Ultima sansa pentru Seat?
![]() ![]() ![]() |
Ultima sansa pentru Seat?
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
VW e si mai scumpa si nu te-ai astepta de la el asa ceva
![]() Daca s-au saturat de marca Seat s-o vanda nemtii la chinezi. Ei de abia asteapta sa intre pe piata europeana si oricum mai rau decat atat ma indoiesc ca va ajunge Seatul. |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 16 May 2010, 10:58) Nu stiam cum e cu H4, dar daca e asa, prefer cu H1/H7 oricand. E mai folositor. La Renault spre exemplu exista asa zisa "anomalie" pe Trafic. Cand dai flash-uri functioneza ambele faze, in momentul in care maneta face "click" se stinge cea scurta si se observa diferenta clara intre flash si faza lunga. Asa cum a zis si colegul de mai sus nu e nici o anomalie, anomalie e cand farurile sunt proiectate nasol si nu lumineaza bine si simti nevoia sa lumineze toate fazele ca sa vezi si tu ceva... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Cine a scris mesaje de genul "Seat merita sa moara", etc.: RUSINE.
Voi v-ati urcat vreodata intr-un Seat? Platforma este cea de la Audi, deci e excelenta, iar designul este SENZATIONAL, atat interior cat si exterior. E de departe cea mai reusita marca din grupul VW, care imbina o tehnologie de varf, un design inspirat, si un pret accesibil. Am avut privilegiul sa conduc cu ceva timp un Leon, si pot spune ca dupa Impreza e cea mai buna masina de clasa compacta! |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar Impreza este peste? Dar Toyota, Honda, Mitsubishi cum sunt? Asta ca sa vorbim doar de japoneze... Asta nu inseamna ca nu sunt de acord ca sunt masini bune si nu ar merita sub nici o forma sa dispara. Dar sa nu exageram.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 15 May 2010, 15:43) pai un oficial vw deja a declarat ca se va face curatenie, mai exact se referea la pozitia pe care o are acum skoda, care este de concurent vw, ceea ce nu e bine. pe viitor se va incerca o apropiere a marcii cehe de dacia... QUOTE(UXE @ 16 May 2010, 07:32) nu stiu de ce ai vrea sa aprinzi proiectoarele si stopul de ceata cand stai pe loc. daca te referi la faza cu trasul pe dreapta pe timp de noapte, si semnalizarea pozitiei masinii prin aprinderea pozitiilor, asta se poate. cel putin la focusul meu are o pozitie separata cu indicatia "P", in carte "lumini de veghe", care sunt folosite tocmai pentru semnalizarea pozitiei masinii stationate pe timp de noapte. QUOTE(alex0507 @ 16 May 2010, 10:06) Daca s-au saturat de marca Seat s-o vanda nemtii la chinezi. Ei de abia asteapta sa intre pe piata europeana si oricum mai rau decat atat ma indoiesc ca va ajunge Seatul. o alternativa ar fi ca seatul sa se intoarca la fiat, dar nu stiu cat de bine ar fi pentru italieni, tinand cont ca marketingul seat spune despre firma spaniola ca reprezinta modele de familie cu suflet sportiv, ceea ce se intampla si in cazul alfa romeo... QUOTE(balanel @ 17 May 2010, 12:35) Cine a scris mesaje de genul "Seat merita sa moara", etc.: RUSINE. dintr-un anume punct de vedere are dreptate respectivul user. daca gandesti ca un investitor, sa zicem un actionar vw, iti cam doresti sa scapi de seat. de ce?? pai e simplu, un investitor urmareste obtinerea de profit maxim, ori cand vezi ca investitia in seat nu da roade si ca daca ai fi investit banii respectivi in vw sau audi ai fi obtinut mai mult, logic ca primul lucru pe care il vrei este sa scapi de povara. din punct de vedere al istoricului, traditiei, un pasionat nu si-ar dori acest lucru, dar in ziua de azi banul primeaza... din pacate... Voi v-ati urcat vreodata intr-un Seat? eu nu Platforma este cea de la Audi, deci e excelenta, iar designul este SENZATIONAL, atat interior cat si exterior. depine... daca au acelasi sistem folosit de audi, de a monta motorul intr-o pozitie inalta si foarte aproape de botul masini, sufera la capitolul dinamica... designul poate pentru tine este senzational, dar poate altcuiva nu-i place. gusturile oamenilor sunt total diferite. nu poti cataloga o persoana intr-un anume