garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
![]() ![]() ![]() |
garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
Darkyro77 |
![]()
|
||
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|||
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
pai daca e mai, rigida masina normal
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Tu ai si amortizoarele,mai preiau si alea din zdranganeala...Rotile sunt echilibrate,si de la directie nu cred ca e problema ca las volanul liber..nu trage in nici o parte
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
cristi_xp am patit-o si eu de 2 ori pana acum du-te la un indreptat de jante daca ai de aliaj si mie imi facea la fel cu si arcurile vechi si cu cele noi
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am montat si eu in we acesta arcurile eibach si vreau sa spun ca sunt suuuper incintat. masina nu si-a schimbat aspectul mult, de fapt este insesizabil datorita rotilor originale de tabla, cu capace sparte, insa si-a schimbat total comportamentul rutier. am circulat cam 200 km in regim mixt si consider ca am facut un compromis intre confort si stabilitate.
sunt un pic deranjante la inceput pe denivelari mici si dese, cum ar fi piatra cubica, in rest e ok. s-a schimbat tinuta pe viraje, la plecarea de pe loc si la frinare. astept primavara sa imi iau roti capabile |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Adica arata asa:(merci dsign
![]() This post has been edited by ga!nusha: 12 Feb 2007, 10:05 Attached thumbnail(s) DSCF1070.JPG ( Size: 308.19k ) Number of downloads: 977 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Ca initiator al acestui topic...am aflat destule informatii pt a ma determina sa trec pe suspensie sport. Am fost la pitstop si am luat arcuri H&R si de la nick doar amotizoare fata...."ca nu mai e bani"
Avantajul la nick...daca se poate spune asa este ca obtii ceva reduceri si e un bun vanzator(consilier). impresiile dupa montare...adica....cat mai curand ![]() This post has been edited by dydycom: 7 Mar 2007, 21:37 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu e cu suparare, hau maci?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Scump domne, scump...
![]() Din cate stiu, arcurile se invart pe 180e iar amortizoarele fata in jur de 3 mil/buc, cele spate sunt ~2,6/buc. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Thanks,
Arcurile 180 Euro - unul, doua, fata, spate, toate? Oricum, chiar tata mi-a spus ca dupa ce o sa-i pice amortizoarele, sa-i punem sport ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
tot setul este la banii aia
eu parca le-am luat mai ieftin ... nu mai stiu exact ... dar parca am dat 140 de euri pe ele ... sau 160 ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Au fost asa:
Arcuri: 154 euro la un curs de 34700...asa era afisat ![]() Amortizoare fata: 620 ron perechea deci 310 ron pe bucata. Amortizoare spate 260ron buc ideea de baza la mine a fost exact cum spuneam in deschidere, schimbarea comportamentului masinii si o garda la sol mai acceptabila, lucruri deja reusite. Acum vine partea interesanta...montajul. Multumesc userului care mi-a trimis la un moment dat manualul de logan pt ca am putut analiza operatiile ce trebuiesc facute .( Nu il cereti ca e exe cu SN...Armadillo) La un amic la service( dacia) mi s-a cerut 100 ron manopera ( neoficial) iar la Meridian 200) si am decis sa efectuez singur lucrarea care a decurs astfel: pe puntea fata a durat cca 1.5h iar pe spate 1h asta cu toate demontate si montate. Trebuie precizat ca e nevoie de cunostinte de mecanica pentru a nu deteriora ceva sau sa uitati ceva nestrans. Tot ce pot spune este ca unu din amortizoare avea tija stramba iar ca si eficienta cele de pe masina le puteam comprimacu mana iar cel sport trebuie sa ma urc pe el..... ![]() si o poza DSC000551.JPG ( Size: 100.13k ) Number of downloads: 1148 pt comparatie : This post has been edited by dydycom: 9 Mar 2007, 14:35 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
bravo! foarte frumos!
sa ai grija la ficati pe piatra cubica ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
stiancu |
![]()
|
la mine e mai comoda masina la mers pe piatra cubica decat inainte, la voi nu gasesc aceleasi pareri
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
@dydycom, cati Km are masina si daca ai carat ceva cu ea cam ce greutate medie a fost ? A, si pe ce drumuri a/ai mers cu ea ?
