garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
![]() ![]() ![]() |
garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
QUASAR78 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) PUNTE_G.gif ( Size: 8.7k ) Number of downloads: 1093 PUNTE_2_G.gif ( Size: 16.98k ) Number of downloads: 1164 BRAT_G.gif ( Size: 13.79k ) Number of downloads: 1075 |
||
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
QUOTE(RCB @ 11 May 2006, 16:02) Peugeot 206 nu are suspensie independenta spate, ba chiar are bara de torsiune. Ca sa nu fiu offtopic pana la capat, nu sfatuiesc pe nimeni sa umble cu arcuri sport si amortizoare stock in primul rand pentru ca pe spate exista riscul sa-ti sara arcul in mers la o denivelare mai.... serioasa abordata cu o viteza prea mare. Stai linistit ca nu au cum sa sara. Au aceleasi dimensiuni ca cele stock si sunt putin mai tari ... se impaca destul de bine cu amortizoarele stock. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Te referi la arcuri ca au acelasi dimensiuni doar ca sunt mai tari sau la amortizoare? Pentru ca eu sunt convins ca sunt mai scurte arcurile decat cele stock si clar sunt mai tari, iar amortizoarele sunt convins ca au cursa mai scurta decat cele stock. Eu am un clio si tocmai mi-am comandat arcuri+amortizoare KW care micsoreaza garda cu 35 mm. Am vrut initial sa-mi schimb doar arcurile dar mecanicii reno mi-au zis ca exista riscul asta si mi-au aratat cu masina pe elevator ca daca tragi in jos de puntea spate, arcurile sunt libere. In conditiile in care scurtezi arcul cu 35mm riscul apare... dar la 50mm?
|
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Sunt mai scurte cu 30 mm , oricum a mea a venit din fabrica mai jos cu 10-15 mm ?! nu stiu de ce ... si de juma de an de cand am arcurile si pe unde am mers inca n-au sarit. Oricum o sa-mi iau si amortizoarele cand vor aparea pe piata.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(RCB @ 11 May 2006, 16:02) Peugeot 206 nu are suspensie independenta spate, ba chiar are bara de torsiune. Ca sa nu fiu offtopic pana la capat, nu sfatuiesc pe nimeni sa umble cu arcuri sport si amortizoare stock in primul rand pentru ca pe spate exista riscul sa-ti sara arcul in mers la o denivelare mai.... serioasa abordata cu o viteza prea mare. da ce logan nu are nici bara de torsiune sau anti ruliu |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 14 May 2006, 19:57) da ce logan nu are nici bara de torsiune sau anti ruliu Este o intrebare sau este o afirmatie? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydycom @ 26 Apr 2005, 01:10) Am considerat ca e cazul sa luam in discutie si astfel de modificari pt Logan Amortizoare- sunt pe gaz sau nu, merita sport si de care, oare cele de clio pe fata merg(clio sport) arcurile cum se pot intari sau de la ce se potrivesc, cum modificam garda la sol, taiem spire sau comprimam si retratam arcurile.... idei??? ![]() de ce sa te chinui cu adaptari? exista kit special pentru logan cu arcuri si amortizoare....iar la cumparare setului de amortizoare ti se dau arcurile cadou..... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Kandrei unde se gaseste asa ceva amortizoare + arcuri cadou.Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, v-a innebunit pe toti CNA-ul?!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar poti sa spui ca asta e de "interes national"
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am arcuri H&R din 2005 cu amortizoarele standard si nu am avut nici o problema pana acum si sincer daca era sa fie ceva inneregula se intampla pana acum la mine am facut in jur de 12.000 cu ele asa, dar nu se impaca deloc cu jenti pe 17 si gume de 215, te omoara masina e o adevarata caruta.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama cum o sa fie pt cei care isi pun si amortizoare sport....