fel doar pentru ca lui ii plac brunetele si tie blondele (exemplu aleator) E de departe cea mai reusita marca din grupul VW, care imbina o tehnologie de varf, un design inspirat, si un pret accesibil. pai de exemplu leon = golf + design latin... de fapt dupa achizitia skoda, vw asta a vrut sa faca cu seat, sa ofere o alternativa la designul italienilor sau francezilor. sunt anumite persoane care cumpara o masina doar pentru ca le place cum arata, chiar daca din punct de vedere tehnic respectivul model nu este chiar mai stralucita alegere. prin seat vw avea ocazia de a oferi aceeasi calitate nemteasca dar cu design mai placut pentru anumite persoane. din pacate nu prea a mers, acum a venit si criza, si probabil ca le convine mai mult sa nu mai investeasca deloc in seat, decat sa investeasca iar profitul obtinut sa fie foarte mic sau deloc... Am avut privilegiul sa conduc cu ceva timp un Leon, si pot spune ca dupa Impreza e cea mai buna masina de clasa compacta! cea mai buna la ce?? impreza este buna in varianta sti/wrx, restul nu. este scumpa si nici nu prea face banii. batalia in clasa compacta se da intre golf/focus/astra si restul... si nu ca afirm eu asta, ca asa cred eu, asta spun vanzarile... This post has been edited by slider2: 17 May 2010, 13:03 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Raspunsul este simplu: restul enumerate de tine, in afara de Impreza, sunt SUB Leon.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(balanel @ 17 May 2010, 13:35) E de departe cea mai reusita marca din grupul VW, care imbina o tehnologie de varf, un design inspirat, si un pret accesibil. Clar de departe cea mai reușită marcă. De aia îi paște falimentul. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(balanel @ 17 May 2010, 12:55) din punct de vedere al ce?? al dinamicii?? pai poate masina sta foarte bine pe drum, dar motorul de 1.5 benzina este prea mic, motorul de 2.0 benzina aspirat vine in combinatie cu tractiune integrala ceea ce ingreuneaza degeaba masina, motorul de 2.0 diesel este un motor bun, dar nu poate fi catalogat ca sportiv, este doar o umplutura pentru a mai invigora vanzarile... pe urma designul exterior este asa si asa, prefer oricand generatia precedenta de impreza. interiorul nu are cel mai stralucit design, si nici cele mai bune materiale... si pretul este cam in zona vw golf, ceea ce nu este bine. nu intelege gresit, eu sunt fan japoneze in ciuda masinii din semnatura, dar mitsu si subaru au vandut impreza si lancer datorita variantelor sport, wrx/sti respectiv evo. uita-te cate impreza cu motor de 1.6, 1.5, 2.0 gasesti, si cate sti... mitsu a vandut lancer classic pentru ca in ciuda designului este o masina buna si cu platforma de evo, ceea ce inseamna ca are o dinamica buna. si bineinteles datorita pretului de achizitie redus, in rest... si inca o chestie in topul facut de fifth gear, numit "best in class", adica cele mai bune alegeri dintr-un anume segment, la compacte treaba sta asa: - focus - pe primul loc datorita dinamicii deja celebre si pretului de achizitie sub vw - golf - pe locul doi pentru ca este o masina foarte buna, o idee cam scumpa - c4 - pe locul trei datorita designului, gadgeturilor si pretului de achizitie... nu zic ca ei sunt atotstiutori, dar sunt mult mai priceputi ca noi... This post has been edited by slider2: 17 May 2010, 13:15 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O mașină reușită e aia care aduce profit. Acum nimeni nu mai face mașini din pasiune. Au trecut vremurile alea. De foarte mulți ani. Chiar și cei care au proiectat mașinile Seat, nu au avut ca scop să scoată mașini bune, ci să facă mașini cu profit. Din cauza asta multe Seat-uri au un interior care ar face și Loganul să pară garnisit cu plastice de lux.
This post has been edited by ssilviu: 17 May 2010, 13:16 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.770 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cel mai mult am mers cu Cordoba. Desi nu este deloc un etalon pentru Seat, personal cred ca masina este un gunoi pentru cat a costat.
