accident-rog o parere, accident
![]() ![]() ![]() |
accident-rog o parere, accident
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(radu m @ 19 May 2010, 20:08) in ziua de azi daca ai cunostinte la politie si ceva banuti scapi un sofer de la mine de la servici a dat peste o baba in localitate cu 130km/h .binenteles ca baba a murit p e loc dar a scapat are cazier Pai ori a scapat, ori are cazier?? In cazuri de genul asta situatia e cam urmatoarea: soferul de la tine de la servici si-a luat vreo 3 ani cu suspendare (culpa comuna) si asta pt ca nu avea cazier, era la prima fapta, etc. Deci nu a scapat daca are cazier ci a scapat "ieftin". Insa daca mai loveste pe cineva, cu urmari mult mai mici dar cat sa fie incadrat la vatamare corporala, ajunge la puscarie. Pt. initiatoarea topicului Cunostiinta ta sa zica merci ca a scapat doar cu o capota indoita. Daca victima ar fi avut un avocat si daca victima era accidentata mai rau situatia poate ca nu era chiar atat de roz. O femeie in varsta de 80 de ani nu are cum sa apara din neant in mijlocul strazii ci mai degraba soferul nu a cascat bine ochii pe unde merge. De aici poate rezulta culpa comuna si din acest moment te astepti la un proces penal care dureaza ani, nervi, expertize, avocati, bani, etc si un cazier. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.577 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 May 2010, 22:19) Lu' eujeniu ii doresc din tot sufletul o patanie similara, ca sa afle cum "sare" o baba in fata masinii. Multumesc, la fel si tie cu un miting de pensionare. Poate patesti ca Horea. Faptul ca a lovit pietonul cu capota si nu cu aripa iti spune ceva? This post has been edited by einstein1984: 20 May 2010, 10:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 20 May 2010, 09:03) Frateee, tu cu cine te certi aici? ![]() QUOTE(sgeorgiana @ 17 May 2010, 22:10) o cunostinta a avut un accident de masina, circula regulamentar maxim 50 la ora in oras, cand deodata i a sarit in fata o doamna varstanica, cam la 80 de ani Cat despre ala de deasupra, care si-a gasit in sfarsit topicul dedicat, pur si simplu nu mai merita niciun raspuns. M-au rugat mai multe persoane sa-l las dracu-n pace, ca n-ai cu cine, iar eu le-am tot contrazis. Nu puteam sa cred ca-i chiar in halul asta de inghesuit. Acum ma vad nevoit sa le dau dreptate si sa-mi cer scuze pentru ca nu le-am crezut. Ca o ultima replica pentru Nam Cucine, sa se intrebe (ca de raspuns ma indoiesc ca-si poate raspunde) de ce oare e absolut singurul de pe forum de care face misto neincetat si cu orice ocazie, absolut toata lumea. De la cel mai mic la cel mai mare. Probabil ca odata cu inceperea vietii sexuale, multe din problemele actuale vor disparea de la sine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
argon ?
![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
shtou2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 18 October 09 From: Oradea ![]() |
pentru initiatoarea topicului.....eu am patit asa ceva, adica am lovit un copil foarte aproape de o intersectie si nu exista nici o trecere de pietoni, a venit din spatele unei masini. Am reusit sal ocolesc pt ca aveam un scuar in partea dreapta, dar mia lovit oglinda si eu lam calcat cu roata peste picior. Bineinteles nu am mutat masina si am asteptat politia sa vina la locul accidentului si am avut si martori(foarte important-era chiar si un sef de politie-el a chemat echipajul ca eu lam retinut pe baiat si pe bunica lui), ca si concluzie nu mia intocmit nici un dosar penal pentru ca noul cod rutier il inculpa pe pieton in cazul in care acesta nu se afla pe trecerea de pieteni (atentie nici la intersectii-pe acolo nu primeste pietonul amenda daca traverseaza). Deci baba care "ia sarit in fata" (deoarece daca nuti apare ceva brusc in fata nu se produce accidentul, reusind sal eviti), daca nu se afla pe trecerea de pietoni era de vina. Eu zic sa mearga la politist si sal intrebe totusi pt ce ii intocmeste dosar penal daca lui nui da nici amenda nici nui ia carnetul (eu stiu ca in cazul in care ti se intocmeste dosar penal ti se ridica permisul faca a avea dreptul sa conduci pana nu se hotaraste in instanta (si am patit si treaba aceasta).).
In rest Doamne ajutei si babei si soferului. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCi - 120 CP
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
shtou2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 18 October 09 From: Oradea ![]() |
Eu stiu ca ti se intocmeste dosar penal in cazul in care ai comis o infractiune, deci rezulta ca nu ai cum sa ai carnet cand comiti o infractiune, si cel care a comis infractiunea trebuie sa primeasca acasa de la politie un plic prin care trebuie sal anunte ce infractiune a comis, eu cel putin asa stiu din legislatia rutiera.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCi - 120 CP
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Stii rau. Trebuia formulat asa:
...ti se intocmeste dosar penal in cazul in care esti cercetat cu privire la presupusa infractiune)... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
batranii sunt exterm de imprevizibili. Mie mi-a sarit unul in fata imediat dupa o intersectie, de dupa un autobuz (traversa neregulamentar ca sa ajunga in statia de tramvai) deci omul ala la peste 75 de ani a tasnit ca un copil de 10 ani de dupa autobuz. M-am trezit instantaneu cu el la 5 metri in fata. Norocul meu a fost ca nu apucasem sa prind viteza (aveam vreo 30kmh) si am oprit instantaneu.
