Pensiunea Otopeni, cazare, parcare, transport gratuit de la aeroport
![]() ![]() |
Pensiunea Otopeni, cazare, parcare, transport gratuit de la aeroport
randunel |
![]()
|
||
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|||
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
Intrucat nu merge edit, adaug o noua oferta:
90lei/camera/noapte, 15lei/zi parcare (gratuit in timpul cazarii). Transportul la/de la aeroport gratuit. This post has been edited by randunel: 9 Jun 2009, 21:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
randunel |
![]()
|
Poze cu 4 din 6 camere aici:
http://www.pensiuneaotopeni.ro/cam1/prezentare.htm Preturile de pe site sunt out-of-date, voi rezolva saptamana asta. Se poate inchiria si pentru orice perioada (ore, zile). Sunt toate utilitatile + aer conditionat si apa calda, fiecare baie comuna deserveste 2 camere (90lei), iar camerele cu baie proprie sunt 110lei. Pentru membrii forumului, 15% reducere in continuare (deci de la 75lei/noapte cazarea) si 10lei/zi parcare. Vis-a-vis, ca sa iti raspund concret, se poate: 75lei ![]() This post has been edited by randunel: 9 Jun 2009, 21:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
danyels |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 July 09 ![]() |
Salut!! vad ca ai spus ceva de 3 euro parcare pe zi,ei bine am sunat la ei si o domnisoara amabila mi-a spus ca de fapt tariful este de 20ron/zi....asta tinind cont ca i-am specificat ca ma intereseaza ptr.4 zile....deci...se poate negocia sau nu?tu de ce zici de 3 euro/zi?iti raman dator daca m-ai lamuri si pe mine...O zi buna!!
|
--------------------
opel
astra
1999
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
randunel |
![]()
|
Imi pare rau ca nu am mai intrat sa actualizez informatiile.
Pentru danyels, intr-adevar, 20lei/zi este in prezent pretul pe zi pentru parcare(nu merge edit, o sa rog un moderator sa actualizeze primul post). Daca mentionezi ca esti membru al forumului reno, pretul va fi de 14 lei/zi(au fost modificate preturile, inclusiv cel pentru cazare). Pentru leinad, 14 lei/zi parcare pentru membrii forumului si, ca sa iti raspund si la mesajul privat, transferul este gratuit indiferent de ora plecarii sau ora sosirii. Este ok pentru orice perioada (inclusiv 10 septembrie). Acum, as ruga un moderator sa actualizeze primul post, astfel: QUOTE Situata vizavi de pista aeroportului Otopeni "Henri Coanda", la un km de intrarea in aeroport, pensiunea Otopeni ofera cazare de la 100lei/camera/noapte tva inclus, parcare 20lei/zi si transport gratuit la/de la aeroport (parcare libera in timpul cazarii). Pentru toti membrii forumului reno care doresc sa isi lase masina in perioada plimbarilor in afara tarii, parcarea este 14lei/zi (mentionati forumul cand sunati). De asemenea, la cazare se ofera reducere. Atat pentru cazare, cat si pentru parcare, transportul este gratuit. Detalii si numar de telefon pensiune la adresa: http://www.pensiuneaotopeni.ro |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
danyels |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 July 09 ![]() |
Revin si recomand aceasta pensiune ca loc de parcare...totul a fost ok....masina este in siguranta in curtea pensiunii,transport gratuit la/de la aeroport la orice ora...este mai convenabil decit in parcarea aeroportului,multumiri!!!!
|
--------------------
opel
astra
1999
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Confirm si eu de bine pentru parcare.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Am apelat la serviciile acestei pensiuni. Foarte mulțumit, transfer gratuit la și de la aeroport la orice oră (în cazul meu la ora 4 dimineața și 1 noaptea, cu….vw passat!!), parcare sigură pt mașină în curte, cazare ok. Recomand și altora, merită.
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
jondo1ro |
![]()
|
xx Group: Members Posts: 25 Joined: 10 February 06 From: bucuresti ![]() |
Mai e valabila reducerea de 15% ?
|
--------------------
Dacea 1310 / Dacia
1310
1986
- xxx
|
|
adiandre75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 April 10 ![]() |
mai e valabila oferta?
|
--------------------
nissan
primera
1997
|
|
Gelu 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 2 January 07 ![]() |
A mai lasat cineva recent masina in parcare sa spuna impresiile despre cum a fost tratat, siguranta masinii etc... Multumesc
|
--------------------
Citroen
C3
2003
- AG/--/---
|
|
dorus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 8 February 10 ![]() |
si eu as fi interesat sa las masina 7 zile. mai e valabila oferta?
|
--------------------
vw
golf 5
2005
- bh-15-ard
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
randunel, initiatorul topicului nu a mai accesat forumul din 28.09.2009. Va rugam sa-l contactati eventual la numerele de telefon din primul post. Aici se inchide.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 07:45 |