Maner ergonomic
![]() ![]() ![]() |
Maner ergonomic
mutulica_ionutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010
- secret
|
|||
phil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 September 06 ![]() |
Ai vazut sandero ca pe logan sunt acelesi manere, doar ca la unele modele sunt vopsite in culoarea caroseriei
|
--------------------
dacia/renault
logan/fluence
2005 Ambiance/2015 pro
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
A vazut bine baiatul.Loganul chel PH2 are fete de usi ca si PH1 doar ca sunt vopsite negre.Nu cred ca poti adapta acele manere (se gasesc de vanzare pe "okazii.ro"),tocmai de aceea am zis ca pentru 500 de euro in plus se merita sa iei macar un "ambiance".
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Si ce este asa de "ergonomic" la acele manere?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Recunosc ca si mie imi place in comparatie cu "gaura" pe care o are PH1 in loc de maner.Sunt foarte curios daca a incercat cineva o astfel de adaptare.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumperi fata de usi cu totul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Deci e vorba de design nu ergonomie. Ma speriasem ca am "manere ergonomice" si nu stiu.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
mutulica_ionutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 October 09 ![]() |
e aceiasi usa cu celellate modele de dacia logan face lift ! de asta ssunt sigur
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2010
- secret
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:53 |