Drum Budapesta - Iasi Sibiu Budapesta, variante
![]() ![]() ![]() |
Drum Budapesta - Iasi Sibiu Budapesta, variante
bloodem |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
am inteles de undeva mai sus ca drumul Szeged-Nadlac a fost refacut, deci daca e asa, nu mai e o problema. Sigur, la intoarcere pot lua in considerare si varianta prin Oradea.
Se cam apropie, sapt. viitoare "decolez". 10 Jun 2010, 00:29: ultima si scapati de mine. Pt. mine banuiesc ca pt. a iesi din tara buletinul (sau pasaportul) si o asigurare sunt suficiente. Pt. masina imi cer ceva acte la vama? 2. Eu am Casco intern (la Asiban sau Ama cum ii zice acum), insa nu cred ca acopera si in afara. Pot cere sa acopere si eventuale pagube in afara sau sa nu ma mai complic? This post has been edited by mihail75: 9 Jun 2010, 22:29 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
1. poti merge cu buletinul linistit, oricum nu te intreaba nimeni absolut nimic. arati buletinul din trecere si gata...
2. de obicei daca ai RCA-ul la aceeasi companie de asigurari ca si casco, acesta din urma se extinde si pt strainatate. daca ai timp du-te si intreaba-i, ca si prietena-mea si-a facut RCA la groupAma si casco tot la ei, si casco e valabil si pt exterior... nu cu actele e stres. fix dupa vama nadlac, la 200 de metrii dupa ce iesi, in prima parcare de pe dreapta stau politistii unguri si te iau la purecat. sa ai la tine extinctor, trusa medicala, veste reflectorizante, 2triunghiuri, +becuri de rezerva!!! penultima oara mi-au cerut nesimtitii becuri de rezerva, noroc ca aveam intr-o cutie de margarina in portbagaj un pumn de ele... drum bun, daca ai nevoie de ceva da-mi un PM iti las nr de telefon, si daca ai nelamuriri sau necazuri ma suni. PS: drumul szeged-nadlac nu e chiar asa de dezastruos, dar intr-adevar nu se compara cu arad-nadlac care e perfect 100% This post has been edited by ipiq: 9 Jun 2010, 22:47 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
De la caz la caz!
In vama, mie mi s-a mai intamplat sa-mi ceara talonul/documentele masinii iar uneori am deschis si portbagajul. Dupa vama nu am fost oprit niciodata! Posibil ca explicatia a fost si faptul ca nu am "decolat" la plecare ci am tinut-o usurel cativa kilometri. De fapt, nu mereu stau acolo, la cateva sute de metri, ci se mai muta la cativa kilometri - este o parcare spre dreapta. Nadlac-Szeged a fost si refacut in fiecare an - este supus unui trafic deosebit de intens, nu asta-i problema, gropi si gauri n-ai sa gasesti, ci faptul ca este ingust, sinuos si fara vizibilitate. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mihail75 |
![]()
|
bine ca mi-ati spus. Chiar azi am facut ITP-ul si la intrebarea cu stingator, triunghi si caseta medicala, stateam bine doar la cap. triunghi, ca restul erau cam expirate. Si culmea, mi s-a ars chiar azi un bec la farul din dreapta!!! Noroc ca baietii au fost de treaba. Deci pina la urma nu scap fara updatarea pieselor respective. Sper ca nu vor stingator cu timbru RAR.
This post has been edited by mihail75: 10 Jun 2010, 22:38 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
cum a fost?
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
mihail75 |
![]()
|
fost, vazut, intors. Cu totul am stat 10 zile, insa prin Budapest am mers cu transportul in comun, ce e foarte bine pus la punct. Nu am avut probleme, nu m-a intrebat nimeni nimic pe drum, desi eram pregatit cu de toate (vigneta am luat-o de la Nadlac, am dat cu vreo 5 lei in plus insa nu mi-am mai batut capul prin benzinariile lor). De altfel, nu am pus benzina la ei, am avut plinul de la Nadlac si mi-a ajuns si inapoi.
Prin Budapest m-am descurcat cu reperele notate, a mers foarte bine. Remarc cit de bine sunt indicate drumurile pe la ei, plus autostrada excelenta de la Szeged la Budapesta. La intrarea in Mako se amenajeaza un sens giratoriu, probabil cit de curind se va da drumul la sectiunea Mako-Szeged. Mai avem ceva mamaliga sa mincam pina sa ii ajungem din urma la capitolul drumuri, turism, atractii. In concluzie, un drum reusit, voi mai incerca si altadata. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si la Iasi pe unde ai intors?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
mihail75 |
![]()
|
si la dus si la intors am mers pe varianta Szeged-Arad-Deva, pentru ca in ambele cazuri a trebuit sa vin prin Sibiu, Brasov, pe motiv de treburi de rezolvat acolo. Am avut noroc de drum relativ liber in ambele cazuri.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:23 |