body kit
![]() ![]() ![]() |
body kit
cezarcatalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 85cp
2008
|
|||
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Daca ai cauta si tu pe net cu serciu pe gugal a sa vezi ca cam toate firmele astea de ''tunning'' au de vanzare diverse kituri pentru Logane pe langa amortizoare stopuri faruri. Bani sa ai .
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
cezarcatalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 10 ![]() |
am tot cautat insa nu am gasit nimic in genul celui de la elia
|
--------------------
dacia
logan 85cp
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
poate pentru ca te costa cat nu face...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
caesar_80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
am inteles.......
totusi ce am gasit pana acum pe net.....nu prea sunt cine stie ce.......... |
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Ne scrii de pe 2 conturi?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
caesar_80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
da....scuze
sunt la munca..... si scriu de pe 2 calc......fiecare dintre ele a ramas pe cate un cont ideea care e? pt unul din conturi nu mai stiu parola ![]() scuze daca e impotriva regulamentului |
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
1. este impotriva regulamentului
2. puteai sa-ti recuperezi parola 3. poti folosi acelasi cont inclusiv din alta tara 4. daca vrei neaparat body kit-ul de elia intra la ei pe site, il poti comanda de acolo daca te tine buzunarul 5. daca vrei sa faci ceva frumos din masina ta, fa-ti rost de kitul sport original de la dacia. este singurul care da bine pe masina. restul sunt pline de spoilere si praguri prelungite care datorita inaltimii loganlui, fac masina sa arate si mai masiva, si mai inalta, pe scurt mai grosolana. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:51 |