Need cablu TV-OUT!, how to do it myself ?
![]() ![]() ![]() |
Need cablu TV-OUT!, how to do it myself ?
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
O ametisi de cap;
GATA s-a varsat! Si-a luat fata. Vedeam miine cum a mers (daca o fi mers ca altfel "e si inalt si lat" si am luat-o) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
pai macar sa il faca de bacanie diseara ca nici un cablu nu fu in stare sa ii cumpere...tot noi sireaci sa le stim pe toate
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu merge..... nu merge
stau si ei pe scaune, cumintei, si se uita la monitor ca daca stai in pat mai pierzi din actiune ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
costi, brava draguta, le zbura home-cinema-ul si sara romantica culturala si tu admiri mioritic dezastrul
nu sta omule, daca ii stii numarul inaltului, avertizeaza-l sa fie pregatit sufleteste si sa aduca pe post de paratraznet niste flori legate la un platou de ciocolata, ca se ingroasa treaba. Sa aiba in cap si optiunea alternativa hai draga sa nu stam intre 4 pereti, nu vrei sa iesim la o pizza marguerita de post...la bode...Lido? O s ail coste scump cablul, dar asta e...greselile se plateste!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
eu m-am dat la fund ca astia ne (ma) bat; tie ce-ti pasa esti departe !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pfuiii... ajunsei tarziu. Da hai ca ma asez si eu la rand...
![]() Iesirea S-video e pe doua componente (Y - luminanta si C- crominanta) si nu RGB. Cautati pe google "s-video pinout", "scart / euroscart/peritel pinout" pentru semnificatia pinilor. Sunt televizoare care accepta semnalul s-video (pe componente Y si C; fie au mufa s-video, fie au doua mufe scart- una cu intrare video compozita pe pinul 20 si alta cu intrare componente: luminanta pe pin 20 si crominanta pe pinul 15). Altele, uzual, primesc doar semnal compozit, fie pe scart (pin 20), fie pe mufa RCA (video in). Daca televizorul accepta, e preferabila folosirea semnalului s-video. Daca nu -> compozit. PS Vedeti ca mai sunt cable facute aiurea si se vede alb-negru (ia numai semnalul de luminanta). Mai era o faza cu placile ATI care au (unele) pin de semnal compozit printre pinii mufei s-video dar nu stiu daca nu cumva s-a generalizat... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
costi |
![]()
|
omule ! sa asteptam rezultatul!
fata si-a luat cablul, ce-i mai impui capul ? ne spune miine! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Stiu.
Dar m-am gandit ca poate mai intereseaza pe cineva... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asadar mai baieti glumeti
![]() Chestiunea s-a rezolvat, am luat acel cablu banal s video-euro scart! A mers din prima exceptand ca vedeam alb negru si desi's blonda am rezolvat chestiunea singurica ![]() In rest toate's bune,am vazut filme din motul patului si vazutul filmelor decente nu este un pacat ![]() Si avand in vedere ca suntem in saptamana mare nu va mai ganditi la prostii ![]() ![]() Multumesc pentru ajutor! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nevestele voastre stiu ce faceti voi pe net ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
da ce' daca la tine Mada stie, tre' sa o furam si noi ?
bey ne leshi ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti daca tot mai sunteti pe aici hai mai fiti odata draguti si suparati-l pe Dl Asarban si spuneti-mi si mie va rog:
Nu reusesc sa vad suburile pe tv!In bese le vedeam pe eran dar pe tv nu!Am umblat pe acolo la preferences/video/ultimul meniu (cica de acolo era problema) si acu nu le mai vad deloc pe monitor ![]() Am instalat vobsub-ul ca cica face di drege si oha tot nu vad subtitrari-nici pe desktop nici pe tv...any ideea? (alta idee in afar de reinstalat bsplayerul si vazut care-i faza daca face la fel) Multumesc anticipat! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
GoGu |
![]()
|
Hai c-am prins loc in fata la bagarea in seama
![]() Subtitrarea trebuie sa aiba exact acelasi nume cu filmul (cu exceptia extensiei, of course) si sa nu contina erori. Am avut probleme cu niste filme si faza era ca diferenta intre nume film/sub era de...un spatiu. Vezi si ce formate/extensii de subtitrari accepta vobsub. Poti incerca, alternativ, si DivXG400 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lexy |
![]()
|
Asta stiu ca e valabila la mp9 care stia si el sa ia subitrarea singurel cu conditia ca ea sa fi fost in acelasi folder si sa aibe acelasi nume identic...
Oricum problema e sa afiseze pe TV! subtitrarea....ca daca-mi afiseaza de monitor nu ma incalzeste...deci cerd ca e tot o setare ceva undeva care-mi scapa.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca mergi pe setarea "clone" la placa video incearca sa pui "TV+Analog display" si atunci iti va arata subtitrarea pe TV. Probabil acum ai "Analog display+TV". Asta e un bug al unor drivere Nvidia. Daca ai placa cu chipset ATI nu pot sa-ti spun nimic pentru ca nu le stiu, dar banuiesc ca ar trebui sa fie ceva similar.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Lexy |
![]()
|
Da asa e cu clonele cum ai zis tu....o sa vad faza care ai zis-o ca chiar daca am ATI se pare ca e faza care ai zis-o tu ...Inca o chestie daca dau drumul la film mi-am bifat o optiune si vad full screen pe tv si la mine pe monitor poate fi o fereastra mica(ca sa fac ce vreau pe langa la calc) asa... dar daca opresc filmul am o optiune la placa video (care nu stiu de unde se dezacttiveaza si cum s-a activat de una singura) care-mi face scroll la imagine pe verticala si pe orizontala( optiune buna ptr monitoarele proaste care nu's capabile sa prinda o rezolutie mare)care acum e activa pe tv si ma oftica ..si acest lucru ma deranjeaza la modul ca n-ar trebui sa fie asa dar nu ma impiedica sa vad filmele.......
Daca reusesc faza azi cu Tv+analog asa..il dau naibii de vobsub! Mercic! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Umila mea parere.... schimba rezolutia la monitor la 800 cu 600 in intervalul in care folosesti televizotul pa post de monitor
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
GoGu |
![]()
|
DAca ai ATi foloseste Theatre Mode ... Pune primary display monitorul si secondary tv-ul.
Vei vedea filmul full-screen pe tv, indiferent de dimensiunea ferestrei pe monitor. Eu am ATI R9000 si cu media player 6.4 + divxg400 cu theatre mode merge... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 17:59 |