E cineva care lucreaza la webhelp.fr ?
![]() ![]() ![]() |
E cineva care lucreaza la webhelp.fr ?
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bai ma lesi cu gargara asta ?eu poate nu i-am iubit profesorii (cu toate ca tare le-as fi iubit pe unele profesoare) dar ei sigur au tinut la mine si nu din cauza ca eram eminent.gandesti de sus si asta nu o sa te apropie niciodata de elevii tai.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() Cand am sedinte cu parintii, vorbesc de jos... au unii impresia ca sunt tare modest... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
am avut profesori care vorbeau cu noi si ne adresam lor asa cum vorbesc cu un amic bun....stii cat toceam ca sa intru in ,,cercul" acelui profesor ?ti-ai ales o meserie in care se pare ca nu esti eminent......pacat....de elevii tai...nu ma pune sa motivez ca naspa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Am si elevi cu care ies la pescuit, impreuna cu alti colegi de breasla. Dar nu ma pune sa ies cu niste huidume care au droguri prin buzunare si care sunt mistocari de la mama natura, ca nu ies!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
exact aceeasi mentalitate o au si cei ce ii resping pe cei cu HIV !!!!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 May 2010, 23:19) jurnal de bord merde.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 15 May 2010, 16:31) ... operator call-center, gasit informatii pentru oameni, raspuns la mail-uri... Asta s-o crezi tu, de fapt asta o sa faci... in franceza ![]() Bonjour, je m'apelle dragoselu, and I want to make you happy ![]() This post has been edited by MihaiD: 17 May 2010, 11:44 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bonjur, jemapel dragoselul, je iun frigo a vendre, pies diu colecsion, et potetra vuz puriez meder avec darjant pur aler a Chishnau, parsca je anvi diun sendivis a sturion.
Como je peu vuzeder? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 May 2010, 22:19) primarul si-a transferat fata pe semestrul II de la scoala din comuna la scoala din satul cu proiectul, nu-i bai, franceza stia, am primit-o..false... Deci in sat se invata franceza in asa hal de bine? ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
dragoselu |
![]()
|
Deci: joi am dat test la Webhelp, pentru mine a fost foarte usor ceea ce mi-au dat, e de fapt un fel de DALF, dupa mine nivel B1 maximum.. Te plimba prin toata gramatica, prin subjonctiv, concordanta, conjugari, banalitati, fleacuri deja "fumate". E si un test pentru intelegerea mesajului oral, vor sa vada daca esti atent la cifrele pe care le auzi in casti.
Chestia e ca nu am vazut niciun angajat barbat, doar duduite care de care mai ciudate! M-au sunat ieri si mi-au zis ca am luat testul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Jan 2013, 09:47 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
Salariul nu se negociaza prin telefon ci fata in fata.Sunt unii care te citesc din priviri si negociaza numai dupa reactiile tale asa ca mare grija,oricum bafta !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Întrebă-l pe kum cum se negociază: el e plătit în €.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inteleg ca cu limba franceza nu ai probleme, da' cu subiectele despre care te-ar putea intreba aia la telefon te descurci?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Nu treci direct la "aparat"! Mai intai de toate, aia fac un training cu tine, te evalueaza.
PS: Ce m-ar putea intreba aia la telefon ca sa nu pot sa le dau raspunsul "instant"? ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Jan 2013, 10:19 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Imi dau seama ca fac un training. Da' tre sa ai habar dinainte cam cu ce se mananca, si ei te invata cum sa explici, pasii de urmat, etc. In mod normal la interviul ala telefonic ar trebui sa te intrebe si de astea, asa ca pune-te la punct. Succes!
Nu stiu ce ar putea sa te intrebe la telefon ca nu prea-s la curent cu ce ajutor telefonic ofera webhelp.fr, si nici nu ma intereseaza. Tu ar trebui sa stii insa. Sa-ti dau in exemplu. Daca eu si DragosP am vorbi fluent chineza, si am da un interviu pentru un callcenter ortodox in limba chineza, pe mine nu m-ar ajuta cu mare lucru faptul ca stiu limba si in rest sunt pe langa subiect. This post has been edited by Merced: 19 Jan 2013, 10:21 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
de ex. poti primi telefoane la diversi turisti,care necesita indrumare, ce e de vizitat, in diverse locuri, practic si theoretic, pot sa intrebe de orice.
usor nu o sa fie iti dai seama. This post has been edited by ct-03-tvy: 19 Jan 2013, 10:25 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
dragoselu |
![]()
|
Nu am de unde sa stiu. Cocoana de m-a pus sa dau testul a stat efectiv 3 minute de vorba cu mine, mare lucru nu am aflat!
![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Jan 2013, 10:26 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dragoselu |
![]()
|
Pai nu lucrezi numai cu ajutorul culturii generale pe care o ai, ci te folosesti si de motoare de cautare, selectezi ce ar fi mai interesant pentru individ si il intrebi daca e bun ce i-ai gasit.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Adică lui i-e lene să-l întrebe pe gogu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
N-au webhelp despre usturoi. Poate ii ajuti sa creeze.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 19 Jan 2013, 11:28) Pourquoi serais-je naif? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi ce știi tu despre alea de acolo mă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dragoselu |
![]()
|
Vrei sa zici ca alea fac video-chat?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
DragosP |
![]()
|
Da mă. Exact asta am vrut să zic.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() Vazand cati clienti au stimabilii, ma gandesc ca un eventual angajat nu tre sa stie sa-i descurce si p-aia care nu inteleg nu stiu ce la Orange si p-aia care nu stiu ce blugi sa-si ia de la C&A. Probabil ca te pune pe un singur client, iti face un training si aia e. Poate pe turism ar avea o sansa. Atentie insa la ce salariu ceri. Ca nu e tranzactie de usturoi, sa ceri mult si sa ajungi la putin. Si gandeste-te ca e foame mare. Daca ceri mult peste medie, vor veni inca sapte dupa tine la interviu care vor cere fix media. Si pe cine crezi ca vor angaja? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
Si eu care nu m-am gandit la asa ceva!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ai de viata mea
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:22 |