de uichend pe transalpina. Care poate fi facuta ad hoc, fara mare planificare. This post has been edited by corbex: 13 May 2010, 09:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Chiar daca nu pot sa hibernez la cort, o vizita tot o sa va fac, nu de alta dar daca tot cara grecul gratarul sa gust si eu un ouzo.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 13 May 2010, 09:03) nu presupun o pregatire fizica deosebita, ajungind cu doar 2 kile de transpiratie pe virful Iezerul Caprei, de exemplu, adica in locul de unde Ironick a facut o parte din fotografii. E un drum foarte lejer, daca il dozezi corect pe toata durata zilei Haibe bre ca doar nu pierzi o zi ca sa urci doar panta aia, mai este de vazut si dincolo de ea. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
Io zic cam doua ore un om normal. Eu probabil trei, desi de cand nu mai fumez mi-a mai revenit suflul. Da' acu' ma doare picioru' ala...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am uitat ca se poate urca si de la Balea, eu urc pe la capra, de dinainte de cabana Salvamont, pe vechea poteca. Mai trebuie sa si cobori, si, daca partea sedentara a membrilor prinde curaj sa participe
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Frumoase ideile voastre baieti. Acum..cu vrutul, pot sa ma bag si eu in lista, cu pututul e mai greu, pentru ca depindem (a se citi depind) de atatia alti factori
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
corbex si eu tot de poteca de la salvamont zic. Intr-un an, 2005 cred, am stat cu cortu' sus acolo, si unu' s-a gandit el ca are chef sa urce p-acolo. Fumator inrait. A fost amuzant pentru mine sa vad punctul ala alb care se misca cateva sute de metri si se oprea sa fumeze inca o tigara. De jos nu intelegeam ce face, abia cand s-a intors ne-a zis de ce mergea asa "fragmentat".
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si eu as vrea sa ajung, dar pana in august mai e mult si nu stiu exact in care perioada sunt liber.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
corbex |
![]()
|
Daca voi vreti sa faceti un mini concediu, eu o sa va vizitez doar. Poate corup pe cineva la munca cu picioarele.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:16 |