Nu este spatioasa (cine sufera de claustrofobie si are 1.8m, locurile din fata sunt perfecte pentru o criza), nu este ergonomica (sezut/spatar, unghiuri trunchi-picioare/unghiuri genunchi, pozitionare comenzi), plasticele sunt de toata jena (design, aspect, imbinari, scartaie dupa ~15.000km la greu), zgomot de rulare (se aude chiar si frecarea de la primele frane cand discurile sunt ruginite), de esapament cat cuprinde in habitaclu, suspensia tare si mai mult topaie, ... This post has been edited by IRONICK: 17 May 2010, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
slider2 |
![]()
|
@ssilviu asta asa este, si dovezi pentru asta sunt multe, de exemplu:
- designul renault, care a intrat intr-o zona mai banala tocmai pentru ca foarte multi au strambat din nas la spatele de megane2, velsatis, etc. eu unul care gandesc un pic si cu inima cand vine vorba de masinii, eram fan al acelui design. poate ca nu era superb, dar era diferit, avea acel ceva original, care-l facea sa iasa in evidenta - motor diesel la subaru, introdus tocmai pentru a impulsiona vanzarile This post has been edited by slider2: 17 May 2010, 13:20 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
balanel |
![]()
|
TOATE Impreza au motor boxer, si tractiune integrala.
Subaru Boxer diesel este cel mai bun motor diesel de pe piata. Pentru ca e boxer. Aceasta tehnologie mei e folosita doar de Porche. Cine stie cunoaste, cine nu, crede ca Impreza de 1.5 nu are AWD... Motorul de 1.5 este ok pentru greutatea masinii, are rapoarte foarte scurte in cutie, de unde timpul 0-100 modest (schimbi mai multe trepte) dar reprize suficiente. http://www.youtube.com/watch#!v=jg2xTE...feature=related Dar suntem offtopic. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
slider2 |
![]()
|
faptul ca are awd pe un motor de 109 si 140cp n-o face o masina buna... si pentru simplu fapt ca suna motorul mai sportiv, din nou nu este o masina buna.
o masina buna este una care puncteaza bine la toate capitolele, nu doar dinamica... si daca tie ti se pare ca la o marca cu veleitati sportive un motor de 109cp este ok pentru o masina de 1.3tone... inseamna ca loganul cu motor de 105cp la 1.1tone este deja racheta... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
@balanel
Cam usor te arunci cu catalogari de genul "cel mai bun" , "cel mai tare" etc. Ai vreun argument solid sau doar ce ai citit prin reviste / ai vazut pe youtube? In ziua de azi trebuie sa vinzi. Altfel mori. Si ca sa vinzi, trebuie sa te adaptezi la piata. Nu reusesti, s-a terminat. S-a dus perioada romantica. This post has been edited by sorin_f39: 17 May 2010, 13:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Are awd si Impreza cu motor boxer de 1.5 . Dar aici vorbim de Seat, care nu e "best of" clasa compacta... Nici pe departe. Si, da, am mers cu Seat.
This post has been edited by PaulT: 17 May 2010, 13:57 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 17 May 2010, 14:54) @balanel Cam usor te arunci cu catalogari de genul "cel mai bun" , "cel mai tare" etc. Ai vreun argument solid sau doar ce ai citit prin reviste / ai vazut pe youtube? Nu are. Balanel are probleme în a înțelege faptul că evaluarea unei mașini este subiectivă. Dacă lui îi place Seat, bravo lui. Alții sunt de altă părere. Reușita unui model până la urmă se traduce în câți "bălănei" poate să atragă o mașină. Seat a atras puțini bălănei (deși bălănel doar consideră mașina faină, că bani pe așa ceva nu a dat, cred că tot de bună ce e). Dacia de exemplu a atras mult mai mulți bălănei (oameni care au considerat mașina cea mai bună, cea mai tare, și de aia au cumpărat-o). This post has been edited by ssilviu: 17 May 2010, 13:59 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 17 May 2010, 13:51) faptul ca are awd pe un motor de 109 si 140cp n-o face o masina buna... si pentru simplu fapt ca suna motorul mai sportiv, din nou nu este o masina buna. o masina buna este una care puncteaza bine la toate capitolele, nu doar dinamica... si daca tie ti se pare ca la o marca cu veleitati sportive un motor de 109cp este ok pentru o masina de 1.3tone... inseamna ca loganul cu motor de 105cp la 1.1tone este deja racheta... Dar de Seat Cupra ce mai putem spune? O masina sport in clasa ei ce isi face banii. Seat Cupra merita o continuare. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Evident, gusturile nu se discuta. Dar daca iti place ceva foarte mult, asta nu inseamna ca este cea mai tare, cea mai smechera etc.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex0507 @ 16 May 2010, 10:11) 1.4 85CP, puturoasa in comparatie cu a ta? DA! eu am masina remapata .. si nu pot sa zic despre LEON-ul cu care am mers decat ca trage ca un logan puturos de 90 si nu 85CP.. sincer e prea grea masina ca sa iti ofere o senzatie de putere. motorul nu e asa elastic ca la renault. interior-ul si stabilitatea in curba mi-au placut f mult. This post has been edited by UXE: 17 May 2010, 14:17 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Usurel fratilor ca inca n-a dat faliment. Personal din toata gama Seat imi place decat Leon, si asta la exterior. Seat este un esec la interior. Iar Seat Leon mi' se pare una din cele mai frumoase masini pe care poti sa le modifici.
|
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
dizzy |
![]() ![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pana la urma frumusetea e in ochii privitorului.