Multumesc. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
dydycom |
![]()
|
am cca 30k
am carat 144l in portbagaj plus 2 pers in masina iar tinuta de drum nu s-a schimbat semnificativ. Azi am facut un drum in afara spre Giurgiu....ce sa zic...alta masina. zici ca sta pe sina..traiectoria pe care o ceri o urmeaza cu sfintenie...in Bucuresti sunt obisnuit cu eliminarea pietrelor de la rinichi pt ca si inainte aveam balon mic la cauciucuri. A disparut si acel efect de instabilitate din cauza vantului si a turbulentelor din spatele tirurilor. Alta masina....serios. Ca sa intelegi trebuie sa mergi cu o astfel de masina..... Nu recomand sa ramaneti cu amortizoarele originale...astea sport isi fac treab a minunat. un mare dezavantaj.....cam greu cu bordurile This post has been edited by dydycom: 10 Mar 2007, 23:37 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da intradevar poza ma convins si pe mine:) se vede diferenta .Si arata super
sper cat mai repede sa repare astia drumurile si pe la noi:)) dydycom cat a coborat masina 50mm??? This post has been edited by sebi4fc: 11 Mar 2007, 01:04 |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
dydycom |
![]()
|
la mine din cauza gumelore cam la 10cm mai jos fata de standard.
ca sa va faceti o idee rama geamului(inferioara) e cam la nivelul liniei de pe usa...sau mai bine zis are cam aceeasi inaltime ca o Solenza... |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
Buna realizare asta cu suspensia Dydycom. Imaginea de ansamblu a masini s-a modificat radical in bine dar mie mi se pare cam prea joasa acum ceea ce implica probleme cu parcatul/urcatul bordurilor. Incontestabil stabilitatea masini a crescut cu mult.
La al meu Logan , la viteze de peste 135 Km/h , condusul incepe sa te solicite destul de mult de parca masina mea a baut Red Bull, ii cresc aripi. Cu totul contrar stau lucrurile cu Seat-ul sotiei . Una peste alta vreau si eu sa schimb arcurile dar nu sint hotarit ce sa fie, H&R sau Eibach. Nu vreau reducerea garzi la sol decit cu 30-35 mm pt ca uneori mai trebuie si putin "Of road" ca sa ajungi unde ti-ai propus. Amortizoarele pe care le-ai achizitionat impreuna cu arcurile ce marca poarta? La Rancing Nik se ofera Bilstein , firma despre care nu am o parere prea buna. Nu mai sint ceea ce au fost odata (bineinteles parere personala). As dori mai multe pareri ale celor care au pus numai arcuri, pastrind amortizoarele originale si efectiv cu cit a scazut garda la sol sau , mai simplu , ce garda are masina acum masurata pe un plan orizontal (nu uitati sa specificati si punctul unde s-a facut masuratoarea ca sa pot face comparatie fata de a mea). Numai bine! |
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
sun disponibile si un set de amortizoare Koni, da nush de unde se cumpara
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
Probabil de la Heba
|
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
dydycom |
![]()
|
Nick a zis ca nu sunt pe piata Koni, Pit stop a zis ca tot se chinuie sa vb cu cineva sa vada daca pot produce...alea de la heba erau mostre...cel putin asa se pare.
Nu le fac reclama dar astea bilstein par a fi produse la nemti cu certificare TUV... |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
stiancu |
![]()
|
acum ca am intrat in Uniune certficarea asta TUV e valabila si la noi?ca daca intrebi un politai, asta zice ca doar RAR-ul e autoritatea ce vegheaza asupra binelui nostru.
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
@dydycom:
Arata foarte bine masina dar am si eu o intrebare: ce dimensiune ai la cauciucuri si daca iti atinge undeva la bracarea rotilor sau in spate la pasaje. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
dydycom |
![]()
|
205/55/15
nu atinge ca sunt mai mici in circumferinta fata de alea stock |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
B-53-SDP |
![]()
|
Ok am inteles. Multumesc pentru informatie.
Da un 205/50/16 nu merge ? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ba ar merge dar talonu e cam mic si risti sa lovesti janta.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
B-53-SDP |
![]()
|
Intradevar este mai mic da uite ca am pe un polo 205/50/15 si vreau sa spun ca pana acum nu am strambat jantele s-a mers si cu grija da e ok pana acum.
Am intrebat pentru ca vreau si eu suspensii sport si ma interesa sa nu imi atinga cele de 16''. Multumesc pentru raspunsuri. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
stiancu |
![]()
|
nu atinge, stai linistit
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
am eu 205/50/16 si merg
am dat chiar tare intr-o groapa prin buc de am zis ca a ramas roata acolo ... am urcat-o pe elevator si surpriza ... n-avea nimic |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:50 |