Si o intamplare cu politie. Mergeam cu 2 prieteni la un parc de dezmembrari in Vladimirescu si din lateral vine un pusti cu bicicleta, se infige in masina si ramane lat. Iar norocul a fost ca matizul nu avea mai mult de 30. Tampitul ala a indoit aripa, capota, a spart si bara fata in lateral. Bine ca au fost martori multi si soferul nu a fost acuzat de nimic. cum putea ala sa evite copilul? Va dati seama ca intr-un orasaglomerat e foarte usor sa lovesti un pieton ce nu are chef de mers pana la trecere si decide sa o ia direct printre masini. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cunosc si eu cateva cazuri.
am vorbit si cu cineva care e avocat si a zis cam asa: se pune mai presus respectul pentru viata umana decat pt lege daca aveai posibilitatea sa il eviti si nu ai facut-o, te-ai ars, chit ca ala nu era pe trecere(adica il vezi de la mare distanta ca e in mijlocu strazii, si de al naibii nu franezi si il lovesti in plin, cand puteai sa il eviti....sau s-a pus verde la masini si rosu la pietoni, dar tu accelerezi si lovesti intentionat pietonul de pe trecere care a fost surprins de culoarea rosie) daca era inevitabil accidentul si ai facut ce era posibil sa il eviti, se da "NUP" |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ba m-ati inebunit ca nu putea sa sara baba!a-ti fii surprinsi ca baba face si sex la varsta aia!sunt babe si babe!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(brigada_diverse @ 23 May 2010, 11:25) cunosc si eu cateva cazuri. am vorbit si cu cineva care e avocat si a zis cam asa: se pune mai presus respectul pentru viata umana decat pt lege daca aveai posibilitatea sa il eviti si nu ai facut-o, te-ai ars, chit ca ala nu era pe trecere(adica il vezi de la mare distanta ca e in mijlocu strazii, si de al naibii nu franezi si il lovesti in plin, cand puteai sa il eviti....sau s-a pus verde la masini si rosu la pietoni, dar tu accelerezi si lovesti intentionat pietonul de pe trecere care a fost surprins de culoarea rosie) daca era inevitabil accidentul si ai facut ce era posibil sa il eviti, se da "NUP" Explicatia "mai oficiala" si de drept ar fi ca indiferent care e situatia daca tu ai comis o fapta cu intentie directa (ai prevazut rezultatul si l-ai urmarit) atunci e clar omor... Nu are nicio importanta ca omul respectiv era pasibil de contraventie sau chiar mai rau (excludem aici exceptia legitimei aparari). Daca "era inevitabil accidentul si ai facut tot ce era posibil sa-l eviti", da, "ti se va da cu NUP" pentru ca fapta se transforma in infractiune, care e pedepsita de legile penale NUMAI daca : a fost savarsita cu vinovatie, prezinta pericol social... In cazul de fata nu prezinta vinovatie. ALTA e situatia daca mergeai cu 100 prin oras si ti-a sarit pietonul in fata... in mod evident... This post has been edited by Executron: 23 May 2010, 14:27 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
corect, am uitat sa amintesc de asta
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
am mai avut un prieten care a dat peste un tiganush de 10-12ani.mergea linistit cu 40-50km prin localitate ,avea in fata o caruta a redus viteza si cand sa depaseasca caruta hop tiganushul a sarit din caruta in fata masinii poc! a iesit urat de tot politie ,salvare a murit la spital .s-a judecat cu ''tiganii''nu prea mai stiu exact ce a facut mi si pare ca el castigase ,apoi ''tiganii' au redeschis din nou cazul ,dupa ceva timp s-a trezit pe la 2 noaptea ,ii latra cainele cand sa iasa afara hop''tiganii' vreo 10 insi cu topoare si rangi vroiau sa-l omoare a reusit sa scape pe un geam .la vreo 6luni dupa eveniment tiganii ii vad masina o dacie 97 ii sparg geamurile mi se pare ca i-o rastoarna nu mai stiu exact .A scapat pana la urma .dupa 1an jumatate
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
imi e sila de natia asta!de ar murii toti......
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Adita, si Radu: de vina suntem noi toti, care ii acceptam! Noi toti, care in continuare il consideram vinovat pe singurul om dintre noi care ar fi avut curajul sa ne scape de ei, marele nostru erou national, unul dintre cei mai patrioti romani care au existat vreodata, si a carui nume rostire este interzisa... si al carui bust zace bagat la colivie...
Noi suntem de vina pentru ca astia exista si ne fac atatea necazuri... Eu, daca ma ridic si spun sa-i radem pe toti, mi se alatura cineva ??? Nu. Pai atunci, suportam in continuare faradelegile si abuzurile lor... Unui var d-al meu, i s-a aruncat unul in fata, pe strada si a inceput cu scandal, ca cheama politia etc... ii trebuiau bani, de fapt... Vorba ta e buna, Adita... de-ar crapa toti; dar, stii, trebuie ajutati... caci singuri nu crapa... nu vor ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:40 |