Android, HTC Desire & co
![]() ![]() ![]() |
Android, HTC Desire & co
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aha, deci împotriva voinței mele, devin moderator, sau cum? Să fac repede de-un warn atunci zic...
--------------------------------- Samsung se pregătește de lansarea unui nou smartphone de top, cu ecran samoled2 de 4.5", ce ruleaz[ Gingerbread. http://www.engadget.com/2010/11/11/exclusi...ad-and-huge-di/ This post has been edited by C a t a l i n: 12 Nov 2010, 09:48 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cine știe?
Era vorba de mine și A l e x. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De tine da, tu chiar ești moderator... (e de warn sau mai trebuie ceva?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 12 Nov 2010, 10:22) Aha, deci împotriva voinței mele, devin moderator, sau cum? Să fac repede de-un warn atunci zic... --------------------------------- Samsung se pregătește de lansarea unui nou smartphone de top, cu ecran samoled2 de 4.5", ce ruleaz[ Gingerbread. http://www.engadget.com/2010/11/11/exclusi...ad-and-huge-di/ Interesant, dar cu ecran de 4,5 inch e deja prea mare pentru gustul meu. Sa speram ca va fi de 4,3 si nu 4,5 inch. This post has been edited by 2dor: 12 Nov 2010, 11:18 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
4.3" e Desire-ul HD, dar nu prea îmi place ce a scris GSM Arena de el.
This post has been edited by C a t a l i n: 12 Nov 2010, 11:23 |
--------------------
-
-
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
adica ce nu ti-a placut, mai exact?
![]() display-ul? muzica? |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Spatele.
![]() ------------------ Daca zvonurile se avederesc, si viitorul Google Phone (Nexus S sau cum se va chema) va fi produs de Samsung, oare HTC nu va pierde arma supportului rapid pentru viitoarele versiuni de Android? |
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pai de zvonuri ziceam si eu... lasand deoparte faptul ca totusi as fi preferat sa-l faca HTC, e chiar urat acel presupus Nexus S...
|
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ar fi chiar tare. Banuiesc ca la "specs" e apropiat de Galaxy S deci vom avea un Android "pur" pentru telefoanele noastre
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 12 Nov 2010, 16:15) Ar fi chiar tare. Banuiesc ca la "specs" e apropiat de Galaxy S deci vom avea un Android "pur" pentru telefoanele noastre ![]() Daca e adevarat si hardware-le lui Galaxy S este indentic cu cel de la Nexus Two, atunci o sa se poate puna pe Galaxy S un ROM super rapid, cu update-uri inaintea tuturor. Din ce spune toata lumea, Nexus One are inca cel mai rapid ROM ever. Asa ca acest lucru se va aplica si la Nexus Two. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Doar că nu se leagă o chestie... La vremea când a apărut Nexus 1, era ceva revoluționar, cu funcții ce încă nu se regăsesc pe multe alte telefoane. (un exemplu ar fi al 2-lea microfon, pentru noise cancelling)
Acest presupus Nexus S mi se pare mediocru din toate punctele de vedere... |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca era de la HTC era cool ... nu ?
Asa e doar mediocru ... Probabil si aia de la Google s-au luat dupa vanzari, interesul e sa faca bani nu sa scoata mereu ceva revolutionar. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Raspuns de 2 lei... mediocru din punct de vedere al specificațiilor... dacă eram subiectiv cum crezi tu, nici nu deschideam discuția... L-)
|
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Ti-am spus, ei urmaresc in principal sa scoata bani.
De obicei ce e revolutionar e foarte scump si lumea se fereste, sau nu prea are bani, sa cumpere. Asa ca au luat ceva ce e deja popular, la un pret acceptabil si pe care banuiesc ca vor sa il imbunatateasca. Cat despre " L-) " nu comnetez ... This post has been edited by Shush: 12 Nov 2010, 16:06 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ai dreptate, nu e suficient ca Google e oriunde prezent, daca nu vand telefoane raman fara bani. In curand renunta la tot ce le aduce profituri uriase, si deschid tarabe sa vanda... telefoane.
