zgomot ciudat din spate la SN, Se aude un zgomot mai ciudat din spate
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat din spate la SN, Se aude un zgomot mai ciudat din spate
gcgeorgescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu vreau nici un numar. Oricum nu are cum sa fie bilstein original. Este imposibil. Refuz sa cred!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu firma mi-a zis doar ca are si costa 27ron si are si de dsn si de solenza la acelasi pret, ca l-am intrebat special.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
poate e fara nuca aia.ca si aia e vreo 20 de lei
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
salut, eu am avut un scartait la hayon si credeam ca este de la reglaj cui prindere(ala cu pini aia 6 sau cati sunt pt. contacte electrice si iala cu cioc) am reglat pe acolo ceva, am lasat dopurile de cauciuc mai jos,practic le-am insurubat inspre interior si tot nimik tot auzeam scartait.
Apoi citind pe forum sectiunea Problem tehnice/rugina aripi SN am vazut poze discutii despre "oalele" semiaripi spate SN mancate de rugina, am dat mocheta din portbagaj si m-am uitat supriza erau varza si ale mele, se vedea prin niste gauri micute afara, apoi am observat ca amortizorul mai avea putin si iesea prin oala, am testat lasandu-ma cu propria greutate pe portbagaj si ascult sunetul, soc .. venea din partea unde amortizorul rupea tabla de prindere. Efectele observate erau asa la viteze de peste 100 km/h dardai spatele masini,vibra intra in rezonanta dar foarte rau, la cele mai usor denivelari se auzea scartuitul ala super enervant si mancator de nervi. Rezolvare problema sudare semiaripi noi stanga si dreapta sudura cu flacara 40% si sudura cu mig-mag 60% asa mi-a zis baiatul la care am apelat. Semiaripile m-au costat 160 lei/bucx2=320lei si 200 lei manopera sudura, am astupat gaurile alea defect fabricatie la noile semiaripi, le-am dat grund interior,exterior,am asteptat sa se usuce si apoi am aplicat 2 straturi vopsea cauciucata 3 kg parca la 14 lei. Dupa schimbat oale a disparut scartaitul ala de tabla, decat portbagajul tipic SN/Solenza jocul ala lateral si sus/jos de la incuietoare primul model, la viteze de peste 100km/h respectiv 130km/h stabilitate fara vibratii de nici un fel. Recomand sa verifici si treaba asta, numai SN de garaj sunt in stare buna sau cele super ingrijite de s-au bagat 2 loganuri ca pret in ele arata fenomenal, restul sunt toate mancate de rugina,intra apa in ele etc. Dupa schimbare semiaripi am carat sute de kg cu masina in interes personal fara probleme, amortizoare cele originale pe gaz pe spate, pe fata am schimbat in 2010 bilstein 2 buc. |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
giannicamara |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 6 February 11 ![]() |
zgomotul din spate este de la amortizoare.sunt pe gaz si scartaie.de noi au facut asa.pune de logan.intra bine sus.. doar ca jos trebuie o bucsa in plus ca nu e suficient de lat.ai grija bucsa sa fie din material tare.cu amortizoare de logan o sa se comporte foarte bine masina.si nu mai scartzaie.
|
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
2002 š˜”°º.. Mr. Gianni ™..º°”˜š
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
de la amortizoare mi a spus si mie mecanicul ca e.da ciudat ca scartaie doar in dreapta
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
daca e vorba de spate verifica strangerea la bucsa inferioara (adica pune degripant cateva zile apoi incearca sa mai strangi piulita) si mai verifica tampoanele de amortizare zgomot dintre tija telescopului si oala (sunt 2 bucati una deasupra oalei si una dedesupt)
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:03 |