Mie mi se par urate SEAT-urile dar asta nu m-ar opri sa cumpar un EXEO sau o Altea, chiar si un Toledo daca ar fi la pret de Skoda; Dar nu sunt, sunt la pret de VW. Asta in conditiile in care limuzina Exeo de-abia a aparut. Iar platforma cu motor longitudinal fara 4x4 e o alegere gresita chiar daca e Audi. Solutia Skoda pt Superb, bazata pe Passat e mult mai potrivita Oricum o Alfa Romeo e mai sportiva si nu mai e asa de proasta cum era pe vremuri. Seat a fost pozitionat ca un fel de Alfa Romeo cu mecanica germana dar a iesit un fel de Fiat cu mecanica germana. Pe de alta parte a si fost sabotat in interiorul grupului. Skoda e cam la fel de sus calitativ dar mai ieftina, VW doar un pic mai scump si la fel de sportiv, Audi mult mai sus dar si mai scump. Altea mi se pare un produs original si o alegere inspirata dar cu motoare destul de slabe. Mai e si balena aia de Altea Freetrack, un fel de Scenic Rx4 Daca faceau Sciroco sub brandul Seat l-ar fi ridicat mult, dar asa raman in gama cu un Leon reusit, un Exeo la inceput de drum, o Latea buna dar cam scumpa This post has been edited by dizzy: 17 May 2010, 15:27 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.770 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dizzy @ 17 May 2010, 16:21) Pana la urma frumusetea e in ochii privitorului La Leon grila radiatorului sau imbinarea din plastic capota-parbriz zici ca sunt facute ca sa strice tot aspectul exterior. Am un coleg cu unu negru, zici ca l-am picat cu ceara cand i-am zis.This post has been edited by IRONICK: 17 May 2010, 15:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Mi-ar parea rau sa dispara Seat. Am condus Ibiza Mk 3, Leon Mk 1 si Cordoba Mk 1 facelift. Toate mi-au placut mult. Ca pozitionare in grupul VAG mie personal mi se par o idee peste VW la multe modele. De exemplu, prefer oricand o Ibiza decat un Polo, un Leon decat un Golf. Si chiar sunt mare fan Leon Mk 1, care in opinia mea a depasit Golful Mk 4 la toate capitolele.
|
--------------------
Fiat
Coupe
- -
16v Turbo 195CP
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma influenteaza cu nimic nici daca ramane nici daca "dispare" nu ma bucur dar nici nu sufar indiferent ce se intampla.
Imi place foarte mult leonul - atat cel vechi cat si cel nou dar nu ajung pana la el dpdv al bugetului. This post has been edited by god: 17 May 2010, 16:16 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Discutia asta cu Seat-ul e de mult, de prin 2008 dar atunci a fost prima data s-a luat in discutie eventuala iesire din grupul VAG daca performantele societatii nu se imbunatatesc.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pai daca ies din grupul VAG cei de la Seat sunt terminati...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
ssilviu |
![]()
|
Poate sunt cumpărați de chinezi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(balanel @ 17 May 2010, 14:46) TOATE Impreza au motor boxer, si tractiune integrala. Subaru Boxer diesel este cel mai bun motor diesel de pe piata. Pentru ca e boxer. Aceasta tehnologie mei e folosita doar de Porche. Cine stie cunoaste, cine nu, crede ca Impreza de 1.5 nu are AWD... Ai vorbit si argumentat ca un mare specialist de care gasesc prin toate service-urile. QUOTE(ionutctn @ 17 May 2010, 15:00) Dar de Seat Cupra ce mai putem spune? O masina sport in clasa ei ce isi face banii. Seat Cupra merita o continuare. Cupra nu e un model anume, este un indicativ pentru modelele Seat cu tenta sportiva(gen RS la Skoda, S la Audi, RS la Renault etc). Cupra poate sa fie si un Ibiza si un Leon spre exemplu... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:52 |