De Google TV ce zici? Nu mai bine cumparau un TV Samsung sau LG? Că Google TV nu cumpara nici dracu de la Altex... This post has been edited by C a t a l i n: 12 Nov 2010, 16:10 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Eu cred ca noi privim total diferit lucrurile.
Daca lumea vrea cola vindem cola, nu ne apucam sa bagam pe piata un suc nou care desi e mai bun nu suntem singuri ca o sa prinda. (asa ca un exemplu) La cat de mult se dezvolta piata de telefonie mobila sunt sigur ca Google va realiza profituri uriase si din vazarea de telefoane. This post has been edited by Shush: 12 Nov 2010, 16:14 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu asta e filosofia Google. Nu așa a avut succes.
|
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 12 Nov 2010, 16:57) Doar că nu se leagă o chestie... La vremea când a apărut Nexus 1, era ceva revoluționar, cu funcții ce încă nu se regăsesc pe multe alte telefoane. (un exemplu ar fi al 2-lea microfon, pentru noise cancelling) Acest presupus Nexus S mi se pare mediocru din toate punctele de vedere... O fi mediocru dar stau sa ma intreb ce o sa faci daca intradevar acela este Nexus Two? Vezi ca merge aia cu goosfraba pentru calmare. Desire are cumva 2 microfoane? Ca e identic hardware cu Nexus One. Stiu ca Milestone pe care l-am avut, avea sigur 2 microfoane. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Desire nu e identic hw cu Nexus 1.
|
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
Exceptand 576 RAM la Desire comparat cu 512 RAM la Nexus, radio la Desire si butoanele, telefoanele sunt la fel. Si vad ca Desire nu are 2 microfoane.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...7&idPhone2=3069 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 12 Nov 2010, 16:02) Raspuns de 2 lei... mediocru din punct de vedere al specificațiilor... dacă eram subiectiv cum crezi tu, nici nu deschideam discuția... L-) Deci un telefon care are cele mai bune specificații de pe piața în momentul de față este mediocru. Doamne, ochelarii de cal doar în vise pot deveni mai mari. (dacă tu credeai că ești obiectiv, șezi calm, ești departe rău: OBIECTÍV, -Ă, obiectivi, -e, adj., s. n. I. Adj. 1. (Fil.) Care există în afara conștiinței omenești și independent de ea. Traducere: omul nu poate fi decât subiectiv) Ceea ce oricum nu mă miră, mă așteptam la o asemenea reacție. În momentul apariției știu că Nexus One nu a reușit să impresioneze în lupta sa, evidentă, cu Iphone. Ceea ce de exemplu Galaxy S a putut, ba chiar cu un concurent mai puternic, Iphone 4. Și uite așa s-a dus și suportul HTC, iar Desire a rămas practic în curul gol față de Galaxy S în ceea ce privește avantajele. Ah, am uitat, Galaxy S are niște specificații mediocre. Totuși, din primele poze, mie telefonul mi se pare mult mai mare decât Galaxy S. Mai butucănos. Sunt curios dacă va avea și altă rezoluție la ecran. Oricum mai sunt câteva zile până la prezentarea oficială. This post has been edited by ssilviu: 12 Nov 2010, 17:47 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
i9000 are succes mult mai mare decat desire, dar in primul rand pt ca e samsung. cata lume a auzit de samsung si cata lume a auzit de htc?
pacat ca samsung, chit ca face telefoane wm, bada sau android, cam sufera la capitolul interfata si qa. daca aveau si ei htc sense-ul in loc de touch wiz sa completeze display-urile superbe (clar cei mai buni la capitolul asta) + hardware-ul de ultima ora, nu se mai uita multa lume la htc. |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Absolut. Samsung face si masini. HTC nu. Samsung face frigidere. HTC nu
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Io am un dvd player și o cameră video. Evident samsung. Se pune?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
N-ai inteles ce-am vrut sa zic.
Apropo de ce zicea herculane mai sus... Samsung are ca marketing carrier o multitudine de canale. Cumparatorii sunt inclinati sa cumpere produse ale marcilor care le sunt familiare. Evident, asta nu inseamna ca produsele sunt mai bune sau mai proaste. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Glumeam bre.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
http://www.engadget.com/2010/11/15/the-nex...-a-closer-look/
deci e final, Nexus S este real si intradevar este un Samsung. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:06 |