![]() |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
ce parere aveti de arcurile H&R ?? care lasa masina 5 cm?? spre deosebire de celalalte care o lasa doar 3? eu sunt in punctul de a lua dastea H&R ..........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ar fi mai bine sa puneti niste poze cei care au 30mm si cei cu 50mm sa vedem si noi diferenta.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
eu am incercat de mai multe ori sa pun poze si de fiecare data imi da eroareee........... daca reuseste CVJ sa le ataseze aici ca masina lui o aveam si eu
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost cu masina in service sa schimb uleiul si cu aceasta ocazie am dus masina si la diagnoza. Vreau sa va spun ca am avut inima cit un purice cind au pus-o pe role. Mai avea1 cm si dadea cu botul de pamint. Eu am arcuri mai scurte cu 35 mm. ,nu stiu cum o sa descurce cei cu arcuri pe 50mm! Sa nu mai vorbim de cei care au si spoilere pina in pamint...
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
sunt ceva colegi care si-au pus arcuri...acum la un grad de incarcare asemanator pe spate...vreau sa va intreb...se mai lasa asa...ca unu stock...la 2 grasi si ceva bagaje....devine salupa.mai e asa vizibil?
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
eu am inteles de la cineva ca nu se mai lasa ma coboara doar putin si atat acum sa ne zica posesorii cum sta treaba ......
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
razvant |
![]()
|
Arcurile sport sunt mai tari, deci se deformeaza mai putin..dar daca bagi trei grasi in spate, ai sanse mari sa dai cu roata in aripa la denivelari mai serioase
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Motiv pt. care sunt necesare si amortizoare sport, mai tari.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Am incarcat-o eu pe a mea la full si nu a atins nici o roata in aripa ... mentionez ca am arcuri Eibach (cam 3-4 cm mai joasa), amortizoare stock (pana maine ... cand o sa pun Bilstein) si jante cu ET mai mic decat cele stock (deci ies nitel mai afara decat cele originale).
Singurul inconvenient era ca deja avand greutate mare cam statea pe arcuri si era cam rigida ... in rest toate bune. PS: maine pe seara va spun cum sta pe sosea cu amortizoare Bilstein ![]() This post has been edited by Darkyro77: 20 Jun 2006, 22:38 Attached thumbnail(s) img038.jpg ( Size: 138.67k ) Number of downloads: 1429 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 17 May 2006, 03:42) nu pot sa dau numele firmei...dar daca dai un search pe google.....o sa gasesti sigur.pot sa spun ca e o firma de tuning a unui cantaret de muzica....sper sa nu-mi iau ban pe tema asta! zi macar numele cantaretului.. ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sau da PM ca vreau sa stiu si eu...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Am montat amortizoarele Bilstein. S-a schimbat destul de mult comportamentul masinii la viteze mari pe viraje ... este aproape neutra ... nu-ti da nici o senzatie ca ar vrea sa se incline prea mult.
STI facea astazi jaloane la 170 pe sosea si aveam senzatia ca se inclina ca inainte la 120-130. In schimb pe un drum cu gropi ... iti cam rupe ficatii ... este destul de rigida. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
o poza ceva?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti exagerati rau pe cuvant ! A luat cineva ban pentru ca a spus ca a luat ceva dintr-un anume loc ? Spune odata si gata ca doar d-aia e forum , sa mai afle si lumea una-alta. Uite , ma risc si iau eu ban in locul tau dar numai spune odata firma aia ca ai pus pe jar o gramada lume.
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
cica racing nick ............ mi-a trimis mie pe privat mai demult dar nu cred pana nu vad cu ochii mei mai ales cand e STI pe aici, ne spunea el ceva
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Pai iti spun eu ... sunt cele promise de Nick. Parca avea 3 seturi pe stoc ... primu' e la mine ... asa ca grabiti-va ... mai sunt 2
![]() Chiar nu crezi ca au aparut? Doar le-ai vazut in poza la mine pe birou. Acum n-am timp sa ma bag pe sub masina sa mai fac poze. O sa fac sambata cand o sa ma bag pe sub masina sa-mi leg firele la flame. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:06 |