Sfat achizitie Mini Laptop, Dell, Toshiba sau MSI ?
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie Mini Laptop, Dell, Toshiba sau MSI ?
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 14 May 2010, 19:54) Revin cu inca un topic. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat la achizitionarea ultimului laptop. Am facut o alegere foarte buna. Acum vreau sa mai iau un mini laptop, maxim 1.300 de lei sa fie de la eMag sau PcGarage. Mai jos am pus lista cu laptopurile pe care le-am gasit si la care m-am oprit. Daca mai gasiti altceva sa se incadreze in buget, va rog sa imi spuneti. Multumesc ![]() 1. Toshiba (la acest laptop ma bucura faptul ca are garantie 3 ani ![]() 2. MSI (acesta imi place pentru ca are HDD de 250Gb si pentru ca este MSI) 3. Dell ( asta sper sa nu fie "praf" ) Cam tarziu, dar eu acum am vazut ca tu intre toshiba, Dell si MSI, alegi... MSI, ca brand. MSI e praf, am avut sau inca am in posesie toate cele 3 marci. La Toshiba s-a dus incarcatorul dupa 6 ani, bateria dupa vreo 4. La MSI, dupa aprox un an, tastatura a trebuit schimbata din cauza tastei space. Tot la MSI, dupa 2 ani, pur si simplu carcasa s-a rupt in dreptul balamalei din dreapta, o bucata de carcasa ramanand prinsa de balama. Concluzia? MSI e o petarda din punct de vedere mecanic/materiale. Parca sunt facute din carton fara nici un fel de testare. Nu o sa ma mai ating vreodata de asa ceva. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mult prea tarziu.......!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca poșta...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
macar e on topic
![]() Asta e, titlu e toshiba, dell sau msi, mi-am spus si eu baiul. |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scoate sau a scos Allview un laptop. Pentru cine nu stie, Allview e firma aia din Brasov, asezata intre doua giratorii. Nu-l sariti din recenzii.
This post has been edited by corbex: 11 Oct 2011, 08:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
care 2 giratorii ma? Ala de la intrare, si ala de la iesire din BV?
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Esti in urma. Sint fara numar. Pe Argon il bate gindul sa se mute in Brasov.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu-i sariti din recenzii pe allview.... uitati cu totul de ei...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:46 |